ygs lys hazırlanmaya kitap yardımı kızlar......

arpartas

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
10
0
16
Ankara
Arkadaşlar bir ricam olacak ygs ve lys ye hazırlanan okumayı çok isteyen bi kız öğrenci var durumu hiç iyi değil dersaneye gidemiyor böyle bizlerin yardımı ile ders çalışıp okumak için çaba sarfediyor eğer elinizde böyle eskiye dair az kullanılmış hazırlık kitapları vs varsa yardım amaclı bu kızımıza yardım etmenizi rica edicektim böyle durumu olmayan ama istekli çalışıp çabalayan kişilere el birliği ile nacizane bu şekilde yardımcı olmak istiyorum bu konuda yardım edecek olna olur mu acaba...

hangı ıldesınız bu kıtaplar nasıl ulasacakkı sıze,bende var mesela ama kargo vesaıre yollasam astarı yuzunu gecer..

ankaradayız...kargo ücretini ben öderim arkadasım minik bi kutu yapsanız 10 15 lira civarı tutuyor bi kitaba 10 15 lira veriyorlar vallahi değer arkadaslar ben üniversiteyi kazanana kadar göbeğim catladı sabahın körlerinde git gel canımız cıktı dünyanın kitabı dünyanın sorusu o zorlukları bildiğim e birde insanız ya allah için yardım etmezsek kim elinden tutucak böyle insanların ben okuyana kadar inanın o kadar zorlandım ki özelliklede maddi hem geceleri calıstım hem okudum çok zor o nedenle elimden geleni herkese yapıyorum o nedenle sizlerden yardım isteyeyim dedim arakadaslar..

siz ıletısım bılgılerınızı özelden yazın bende merkeze ındıgımde gondermeye calısayım ama bır hafta ongunu bulabılır cunku vızelerım baslıyor fırsat bulamayabılırıım

mesaj atmayı denedim ama beceremedim burdan bilgi vereyim mühim değil ankara dikmen subesinden alım yapılması daha kolay olur plasiyer olduğum için sabit durmuyorum sürekli gezici calısıyorum o nedenle dikmen de mng kargo yada yurt içi kargo var subeden teslim olursa daha uygun olur funda bayrak adına şimdiden çok tesekkür ederiz umarım rabbim herkesin gönlüne göre verir arkadasımızda sayısal okuyor o nedenle sanslı nr zaman uygun olursanız..sizleride sıkıntıya sokmayalım...diğer arkadaslarında bu ve buna benzer konularda hassasiyet göstermelerini bekliyoruz inşallahh...allahın selamı üstünüze olsun..iyi günler.

hayatımda hiç yaptıgım ıyılıkten pişman olmamıstım ama ılk defa ettınız benıi...
öğrencılıgın zorlugundan bahsetmıstınız ya bende kendımde suan yasadıgım ıcın yardım etmek ıstemıstım hem öğrenci hem anne olarak..

sızınle konustuktan sonra 17 sınden sonra hıc gırmemıssınız hiçmi merak etmedınız

sayenızde cıft fatura odemek zorunda kalıcam yarın hemde hiç hesabımda olmayan bı para nedıyım ınsanlara guvenılmıcenı bır kez daha

öğrettınız için tesekkurler benı zor durumda bıraktınız ıcın ayrıca tesekkurler

ben hemen yarın sabah erkenden kargo şirketine ugurucam kusura bakmayın haklısınız ama trafık kazası gecirdim ve bacağım ve kaburgam kırıldı zar zor kendime gledim yoksa böyle birterbiyesizliği yapacak insan değilim zor durumda b ıraktığım için önüzr dilerim

rica ederim ne demek tabi sizinde böyle düsünmeniz normal biz 4 arkadas olarak bulunduğumuz yerdede yardımcı olmaya çalıstığımız arkadaslar var öğrencilerimiz de her zaman olacaktır bi geleceği yıkmak cok kolaydır ama bi gelecek hazırlamak kazanmak cok zordur o nedenle her zaman yapıcı olmakta fayda v ar özellikle bu kızımızın zerine biraz fazla düsüyorum çünki o kadar hevesli ve gayretli ki zaten karar verdik 6 7 arkadas aramızda birseyler yapıp önümüzde hafta itibari ile dersaneye yazdırıcaz rabbim herkesin önünü acsın böyle güzel imkanlar sağlasın sizide böyle strese soktum istemedende olsa tekrar özür diliyorum ben aslen trabzonluyum bizim oralarda böyle seyler hiç olmaz yasanmaz...ama işte insanız ister istemez sıkıntılar yasayabiliyoruz internete giremedim için böyle oldu neyseki tam zamanında evde oldum ve farkettim allah sizden razı olsun bi imkan sağladınız...allah gönlünüze göre verir inşallah...

Back
X