yi niyetim ve sonucu

ya simdi seti almaya nicin abi gidiyo, masraflari abi karisliyo bu durumda... egeer öyleyse demmekki parasi o kadar yetti dicem...
esya konusunda abi biraz dalavereci olabilir mi?
masrafdan kacmis sanki.hadi masraflari o ödüyo diyelim, durumunu acikca anlatsin. bi cözüm yolu bulun. saka yaptimda ne oluyo...

ya aslinda karisik bi durum...
siz nisanlin sözlün beraber bakip begendiniz. abi almaya gidiyo.

ben bunlari yazdim ama sen buarada evlendin galiba...
aman iyice karisdirdim:bbo:

sen bi istediğin seti alamamışsın biz ne yapalım istediğimiz hiçbirşeyi alamadık üztüne üstlük kavga kıyamet düğün yaptık. amannn kafana taktığın şeye bak sende eşini seviyormusun o kadar abisi kimiş annesi kimmiş giderseniz-gelirlerse göreceksiniz yüzlerini bundan sonra fazla yüz vermezsiniz olur biter

bence en dogrusu her iki aileye de hic bir istekte bulunmamak... her iki taraf ta elinden geldigince, gücününyettigince birseyler yapar ama karsi taraf illa ki bir acik bulur. ayrica en cok harcamayi yapan kendinde aile ic islerine karismayi da hak görür.

saniyorum bu konuda en güzelini ben ve esim yaptik. herseyimizi kendi gücümüzün yettigince yaptik. her ikimizin ailesinden de en ufak birsey istemedik. dügün organisazyonunu da en ufak ayrintiya kadar biz yaptik ve ödedik. her iki aile de dügünde kendince, kedi gönlünden gecen hediyeyi aldi. sonuc olarak da evliligimize kendi islerimizi kendimiz halledebilecegimizi göstererek basladigimiz icin her iki aile de bizim ic islerimize asla karismadi... sevgi saygi dolu yasiyoruz iki aileyle iliskimizi...

kim ne aldi ne yapti bunlar gereksiz ayintilardir ve gereksiz yere temeli sarsar. lütfen kafanizi takmayin...

atlamisim ekleme yapiyorum... sandik icin para cok mu önemliydi ki bu kadar sorun olacak kadar.... hic aklimiza bile gelmedi .. benim esyalari araba tepeleme tikip götürdük. bitti gitti. para alinmadi diye kiymetsiz mi oldu yani üc kurusu ekleyip alip kenara attiklarim ???

Son düzenleme:
valla bende eşimin ailesinden hiçbirşey beklemedim. setimi hatta pırlantamı bile şim aldı bankadan krediyle ve beraber ödedik. en güzeli bence. bak 3yılda borçalrad bitti arabamıda aldım ev için para biriktiriyoz. onun için bunları kafaya takma kardeş. güzel günlerini heder etme. yani ben ettim bari sen etmekaydirigubbakcemile4

valla bu evlilik olayında aileleri çok işin içine sokan adetlerden kaçınmak lazım artık sonra böyle arıza çıkıyor. sandık parası v.s mevzularına hiç girmedim ben, set de istemedim. sadece eşimin kendisi bana ne aldıysa alsı o kadar. böylesi en temiziopuyorumnanaktan

şimdi eşin abisinin şaka yaptığına mı inandı sana mı inandı? abisi şaka yapsaydı yeri gelince sandık parasını da verirdi.bunun şaka olmadığını cocuklar bile anlar

ne parayla, ne kaynanayla, ne görümceyle, ne kayınla saadet olmuyor şekerim, eşin sana haksızlık yapmazsa ezdirmezse sorun yok kalpler bir olsun para pul edinilir

Canım benim düğün yapmak kolay değil.Bunları kendine dert etme bence.Herkes gücü yettiği kadar yapar.Kimbilir şimiye kadar ne kadar masraflar yapmışlardır.Herşeyin 4x4 lük olmasını bekleme.Yaa sen evlende ondan sonra anlarsın hayatın zorluğunu.Yanlış anlamayın ama erkek tarafınada hak vermek lazım.Bence sen herşeyi unut düğününe çok az kalmış o güne konsantre ol.O gün bir aksilik olmaması için iyi hazırlan düğün gününe.

evlenince abisiyle ve kayınvaliden lemi yaşayacaksın anladığım kadarıyla hayır
ozaman böyle şeyleri kafana takma
set olayı olmuş artık ona çare bulamazsın.. o bitti diğer arkadaşların dediği gibi okadar da mühim bişey olmuyor
ben set almadım çok istediğim pahalı bir kolye almışlardı setlerden de pahalıydı
sette alalım dediler istemedim yalan yok bu konudan madur olmadım
ama alınan o pahalı şeyide takıyomuyum
hiç takmıyorum
yani o kadar mhim olmuyor bunlar..
sadece şunlara dikkat et madem seni sömürdüklerinin farkındasın vurdum duymaz ol
söylediklerini eşine anlat
üzerimde para yok
ben siz alacaksınız diye yanıma çantamı almadım de
parasız çık
evlenince de mesafeni koyarsın
arada bir arar bayramlaşırsın o kadar.

canum düğünün tadını çıkarmaya bak bu stresle hiç bişey anlamazsın sonrada üzülürsün..........
boşver daha nelere kafan takılır..........
düğününün tadını çıkar

Back
X