- 20 Ocak 2010
- 48.867
- 189.308
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Haticesma9
-
çekiyor uzun yıllar oldu. kuzenim bir kere öldü o içerde hergün ölüyordur inşallah. ama o yaşıyor benim ablam öldü doyamadığı evlatlarını bırakıp gitti ne faydaAh, okurken nasıl üzüldüğümü tarif edemem. Sizin de başınız sağolsun, umarım o insan müsveddesi cezasını çekiyordur
Başınız sağolsun.Biz de genç ölümler yaşadık.Rabbim dayanma gücü versin inşallahSelamın aleyküm. Kız kardeşimin kızı 9 ay önce Vefat etti 2004 doğumluydu eski sevgilisi tarafından vuruldu öyle normal bişey asla değil resmen kurşun yağdırdı yigenimin üstüne ( yigenim pijamaları ile markete giderken ) ki o kadar güzel bı kızdıkı masmavi gözleri vardı gökyüzü gibi bakmaya kıyamazdık çokta nazlı bı genç kızdı . Tabi bende kötüyüm ama kız kardeşim ve eniştem mahfoldular çocukları olmuyodu zaten zar zor yigenim dünyaya geldi. Eniştem bitti kimseyle konuşmuyor bişey desek cevap bile vermiyor balkonda oturup akşama kadar sigara üstüne sigara yakıyor sürekli rahmetlinin mezarına gidip çikolata falan bırakıyor. Kız kardeşim desem 9 ayda saçlarında siyah saç kalmadı bembeyaz oldu Sabaha kadar evin içinde volta atıyor , yigenimin odasını dagitmadılar. olay günü üstünde olan pijamayi almaya gittik delik deşikti kandan rengi gözükmüyodu ben atmak istedim bacım attırmadı elleriyle yıkayıp yatağının üstüne koydu. Size soruyorum benim napmam lazım
Çok üzgünüm, acılar içinde ölmeyi dileyip ölememesini dilerim..çekiyor uzun yıllar oldu. kuzenim bir kere öldü o içerde hergün ölüyordur inşallah. ama o yaşıyor benim ablam öldü doyamadığı evlatlarını bırakıp gitti ne fayda
Amin evet yakalandı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor hala 9 aydırAllah sabır versin ne denir bilmiyorum. Yalnız birakmayin . Rabbim kalplerine ferahlık versin.
O canı yakalandı mi?
Başınız sağolsun o yaratık ölmek için yalvarsınAmin evet yakalandı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor hala 9 aydır
Böyleleri gebermeyi bilemesin 9 aydır hala dava devam ediyor var mı böyle bişeyÇok üzgünüm, acılar içinde ölmeyi dileyip ölememesini dilerim..
Yapacağınız hiçbir şey yok maalesef destek de alıyorlarmış yoksa onu önerirdim. Biz karnımızda daha oluşmayan bebek bile düşünce ağlıyoruz günlerce o insanlar nasıl normal olsun hele ki başka birinin yüzünden ölmüşken. Allah dayanma gücü versin sadece dua edebiliriz onlar için. Çok zor asla hislerini anlayamayız okurken bile kalbimiz acıyor o insanlar bunu yaşamış çok büyük sabır diliyorum daha çok yeni yıllar geçtikçe belki biraz alışırlar ama çok zorSelamın aleyküm. Kız kardeşimin kızı 9 ay önce Vefat etti 2004 doğumluydu eski sevgilisi tarafından vuruldu öyle normal bişey asla değil resmen kurşun yağdırdı yigenimin üstüne ( yigenim pijamaları ile markete giderken ) ki o kadar güzel bı kızdıkı masmavi gözleri vardı gökyüzü gibi bakmaya kıyamazdık çokta nazlı bı genç kızdı . Tabi bende kötüyüm ama kız kardeşim ve eniştem mahfoldular çocukları olmuyodu zaten zar zor yigenim dünyaya geldi. Eniştem bitti kimseyle konuşmuyor bişey desek cevap bile vermiyor balkonda oturup akşama kadar sigara üstüne sigara yakıyor sürekli rahmetlinin mezarına gidip çikolata falan bırakıyor. Kız kardeşim desem 9 ayda saçlarında siyah saç kalmadı bembeyaz oldu Sabaha kadar evin içinde volta atıyor , yigenimin odasını dagitmadılar. olay günü üstünde olan pijamayi almaya gittik delik deşikti kandan rengi gözükmüyodu ben atmak istedim bacım attırmadı elleriyle yıkayıp yatağının üstüne koydu. Size soruyorum benim napmam lazım
Amin allah razı olsun 9 aydır sonuç alınamadı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor yigenimin s**git demesi üzerine karşı tarafın avukatı nefsi müdafaa istiyor var mı böyle bişey soruyorum sizeBaşınız sağolsun o yaratık ölmek için yalvarsın
Size ailenize sabır diliyorum
Benim yigenim onu kışkırtmış sözdeBöyleleri gebermeyi bilemesin 9 aydır hala dava devam ediyor var mı böyle bişey
Off çok zor ya çift terapistine gitmeye zorla o öldüren kişi bulundu değil mi gebersin o da ne zamandır böyle biri ile birlikteydiSelamın aleyküm. Kız kardeşimin kızı 9 ay önce Vefat etti 2004 doğumluydu eski sevgilisi tarafından vuruldu öyle normal bişey asla değil resmen kurşun yağdırdı yigenimin üstüne ( yigenim pijamaları ile markete giderken ) ki o kadar güzel bı kızdıkı masmavi gözleri vardı gökyüzü gibi bakmaya kıyamazdık çokta nazlı bı genç kızdı . Tabi bende kötüyüm ama kız kardeşim ve eniştem mahfoldular çocukları olmuyodu zaten zar zor yigenim dünyaya geldi. Eniştem bitti kimseyle konuşmuyor bişey desek cevap bile vermiyor balkonda oturup akşama kadar sigara üstüne sigara yakıyor sürekli rahmetlinin mezarına gidip çikolata falan bırakıyor. Kız kardeşim desem 9 ayda saçlarında siyah saç kalmadı bembeyaz oldu Sabaha kadar evin içinde volta atıyor , yigenimin odasını dagitmadılar. olay günü üstünde olan pijamayi almaya gittik delik deşikti kandan rengi gözükmüyodu ben atmak istedim bacım attırmadı elleriyle yıkayıp yatağının üstüne koydu. Size soruyorum benim napmam lazım
basınız sagolsunSelamın aleyküm. Kız kardeşimin kızı 9 ay önce Vefat etti 2004 doğumluydu eski sevgilisi tarafından vuruldu öyle normal bişey asla değil resmen kurşun yağdırdı yigenimin üstüne ( yigenim pijamaları ile markete giderken ) ki o kadar güzel bı kızdıkı masmavi gözleri vardı gökyüzü gibi bakmaya kıyamazdık çokta nazlı bı genç kızdı . Tabi bende kötüyüm ama kız kardeşim ve eniştem mahfoldular çocukları olmuyodu zaten zar zor yigenim dünyaya geldi. Eniştem bitti kimseyle konuşmuyor bişey desek cevap bile vermiyor balkonda oturup akşama kadar sigara üstüne sigara yakıyor sürekli rahmetlinin mezarına gidip çikolata falan bırakıyor. Kız kardeşim desem 9 ayda saçlarında siyah saç kalmadı bembeyaz oldu Sabaha kadar evin içinde volta atıyor , yigenimin odasını dagitmadılar. olay günü üstünde olan pijamayi almaya gittik delik deşikti kandan rengi gözükmüyodu ben atmak istedim bacım attırmadı elleriyle yıkayıp yatağının üstüne koydu. Size soruyorum benim napmam lazım
Sağolun teşekkür ederim işin tuhaf tarafı yüzsüz gibi nefsi müdafaadan faydalanmak istiyorlar yigenim sktir git yazdığı için . 9 aydır sonuç alınamadı dava ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor ama sonuç yok bu dahada çok can yakıyorO acıyı şuan onlar sindire sindire yaşıyorlar daha da yaşayacaklar bence sessizce destek olmak en iyisi herşeyin ilacı zaman diye boşuna demiyorlar.Azalacak ama geçmeyecek şuan bu konuyu dışarıda okudum iki çocuk annesi olarak biryere oturup ağlayasim geldi Rabbim acılarını hafifletsin ferahlık versin inşallah
Ben götürüyorum elimden geldiği kadar inanın şuan bile bacimın evinden yazıyorum onları asla yalnız bırakmıyorum. Karşı taraf hala üste çıkmaya çalışıyor nefsi müdafaa tahrik ne gelirse kullanıyor karaktersizler bunlarda bizim icimizi çok yakıyor . Benim yigenim güzel gözlüm sktir git yazmış diye bunu nefsi müdafaa tahrik her türlüye cektiler davada bı insan bile demek istemiyorum bu kadar alçak olabilir mi9 ay olmuş psikiyatriste gidip destek almaları gerekiyor.
Çok zor Rabbım yardımcıları olsun!
Umarım en sağlıklı şekilde bebeğini hatta bebeklerini kucağına alırsın bacım Allah sana onlara çok çok güzel mutlu huzurlu aile ortami versin inşallah asla üzülme herşey allahtanBaşınız sagolsun.
Ben de 1 ay önce 22 haftalık dogan kızımı kaybettim , sadece 6 gün yaşadı. 9 yıllık evlilik ve 7. tüp bebek denemesi sayısız dusugun üstüne.
O kadar zor ki bir anda gelen ağlama isteği, nefessiz kalmak , boğulacak gibi olmak.
Kendi adıma şöyle güç buluyorum.
İnancıma sarılıyorum, bu dünyada herkesin bir imtihani var ve imtihan edilmek üzere geldik dünyaya. Bu da bizim imtihanımızdi.
Ve biz ölmek için doğduk, inna lillahi inna ilahi raciun. Bunaldigim anlarda bunu hatırlatıyorum kendime ve tesellim oluyor.
Yoksa insan aklını kaçırır o acıyla.
Rabbim gönüllerinize ferahlık versin , dayanma gücü versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?