Yigenim öldürüldü eniştemle kız kardeşim hakkında bakarmısinız rica etsem sizden

Umarım en sağlıklı şekilde bebeğini hatta bebeklerini kucağına alırsın bacım Allah sana onlara çok çok güzel mutlu huzurlu aile ortami versin inşallah asla üzülme herşey allahtan
Amin tüm isteyenlere de inşallah.
Rabbim sabrınızı artırsın inşallah canım.

Onları tek bırakmayın lütfen. Böyle bir tanıdık vardı karı koca acıya dayanamayıp kendilerine kıydılar ( Allah korusun ). Allah düşmanıma vermesin evlat acısı. Hele böyle bir acı ah ah ah!
O şerefsizi biz hapiste mi besleyeceğiz yani? O da aynı şekilde ölmeden kimseye rahat yüzü olamaz ki!

Çok haklılar bacım. Sizi anlayabiliyorum.
Ellerini kollarını sallayarak geziyorlar!

Böyle de arsız pislik utanmazlar desenize
Allah belalarını versin ne diyeyim

Böyle nefsi mudafa mi olur yazıya karşılık canını almak bu nasıl bir sistem nasıl dava bu kadar uzun süredir sonuclanmaz inanılır gibi değil. Rabbim büyük inşallah anne babanın içini bir nebze soğutacak karar çıkar

Aman Allahım ben ne okudum bu nasıl bir acı. Siz şu an bir şey yapmazsınız bırakın insanlar acılarını yaşasınlar değil 9 ay 90 ay da geçse onlar acılarını yaşamadan onlara yardım edemezsiniz. Siz sadece gidip gelmeye devam edin. Çok çok çok üzüldüm

Evladı canice katledilip kaybeden anne babalara büyük sabırlar diliyorum ama sizin yeğeniniz ama diğer ölen gencecik insanlar hangisinin haberini görsem içim yanıyor o anne babaları düşünemiyorum. Hiçbir söz hiçbir doktor fayda etmez daha acıları bu kadar tazeyken özellikle. Yeni nesilin bu kadar kolay insan öldürebiliyor olması çok korkunç ama cezalar o kadar hafif ki caydırıcılık yok inşallah sürüm sürüm sürünür aldığı her nefes zehir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…