G
GGGTTT
Ziyaretçi
- Konu Sahibi GGGTTT
-
içlerinde en güzeli duru bence opuyorumnanaktan
canim benim kiz icin begendigim
ecrın guzel anlami vede kulaga hos gelen bi isim,
erkek icinse
umut guzel isim,
insallah rabbim banada nasip ederde bu isimleri koyarim
teşekkür ederim. söyliyeceğim annesine :)seçtiğiniz isimlerden sadecebaşak ismi güzel.ben bir öneride bulunayım gökçe.ceren.yerimseniben
ecrin güzel isim yada duru olabilir
canim tebrikler oncelikle saglikla gelsin dunyaya bebisiniz .allahim bizede nasip etsin ..dogrusunu soylemek gerekirse ecrin duru ada herkezde bu isimler vareger begenirsdenvalla anneyl babasınında gönlü durudan yana :)
canim anlamini biliyodum ama tam emin degildim o yuzden paylasmadim yoksa aklima gelmedi degil.biseyi emin olmadan insanlara paylasmak istemem ama sayende emin oldum cok sagol:1hug:benim kizim olursa bu ismi koyacagim birgun o yuzden semdi nick adimda bu.insallah en yakin zamanda allahim bana bir evlat verir:Saruboceq:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanRavzanur çok ilginç geldi bana da
anlamı: peygamber efendimizin cennet bahçesi diye adlandırdığı mübarek nurlu bir yer olmalı
Anlamları ile paylaşsak çok daha iyi olur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim anlamini biliyodum ama tam emin degildim o yuzden paylasmadim yoksa aklima gelmedi degil.biseyi emin olmadan insanlara paylasmak istemem ama sayende emin oldum cok sagol:1hug:benim kizim olursa bu ismi koyacagim birgun o yuzden semdi nick adimda bu.insallah en yakin zamanda allahim bana bir evlat verir:Saruboceq:
canim tebrikler oncelikle saglikla gelsin dunyaya bebisiniz .allahim bizede nasip etsin ..dogrusunu soylemek gerekirse ecrin duru ada herkezde bu isimler vareger begenirsden
belemir
ravza veya ravzanur
nisa
selin
bu isimler babna hos geliyo ama gonlum bir taraftan
zehra
yasemin
gibi isimlerden de yanaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?