Doğuma Hazırlık Yiğenime isim :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
DESTAN olsun,,,,,,,,,

Bu isim gerçekten çok güzel!
Benim ismim Esra da olabilir:icecream:

Sizin listenizden ise Basak ve Günes güzel.
Diger isimler bu aralar zaten herkes tarafindan koyulan isimler.

duru kuzenimin ismi çok güzel bi isim bence..alya demişsin bir de..herkes tarafından konulmadan önce kızıma koycam dediğim isimdi..güneş ve ada da güzel...naz hem gzel hem değil..bi türlü karar vremiyorum ne olduğuna..ama başak ı hiç beğenmedim..ravzanur ismi önerilmiş..ben beğenmedim açıkcası...sen de anne babasının beğenceğini sanmam demişsin zaten...

kızlar sizce eylül ismi nasıl. aslında ilerde kızıma kurmayı düşünüyodum ama yiğemin ismi olacak sanırım

kızlar sizce eylül ismi nasıl. aslında ilerde kızıma kurmayı düşünüyodum ama yiğemin ismi olacak sanırım

bu aralar çok fazla tercih edilir oldu ileride kafamızı nereye çevirsek bu zamanlarda doğanların bir çoğu aynı isimde olacak gibi:)

bu aralar çok fazla tercih edilir oldu ileride kafamızı nereye çevirsek bu zamanlarda doğanların bir çoğu aynı isimde olacak gibi:)

doğru canım ya bizde kararsız kaldık çok yaygın gibi sanki.

Duru bence.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…