- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Sakin ılımlı cocukta neden daha cok endıselenıyorsunuz onu anlamadım.Bu kadar haberden sonra endişelenmeniz gayet normal.. Bende inanın kızımda paranoyak gibiydim.
Şimdi yazmayım. Aklınıza gelmeyenleri getrmis olmayım.
Zamanla geçiyor çok şükür
Özellikle br de çcouk nazlı sakin ılımlı ise insan daha çok endişeleniyor.
Ama inanın zamanla kuruntu duygularınız geçiyor
Ben de varım benim tazmanya canavarı daha bugün sabah masaya cikmis elindeki balonu klimaya monte etmeye çalışıyordu günlük vukuatlarını saymak istememSakin ılımlı cocukta neden daha cok endıselenıyorsunuz onu anlamadım.
Asıl hareketlı,durmayan, tehlıkeye bodozlama gıden, meraklı, durmadan kosup zıplayan cocuksa korkmak lazım.
Ornek, oglum
AhahahahSakin ılımlı cocukta neden daha cok endıselenıyorsunuz onu anlamadım.
Asıl hareketlı,durmayan, tehlıkeye bodozlama gıden, meraklı, durmadan kosup zıplayan cocuksa korkmak lazım.
Ornek, oglum
Bende kız beklıyorum, ıkımızde saglıkla kucaklayalım ınsallahAhahahah
Hayır hayır o sekilde değil basına bir iş gelir manasında değil hani düşer filan diye değil...
Kendisini koruyamaz narin hassas cabuk etkilenir diye bir nevi bu duygular Baska Baska sacma sapan duygularla ve gündemle birleşince insan işinden çıkamaz hal alıyor.
Misal simdi 2.bebeğe hamileyim erkek ve inanın içimde biraz rahatlama duygusu varkız çocuklarına karsı çok hassasım.
Allah kız çocugu olan anneler daha iyi anlar benine demek istediğimi.
Bende sanırm doğumdan sonra anlayacağm sizi yerinde duramayan bir oğlum olursa
AminBende kız beklıyorum, ıkımızde saglıkla kucaklayalım ınsallah
Sımdı anladm sızın dedıgınız manevı boyutu.
Ben oglumun canına bısey olacak korkusu tasıyorum sureklı.
Ah annelık..
Bundan kurtulmaya çalışın çünkü böyle kısıtlanmış çocuklar genellikle oz güvenini yitirmiş ve aileden bağımsız yapamazlar5 yaş yiğenim aşağıda koştursa oyun oynasa kalbim çarpıyor. bişey olacak, kötü düşecek diye. aşağıda anneannesi oturuyor o koşuyor, ben burda yukardan deli oluyorum babam rahat ol diyo. mesela bağırıyor oyun oynarken ben bişey oldu sanıp koşuyorum hemen balkona.
daha ilk doğduğu zamanlar nefes alıyor mu diye kontrol ederdim sürekli.
kendi çocuğum olsa ne yapacağım diye korkmaya başladım. sürekli sıkacağım çocuğumu elimde olmadan ve serbest bırakmayacağım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?