sağolun kızlar..az önce gitti görücüler..ay çok kötüyüm resmen içim gitti ya ...o arabayla gelişleri kalabalık bir şekilde insanın içi gidiyo..beni en çok üzen tarafıda erkek arkadaşıma bunları söylediğim zaman nekadar evlenme meraklısısın demesi..ona bu akşam olanları anlattığımda bana şöyle demesini beklerdim aşkım sabret biz görücez o günleri bizim daha güzeli olucak ama onun dediği şey nekadar evlenme meraklısısın..beni bekide en çok üzen bu..çok sık bahsetim onu bunlatmamdan nefret ediyo..hiç bahsetmediğim zaman o kendisi bahsediyo ama ben üstelediğimde onun başının etini yediğimde bunalıyo adeta..belkide haklı bukadar evlenmöe delisi gibi gözükmem onun gözünde beni basitleştirebilir..kendimi şuan çok kötü hissediyorum ya..
yok canım benim niye yanlış analyım ... evet aslında bir bakıma doğru söylemişsin..yani sakın yanlış anlamayın yiğenimi kıskandığım filan yok onu çok seviyorum küçüklüğümüz hep birlikte geçti bu akşam elimden geleni yaptım heyecanı yatışsın diye yardımları her konuda eksik etmedim..ama içim hep acıyordu hele böyle bir günde onunla kavga etmemiz beni daha da çok üzdü..herşey ağır geldi bu gece bana..istemey gelmeleri kapıdan ellerinle çiçekle girişleri gelinim diye seslenmeleri vs..oysa benim henüz nezaman olacağı belli bile değil ki ben bukadar hayal kurarken ve de yaşım gelmişken..erkek arkadaşıma gelince benimle evliliği düşündüğü yani ciddi bir beraberliğimiz olduğu kesin .. o konuları ben açmadığım zaman bazen kendi açıyor işte şöyle evimiz olucak böyle olucak kızımız olsun falan filan ama ben sürekli artık istemeye gel nezaman evlenicez yaşım geçiyo daha askerliğin var yüksek lisansın var gibi komuları açtığımda bunalıyo adete..bu gecede bu yüzden kavga ettik..ve telefonları kavgalı bir şekilde kapattık..keşke bu gece olmasaydı kendimi çok kötü hissettim tüm gece ama kimseye belli etmedim..söylediğinde haklısın canım belkide beni daha çok üzen şey aslında erkek arkadaşımın bu tutumu..sanırım artık bu konuyu ona açamamak en iyisi..bakalım kendisi nezaman açıcak..
canim bu konuda cok haklisin.. benim sevgilim benden 7yas büyük.. askerligini bitirmis ve is sahibi.. yani o yönden rahatiz ve o da evliligi düsünebilecek bir yasta..bu arada siz siz olun kızlar kendinizden bir iki yaş büyük biriyle birlikte olun..ben aynı yaşta olmanın acısını çekiyorum şuan..onun için evlilik henüz erken tabi ama bir bayan için hiç de erken değil..onun bukadar rahat olmasının sebebide bu ve henüz bitiremediği planları(
sağolun kızlar..az önce gitti görücüler..ay çok kötüyüm resmen içim gitti ya ...o arabayla gelişleri kalabalık bir şekilde insanın içi gidiyo..beni en çok üzen tarafıda erkek arkadaşıma bunları söylediğim zaman nekadar evlenme meraklısısın demesi..ona bu akşam olanları anlattığımda bana şöyle demesini beklerdim aşkım sabret biz görücez o günleri bizim daha güzeli olucak ama onun dediği şey nekadar evlenme meraklısısın..beni bekide en çok üzen bu..çok sık bahsetim onu bunlatmamdan nefret ediyo..hiç bahsetmediğim zaman o kendisi bahsediyo ama ben üstelediğimde onun başının etini yediğimde bunalıyo adeta..belkide haklı bukadar evlenmöe delisi gibi gözükmem onun gözünde beni basitleştirebilir..kendimi şuan çok kötü hissediyorum ya..
Ben hiç geç olsun diyemiyorum. Yalnızlıktan o kadar bıktım ki..26yaşına geldim ve hala etrafımdaki mutlu çiftlere imrenmekten bıktım. Hayatım zehir oldu. Üzülmekten, ağlamaktan bıktım artık. Ne zaman bitecek bu yalnızlık;? Ben köyde öğretmenlik yapıyorum ve burda doğu görevimi bitirmek zorundayım. Dolayısıyla burdanda birini bulamıycam. Gençliğim buralarda geçiyor ve ben bu duruma kahroluyorum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?