Yigenini herkesten cok seviyomus

En çok beni sevecek eşim. Yeğense yeğen tamam sevilirde bu kadar abartılı laflara ne gerek var.

En cok beni demiyorum da mesela bende annemle babamı daha cok seviyorum ondan.
Kalkip her dakika konulari her geldiginde soylemiyorum onun gibi. Ama her bebegin konusu acildiginda aynisini yapiyo o

Acaba yeğenini sevmesinden rahatsız olduğunuzu hissettirmiş olabilir misiniz? Bence biraz mesaj anlamı taşıyor, gönderme var gibi. Yani "Haberin olsun bak bu böyle gidecek" stili. Benim erkek arkadaşım da çocuğumuz olunca senin pabucun dama atılacak, onların üstüne daha çok düşerim falan diyor; gülüp geçiyorum ne yapayım yani ne olacağımız belli değil doğmamış çocuğumu kıskanacak halim yok. Siz de canınızı sıkmayın, yeğenini sever elbette, kendi çocuğu olsun onu da sever. Sevgi paylaşılamaz bir şey değil sonuçta.

Çok kafa yormanızı gerektiren bir durum değil bence.
Zamanla insanlar birşeyleri yaşayarak görürler.
Sevgiliniz de şu anda yaşadığı bu duyguyu (yeğen sevgisi) herşeyin üstünde tutuyor olabilir.
Benim eşim de öyleydi, hatta "yengem mi 9 ay o çocuğu bekledi ben mi bilmiyorum, o kadar heyecanlıydım" dedi.
Hala çok sever yeğenini zaten normal bir duygu bu, ancak kendi çocukları olduktan sonra da "dünyada ki en güzel duygu, eşi benzeri yok" dedi.

İnsanlar duyguları yaşadıkça öğrendiklerinden dolayı, inanın o da her duyulan sevginin kişiye mahsus olduğunu öğrenecektir.

Kim bilir ne sempatiklik yaptı da sevdiğini söylemek istedi. Bunun neyi itici anlamadım.

Gün içinde kızımın yaptıkları aklıma geliyor mesela. Kiminleysem ona söylüyorum “Bu çocuk benim canım” diye. Fazla sevmekten bunlar. O kadar sevilmenin yolu 6 aylık bebeği kıskanmak değil.

Bu yorumun aynısını yapacaktım. Madem yapılmışı var başka yorum yapayım.

Yeğenini sev, çok sev, en çok onu sev. Bana ne manyak şovenist. Görmemişin yeğeni olmuş.

Cook tatli yorumunuz aynisini dusunuyorum gormemisin yegeni olmus

Haklisiniz cok tesekkurler

Sözün söylendiği an, tetikleyici unsurlar, söyleme tarzı, söylenen ortam sozun anlamını tespit açısından çok önemlidir.
İki sevgili buluştuğun da paat diye söylenmesiyle, bebeği severken tatliligina kapilip duygu patlaması anında soylenmesi çok farklı anlamlar ifade eder.
Bu nedenle yorumum yok en iyi tespiti o an yanında olan sen yapmalısın.
Amaa, ilginç mi? Evet ilginç.
Sev kardeşim ama bu şekilde dile getirmek acaba neden?
Önemli mi? Valla bilemedim...

Biri 14, diğeri 8 yaşında (Allah sağlıkla,mutlulukla ömür versin onlara) iki yeğenim var ve onları kocamdan daha çok seviyorum :)

Emin olun kocam da bunun farkında..sizin kendinizle böyle bir kıyaslamaya girmenizi komik buldum..herkesin yeri ayrı evet o yüzden kimse kendini birileriyle kıyaslamasın sevgi konusunda..özellikle yeğenlerle :)

Bazen insan içine katsa rahat edemez. Öyle bi sevgi anı gelir. Ben de çok severim yeğenlerimi ve eşime de bazen böyle demişliklerim var. Videolarını falan izleyince. Yani o bi sevgi patlaması, bana bir sorun olarak gelmedi.

Sevsin elbette,yeğen seviliyor.
Ama böyle herkesi tek tek sayıp,onlardan da çok seviyorum vay şöyle vay böyle demesi çocukça saçma geldi, komik.

Zamanla önceliği değişecek zaten,garanti!

Benim de 2 çocuğum var,bir de yeğenim..
Yeğenimi ayırmıyorum.
Ölürüm bir saç teline,ne sevgiymiş gerçekten! sizin var mı?
Olana kadar ben de anlamazdım da.
Şimdi anlıyorum,bebek benimkisi de,ahh canını yediğim,teyzeyim ben teyze

Yani benim abimde kızıma bayılır. Kızım olmadan önce onlara gitmişiz,görüşmüşüz umurunda olmazdı ama şimdi her hafta sonu sorar geliyormusunuz? Özledim vs diye. Kızımın ağzının içine bakar,omzuna alır gezdirir ,22 kilo çocuğu saatlerce kucağında taşıyabilir ah demeden,ağlamasın diye delirir,her seferinde sorar sana ne alıyım dayıcım,ne getireyim diye ve ne isterse alır. Şimdi erkek bebeğim olacak,bana diyor ki Naz'ın yerini tutmaz valla kusura bakma o benim ilk yiğenim diye.
Bana çok sevmesi tuhaf gelmedi anlayacağınız bizim dayıda böyle.
Ki asla sevgisini göstermeyen mesafeli soğuk bir tiptir abim. Konu kızım olunca bambaşka biri oluyor.
Ha size böyle bastıra bastıra söylemesi anlamsız,bebeği kıskanacak haliniz yok sonuçta ama seviyordur yani bunda bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…