- 31 Ocak 2018
- 487
- 1.320
- 28
- Konu Sahibi nazlihilton
-
bence gereksiz bir düşünce.benim de yiğenim var kimselere değişmem çocuğumdan da ayırt etmem asla yiğen başka bişey evet doğurmadım ama bir parçam gibiArkadaslar merhaba
Hemen konuya girmek istiyorum yorumlariniz benim icin cok degerli
Erkek arkadasimin 6 7 aylik yigeni var.
Az once konusurken dun onlara geldigini soyledi. Bebegim o benim kendi cocugum gibi bilmemne dedi. Dunyadaki en cok sevdigim tek askim o dedi. Annemede abimede sanada herkese söylüyorum vallahi herkesten cok seviyorum dedi.
Bende güldüm dedimki tabiki cok seversin kimse zaten niye onu daha cok seviyosun gibi bisey mi soyluyo sana dedim hayret bisey dedim güldüm sakayla karisik.
Kimse demiyo cunku kimse kiskanmiyo zaten dedi.
Belli etmedim ama rahatsiz oldum herkesin sevgisi ayridir kardesin annenin yigenin teyzenin.. yanlis mi düşünüyorum yani bu neyin kiyaslamasi üstüne basa basa?Gereksizmi dusunuyorum sizce
Arkadaslar merhaba
Az once konusurken dun onlara geldigini soyledi. Bebegim o benim kendi cocugum gibi bilmemne dedi. Dunyadaki en cok sevdigim tek askim o dedi. Annemede abimede sanada herkese söylüyorum vallahi herkesten cok seviyorum dedi.
Bende güldüm dedimki tabiki cok seversin kimse zaten niye onu daha cok seviyosun gibi bisey mi soyluyo sana dedim hayret bisey dedim güldüm sakayla karisik.
Belli etmedim ama rahatsiz oldum herkesin sevgisi ayridir kardesin annenin yigenin teyzenin.. yanlis mi düşünüyorum yani bu neyin kiyaslamasi üstüne basa basa?Gereksizmi dusunuyorum sizce
Sizi kıskandırıp ilginizi üzerine çekmeye çalışmış aklınca..Arkadaslar merhaba
Ayni benim esim onunkide 12 yasindaa
Ay çocuk gibi ya.
Bende şöyle anladım; herkesten çok seviyorum herkese söylüyorum benim tek aşkım o demiş ya senin onu kıskanmanı istemiş böylece egosu tatmin olacak vs vs. Aşırı itici davranmış.
allah alah ben mi garibim.
2 evladım var, evlat yani açıklamama gerek yoktur ne kadar sevdiğimi,
ama kimsenin yanına gidip de bakın ben evlatlarımı çok seiyorum, herkesten fazla seviyorum, onlar benim aşklarım .... falan demiyorum.
garip geldi bana çok açıkçası, hadi çocuk yanınızda olur, çocuğa karşı amcacım seni çok seviyorum ben, sen benim en değerlimsin falan der, onu anlarım da, ortada çocuk yok, sevgilinle buluşmuşsun, çok saçma buldum ben ya. açıkçası kendimi yerinizde de düşünemedim.
Ay çocuk gibi ya.
Bende şöyle anladım; herkesten çok seviyorum herkese söylüyorum benim tek aşkım o demiş ya senin onu kıskanmanı istemiş böylece egosu tatmin olacak vs vs. Aşırı itici davranmış.
Canım ne var bunda. Benim eşim, benim yeğenim için deli olurdu, hatta kendi çoçuğumu bu kadar sevebilecek miyim acaba biLe derdi.
Ki tekrar söylüyorum, kendi yeğeni değil, benim yeğenimdi.
Şimdi Allah bağışlasın kendi evladımız var, ikimiz içinde herkesten değerli. Yeğen güzel ama evlatla kıyaslarsan esamesi okunmaz, kimse kusura bakmasın :)
Seninkinin de kendi çocuğu olunca anlar, takma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?