Yigenini herkesten cok seviyomus

Yeğen sevgisinde dayi ile amca, teyze ile hala vee hatta yenge veya eniste olması onemli mi?
Yeğen yeğendir.

Eşimin bekarken 2 yeğeni vardı.
Onları çok sever,üstlerine düşer,hediyeler alır,bayılırdı.
Ben de bazen bunu kıskanmışımdır.
Neden kıskanmayayım ki,adamı seviyorum,ilgisinin yöneldiği yeri kıskanırım elbet.
Lakin bu küçük çocuklarsa elbette dozunda olurdu, neticede başka kadından kıskanmak gibi olmazdı.
Sizi anlıyorum,kınamadım hiç.

Ama geçer
Ne zaman adam evlenir barklanırsa,hele bi de kendi çocuğu olsun, kendini unutur,yeğenini bırak :)
Şimdi yeğen sayısı arttı,hepsini de sever,oynar,çocuk sever zaten.
Ve ben bozulmam.Hoşuma gider hatta.
Çünkü olgunlaştık.
Kıskanılacak bişey olmadığını gördüm.
Zaten eşim kendi evlatlarımıza öyle düşkün ki,senede bikaç kez gördüğü yeğenlerine de dayılık amcalık yapsın bir zahmet,niye kıskanayım...

Eşimle ilk tanıştığımızda abisinin oğluna tapar seviyedeydi. Çocuğa kayınvalidem baktığı için çocuk eşimle yatar kalkar vs. Kendi çocuğu gibi anlayın aradaki sevgiyi. Nişanladığımız da eltim oğlunun doğduğunda kimsenin eşim kadar sevinmediği söylemişti siz düşünün gerisi. Evlendikten sonra aramızda da uyudu . Bu durum kendi çocuğumuz olana kadar devam etti. Ve şartlar değişti. Önceliği kendi evladı oldu. Küçücük cocuğu kıskanacak halim yoktu. Amca ,yiğen takıldılar sonuçta. Sonuç yiğeni 26 yaşında bayramda gelirse görür araşmazlar bile. Bu tarz konularda tartışmaya bile girilmez neticede o bir bebek ve en sevimli halleri. Ben kendi yiğenim için Allahım neden benim çocuğum o olmadı diye ağlardım. Sonuç ikimizde birbirimiz görsek bir kaşık suda boğarız. Ölürüz birbirimizin sevgisinden o derece.

Sevmek ve sevilmek güzel şeydir. Kıymet bilene

ben okurken acaba erkek arkadasin kiskandirmak istedigi icin mi böyle birseyi üstüne basa basa söyledi diye düsündüm icim fesat herhalde

Cok gereksiz kafaniza takmisiniz. Yigeni tabiki cocuk onu mu kiskandiniz simdi?

Sevgilinizin öyle demesine bakmayin herkesin yeri baskadir

Kendi çocuğu olunca görürüz onu en çok sevdiği kimmiş :)

bence gereksiz bir düşünce.benim de yiğenim var kimselere değişmem çocuğumdan da ayırt etmem asla yiğen başka bişey evet doğurmadım ama bir parçam gibi

Sizi kıskandırıp ilginizi üzerine çekmeye çalışmış aklınca..

Olabilir bu konuda neden böyle hissediyorsun diyemeyiz
Böyleleri iyi babada olur iyi bir eş olurmu diye sorsanız bilemiyorum derim

Ay çocuk gibi ya.
Bende şöyle anladım; herkesten çok seviyorum herkese söylüyorum benim tek aşkım o demiş ya senin onu kıskanmanı istemiş böylece egosu tatmin olacak vs vs. Aşırı itici davranmış.

allah alah ben mi garibim.

2 evladım var, evlat yani açıklamama gerek yoktur ne kadar sevdiğimi,

ama kimsenin yanına gidip de bakın ben evlatlarımı çok seiyorum, herkesten fazla seviyorum, onlar benim aşklarım .... falan demiyorum.

garip geldi bana çok açıkçası, hadi çocuk yanınızda olur, çocuğa karşı amcacım seni çok seviyorum ben, sen benim en değerlimsin falan der, onu anlarım da, ortada çocuk yok, sevgilinle buluşmuşsun, çok saçma buldum ben ya. açıkçası kendimi yerinizde de düşünemedim.

Ayni benim esim onunkide 12 yasindaa

Bende oyle dusunuyorum yani durup dururken anlatilmazki heralde sever insan. Dediginiz gibi benim tepkimemi bakti napti anlamadim. Ama annesine kardeslerine de boyle düşkün.

Canım ne var bunda. Benim eşim, benim yeğenim için deli olurdu, hatta kendi çoçuğumu bu kadar sevebilecek miyim acaba biLe derdi.
Ki tekrar söylüyorum, kendi yeğeni değil, benim yeğenimdi.
Şimdi Allah bağışlasın kendi evladımız var, ikimiz içinde herkesten değerli. Yeğen güzel ama evlatla kıyaslarsan esamesi okunmaz, kimse kusura bakmasın :)
Seninkinin de kendi çocuğu olunca anlar, takma.

Bende kardeşimi herkesden çok seviyorum.aile muhabbeti yaparken eski erkek arkadaşımla onada söylemiştim.mesaj falanda vermeye çalışmıyordum.daha sevgili döneminde bence aile daha ağır basar.ileride bu değişir kendi çocuğu ve eşinden çok sevecek hali yok.

bende okurken böyle düsündüm birde kimse kiskanmiyor ffalan diyince sanki kiskandirmak istemis. HAni konu sahibi kiskanacak düsünecek ki "bak 3 yasindaki cocuktan da kiskaniyor"

Benimkinin pek degistigini soyleyemeyecegimm maaleseff

siizin kıskandığınızı düşünmüş işte. konuyu kendince netliğe kavuşturmuş.

mutlaka aranızda bu konunun öncesi yaşanmıştır. durduk yere bu sohbete girmemiştir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…