Yiğit Tiftikçioğlu Hakkında Bir Soru LÜTFEN CEVAPLAYIN:)

maggielee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
33
6
1
34
Merhaba Arkadaşlar,

Ben revizyon ameliyatı için Yiğit Bey ile görüşmek istiyorum. Yalnız aklıma takılan bir şey var, belki size komik gelebilir:)

Yaz başıydı sanırım, Yiğit Bey'in Facebook'taki hasta paylaşım sayfasına üye olmuştum (Bayağı beklemiştim kabul etmeleri için gerçi) neyse. Resimlere bakınca özellikle bir şey dikkatimi çekti. Hastaların çoğunun columellar denen burun tabanının yukarı doğru çekildiğini gördüm ve içimi bir korku kapladı. Hatta resimlere bakıp moralim bayağı bozulduğu için üyeliğimi geri çekmiştim.

Doktor Bey hakkındaki yorumlar çok güzel o yüzden biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Yiğit Bey'den ameliyat olan özellikle de revizyon için giden arkadaşlardan samimi görüşlerini bekliyorum. Siz de biliyorsunuz geri dönüşü yok, hele benimki gibi bir durumda burnumu tamamen kaybetmekten korkuyorum ama çökük bir burunla da yaşamak istemiyorum.

Bir de Mustafa Yılmaz hakkında iyi yorumlar okudum ama hiç resim göremedim. Bilgisi olan varsa ne olur yardım edin:)

Sevgiler

Merhaba Arkadaşlar,

Ben revizyon ameliyatı için Yiğit Bey ile görüşmek istiyorum. Yalnız aklıma takılan bir şey var, belki size komik gelebilir:)

Yaz başıydı sanırım, Yiğit Bey'in Facebook'taki hasta paylaşım sayfasına üye olmuştum (Bayağı beklemiştim kabul etmeleri için gerçi) neyse. Resimlere bakınca özellikle bir şey dikkatimi çekti. Hastaların çoğunun columellar denen burun tabanının yukarı doğru çekildiğini gördüm ve içimi bir korku kapladı. Hatta resimlere bakıp moralim bayağı bozulduğu için üyeliğimi geri çekmiştim.

Doktor Bey hakkındaki yorumlar çok güzel o yüzden biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Yiğit Bey'den ameliyat olan özellikle de revizyon için giden arkadaşlardan samimi görüşlerini bekliyorum. Siz de biliyorsunuz geri dönüşü yok, hele benimki gibi bir durumda burnumu tamamen kaybetmekten korkuyorum ama çökük bir burunla da yaşamak istemiyorum.

Bir de Mustafa Yılmaz hakkında iyi yorumlar okudum ama hiç resim göremedim. Bilgisi olan varsa ne olur yardım edin:)

Sevgiler
Izmirdesin sanirim mutlaka ekolde dr Can Ercana gitmelisin bende bi ara yigit beyi düsünüyordum ama son anda drumu buldum

Columellar denen burun tabanınım yukarı doğru çekilmiş değil..Kusur sayılabilecek (ama beni rahatsız etmeyen ) tek farklılık burun köprümün biraz alçalmış olması , ama o bölgede kırıktan dolayı bir şekil bozukluğu vardı . Herhalde onu düzeltmek için burun köprüsünü biraz daha indirmek zorunda kaldı doktorum.
Şu haliyle yüzüme yakışıyor . Eski burnumdan iyi. Memnunum

Siz Can Bey'den ameliayt oldunuz mu? bir de revizyon ameliyatında nasıl biliyor musunuz? Teşekkürler
Evet Can beye oldum ameliyatimi 2 ay bitti be ben hala cok memnunum evet rehizyonda yapiyor instagramdan yaptiklarina bakabilirsiniz drcanercan yazin cikiyor bence bi görüsün memnun kalacaksiniz

Ege üniversitesinde İhsan hoca var beni amaliyat o etti çok iyi biri bir ayım doldu şuan bir sıkıntım yok şekil olarak iyi durumda burnum tabi ödem var daha 6ay sonrası belli olur

Back
X