facebookta hastalarının oluşturgu bir grup var ve epey fotograf paylaşımı mevcut. bir üye olun isterseniz.
Benim teyzem çene kemiği ameliyatı olmuştu yiğit bey e o zamanlardan bi hayranlık var zaten o yüzden yiğit bey den başkasını gözümün göreceğini sanmam teşekkür ederim tavsiyen için :)ben 7temmuzda sezgin beye ameliyat oldum. her konuda çok memnun kaldım tavsiye ederim :)
Arkadasım hala oldun mu bilmem ama o adama sakın olma benim ve konustugum 4 kısının daha hayatını kararttı yıgıt denen doktorMerhaba arkadaşlar, ben Yiğit Bey hakkında bir başlık açmıştım ama yazan olmadı. Belki burada gören olur. Revizyon ameliyatı olmak istiyorum, daha önceki ameliyatta burun kemiğim aşırı törpülendi. Yiğit Bey'den randevu aldım, tomografi çektirip gitmeyi düşünüyorum ama açıkçası çok korkuyorum.
Yorumlaırn büyük bölümü olumlu ama Yiğit Bey'e ameliyat olup daha sonra revizyon ameliyatı olan birkaç kişi de var sanırım. Daha önce Facebook sayfasına üye olmuştum ama sonra syafadan çıktım. Sanki hocanın yaptığı burunların özellikle columellar kısmı yukarı çekilmiş gibi geldi bana. Ne yapacağımı şaşırıdmBurnumun kendi eski hâline benzemesini istiyorum daha da kötü olacak diye çok korkuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ben ve 4 tane sırf konustugum kısı memnun degil o Facebook sayfasında da olumsuz yorum yaptım atıldım burnumu gısterdım mıdyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmus diye dalga geçtiler mahvetti burnumu yıgıt ozer tıftıkcıoglumerhaba hanımlar,
Yiğit bey'e nasıl ulaşabilirim..? Dışarda muaynehanesi var mı ? hastandene ulşamk amümkün değil ,heir dısından gideceğim bende
şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?