- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
kızlar pazar sabahı doğum yapıcam saat 7 de hastanede olmam gerekiyor..
Benim 3 tane görümcem var ama bu görümce beni sinir etmek için o kadar küçülüyor ve o kadar iğrençleşiyor ki.. ama ben hiç bir zaman ona istediğini vermiyorum,yani tepki vermiyorum,sinirlendiğimi bile anlamıyor aslında sinirlenmiyorum desem daha iyi...
doğum zamanını saatini 1 hafta öncesinden söylemiştim zaten...
neyse bugün saat 2 gib beni aradı,”ablam biletimi aldım ben pazar sabahı ordayım,9 gibi inmiş olurum” dedi..
“Tamam ablacım,zaten doğumdan sonra da gelsen sorun olmaz ne olucak” dedim bütüüüüün iyi niyetim ve düşüncelerim ile..
“Ablam zaten seni 10 da anca alırlar doğuma,kardeşim de gelir beni alır”
Dedi...
Ben ona da takılmadım,eşim kalkıp onu almaya gitmez o zamanda. Doğuma saat 12 de de girsem sonuçta bu adam benim yanımda olmak zorunda! Bunu düşünmeyecek kadar beyinsiz bir insan da değil ama besbelli ki bilerek yapıyor yine.
Konuyu değiştirdim,hala ısrarla”ablam başka bilet bulamadım” dedi...
tamam hiç sorun değil diyip kapattık ben de işlerime devam ettim.
Benim kafama hep sonradan dank eder herşey :)
Dedim ki ya şu havayollarına bakayım gerçekten yok muymuş diye...
birde ne göreyim? Saat 6 da bir uçak bileti var...
ve yine anladım ki ince ince mesajlar veriyor sinirlenmem için!!!
Bu kadar mide bulandırıcı işlere girmesi beni güldürüyor ama bir yandan da inanılmaz tiksiniyorum bu kadından. Ya nasıl düşünebilirsin eşimin doğum saatlerinde seni almaya geleceğini? Nasıl teklif edersin böyle birşeyi! Size ben haksız mıyım?
Yaptığı şey çirkin bir hareket değil mı?
Biletler arasında onun aldığı bilet ile sabah 6 da olan biletin arasında 30 tl fark var. 6 da olan bilet daha uygun :)
Onu da yazayım da...
Benim 3 tane görümcem var ama bu görümce beni sinir etmek için o kadar küçülüyor ve o kadar iğrençleşiyor ki.. ama ben hiç bir zaman ona istediğini vermiyorum,yani tepki vermiyorum,sinirlendiğimi bile anlamıyor aslında sinirlenmiyorum desem daha iyi...
doğum zamanını saatini 1 hafta öncesinden söylemiştim zaten...
neyse bugün saat 2 gib beni aradı,”ablam biletimi aldım ben pazar sabahı ordayım,9 gibi inmiş olurum” dedi..
“Tamam ablacım,zaten doğumdan sonra da gelsen sorun olmaz ne olucak” dedim bütüüüüün iyi niyetim ve düşüncelerim ile..
“Ablam zaten seni 10 da anca alırlar doğuma,kardeşim de gelir beni alır”
Dedi...
Ben ona da takılmadım,eşim kalkıp onu almaya gitmez o zamanda. Doğuma saat 12 de de girsem sonuçta bu adam benim yanımda olmak zorunda! Bunu düşünmeyecek kadar beyinsiz bir insan da değil ama besbelli ki bilerek yapıyor yine.
Konuyu değiştirdim,hala ısrarla”ablam başka bilet bulamadım” dedi...
tamam hiç sorun değil diyip kapattık ben de işlerime devam ettim.
Benim kafama hep sonradan dank eder herşey :)
Dedim ki ya şu havayollarına bakayım gerçekten yok muymuş diye...
birde ne göreyim? Saat 6 da bir uçak bileti var...
ve yine anladım ki ince ince mesajlar veriyor sinirlenmem için!!!
Bu kadar mide bulandırıcı işlere girmesi beni güldürüyor ama bir yandan da inanılmaz tiksiniyorum bu kadından. Ya nasıl düşünebilirsin eşimin doğum saatlerinde seni almaya geleceğini? Nasıl teklif edersin böyle birşeyi! Size ben haksız mıyım?
Yaptığı şey çirkin bir hareket değil mı?
Biletler arasında onun aldığı bilet ile sabah 6 da olan biletin arasında 30 tl fark var. 6 da olan bilet daha uygun :)
Onu da yazayım da...