Yıılaaannn!!! :)

Çözdüğünüze sevindim, o halde sorun başta dediğim gibi, sizin kendi alanınızın sınırını net çizmemeniz.
Şimdi niyetler üzerine konuşmak hoş olmaz da, iki tahmin yürütelim
1)O kadar samimi görüyor ki, nerede durması gerektiğini bilmiyor
2)Size özel bir gıcığı var
:)

Nasihat mode on:

Dediğim gibi, karşınızdakinden bunu beklemeyin, siz söyleyin siz açın. Muhtemelen o bir sorunun varlığından haberdar değil, sizin yönünüzde ise sorun var. Yani konuşulacak basit şeyler ve iyilik de biraz hak edilen bir şey Jameya, yani herkese pür iyi olamazsın, düşüncesiz davranışlar her zaman hoşgörü ile karşılanmamalı, arsızlığa gider işte... Yani biraz sınırı çek, yine iyi ol ama iyiliğini kullandırma/konuş diyeyim özetle :)

Nasihat mode off :)

Hahaha samimi görmüyor da,bana özel bir gıcıklı var besbelli :) bu kadar uğraşmaz yoksa bir insan.
Daha doğmayan bebeğin üzerinde bile oynuyor yani.
Haklısın tepki veririm çekinmem. Ama laçkalaşsın istemiyorum. Ben genelde mesafeli biriyim.
O mesafeyi de her zaman korudum ama doğum haklaşınca sık aramaya başladı malesef. Sözde güzel duyguları paylaşıyor ama alttan alttan bir sürü çirkeflik yapıyor farkındayım.

:)))) olsun yine de düşünceni yazabilirsin :))

Gorumce fesat tabi ki, bilet bulamadim demesi anlasilabilir. Tamam sabahin korunde gelmek istememis olabilir de sonrasi icin esinin alacagini dusunmesi sacma. Bir de neden nasil gelecegini siz ayarlayacak veya taksi parasi vereceksiniz? Her yerde servisler var artik, gelsin bir zahmet.

Mal mı bu kadın? Havaalanından havasla merkeze gelip otobus-taksi ile hastaneye gelemiyor mu?

Gorumce fesat tabi ki, bilet bulamadim demesi anlasilabilir. Tamam sabahin korunde gelmek istememis olabilir de sonrasi icin esinin alacagini dusunmesi sacma. Bir de neden nasil gelecegini siz ayarlayacak veya taksi parasi vereceksiniz? Her yerde servisler var artik, gelsin bir zahmet.

Servis meselesi de var doğru :)
Ya bilerek yaptığı o kadar bariz ve net ki,yani bunu düşünmeyecek bir kadın değil zaten.
Bilerek seni doğuma 10 da alırkar zaten demesi bile bir msj. Ne biliyosun ki? Ya 8 de alırlarsa.
Çok çirkin hareketler.
Taksiyle gelirim ben demesi gerekirken kalkıp eşimin alacağını üstüne basa basa 4 kere söylemesi. Benim de sonradan algılamam :)))
Hep sonradan dank ediyor bana. Bu kadar pis oyunlara gerek yok ben kendi halimde sessiz sakin bir insanım. Neyi kıskanıyor anlayamıyorum bir türlü.

Mal mı bu kadın? Havaalanından havasla merkeze gelip otobus-taksi ile hastaneye gelemiyor mu?

Mal değil canım sinsi,yılan,s...k yarışına girmiş pis niyetli biri. Yoksa çook ince düşünen ve çok da seçeneğinolan biri. Havaalanı bu arada çok uzak değil bize,yani taksi ile geldiğinde 25 30 tl filan tutar en fazla.
Ama uzak değil diye de eşimin almaya geleceğini üstüne basa basa “gelir artık” demesi çok çirkin. Yahu doğum ya doğum. Burada ön planda olacak olan sen misin niye böyle bir zamanda bile yarışa giriyor onu hazmedemiyorum ben yoksa kafama takacağım bir insan değil bu kişi.

Haksızsınız Jameya, konuşmadığınız için. "Hayır gelemez, doğuma gireceğim eh eşim de bir zahmet yanımda olacak abla!" diyemediğiniz için. İçinizde yaşamayın bu kadar, bazı insanlara sınırlarını bildirmek gerekir ki o sınırı geçemesinler-geçmeye yeltenmesinler. Maalesef herkes nerede durması, ne düşünmesi, nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmiyor, siz kendi alanınızı korumakla yükümlüsünüz.

Bence bu durumu konuşun. "6da bilet varmış" olarak değil, doğum sırasında eşimin yanında olmasını istiyorum'dan girerek.
Bence konuşmaktn da anlamayan bir tip.

Bu tarz kişilere böyle cevap verince iyice suyunu cıkarıp atak yapıyorlar. Belli etmemk lazım cunku bugune kadar komse haddını bildirmemiş bildiğini okuyor. Bildirince sorunlu olan sen oluyorsun

Haklısın canım, ama keşke gülerek "kusura bakma şekerim hastanede abişkon benim yanımda olacak, bin taksiye gel hihi" deyip kapatsaydin. Ay boşver binecek taksiye gelecek nasıl olsa. Kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisi, sen kafana bisey takma bak geliyo minik kuzun:KK200: darısı da başımıza :KK49:

Bence konuşmaktn da anlamayan bir tip.

Bu tarz kişilere böyle cevap verince iyice suyunu cıkarıp atak yapıyorlar. Belli etmemk lazım cunku bugune kadar komse haddını bildirmemiş bildiğini okuyor. Bildirince sorunlu olan sen oluyorsun

Mesele şu ki,eşimi tatlı dille kandırabilir.
Eşim bu ablasını çok seviyor o yüzden kötü olmak da istemiyorum.
Ama kötü de yaklaşmıyorum ben iyi yaklaştıkça bu tarz sinsi oyunlarını görünce tiksiniyorum. Patlak vericek ama az kaldı.

Haklısın canım, ama keşke gülerek "kusura bakma şekerim hastanede abişkon benim yanımda olacak, bin taksiye gel hihi" deyip kapatsaydin. Ay boşver binecek taksiye gelecek nasıl olsa. Kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisi, sen kafana bisey takma bak geliyo minik kuzun:KK200: darısı da başımıza :KK49:

Darısı başına canım,çok hızlı geçiyor merak etme :) zsanki daha iki hafta önce 32 haftaya girdiğimi hatırlıyorum :)

Evet ben olayı çözdüm çözmesine.
Sadece sinir bozucu davranışları. Bi duramadı ya habire yarışa giriyor neyin peşinde çözemiyorum da. Kimseyle uğraşmıyorum valla.
Kv ile iyiyim diye de kıskanıyor ara bozuculuk yapmaya uğraşıyor çok tuhaf saçma sapan işlere giriyor cidden anlam veremiyorum.

Mesele şu ki,eşimi tatlı dille kandırabilir.
Eşim bu ablasını çok seviyor o yüzden kötü olmak da istemiyorum.
Ama kötü de yaklaşmıyorum ben iyi yaklaştıkça bu tarz sinsi oyunlarını görünce tiksiniyorum. Patlak vericek ama az kaldı.
Valla bende şuan yılanlık yapicam ama :))

Eşinize elimi tut bırakma cok korkuyorum yanımda ol diye mızmızlanın.

Kız Jameya, doğumunu sabırsızlıkla bekliyorum. Kedili ve bebekli hayatını merak ediyorum. Hayırlı doğumların olsuun. :)

Görümceye de “Eşimi doğum öncesi ve sonrasında kendime rezerve ettim. Ama babam gelir.” demekte zor değil. Ablacım ablacım ayağına sende çekinme konuşmaktan.

Yaa bende çok merak ediyorum ne olacak diye :) inşallah iyi arkadaş olurlar ❤️❤️

Görümceyi alabilecek eşim dışında kimse yok,tabi eşimin çevresinde yakın arkadaşları dışında.
Biz eşimle ve kv ile yalnızız burda,yani akraba hiç bişey yok.
Neyse mevzuyu çözdüm zaten eşime de yılana da söyledim birini ayarlayalım eşim yalnız bırakmaz beni diye :) bozuldu besbelli.
Söyledim söylerken de ablacığım diye diye kusura bakma nolur diye diye :))) ama tabi lafımı da soktum.

görümce doğuma niye geliyor ki?
eve geçince gelsin ne alaka tam doğum zamanı..

Yaa bende çok merak ediyorum ne olacak diye :) inşallah iyi arkadaş olurlar ❤️❤️

Görümceyi alabilecek eşim dışında kimse yok,tabi eşimin çevresinde yakın arkadaşları dışında.
Biz eşimle ve kv ile yalnızız burda,yani akraba hiç bişey yok.
Neyse mevzuyu çözdüm zaten eşime de yılana da söyledim birini ayarlayalım eşim yalnız bırakmaz beni diye :) bozuldu besbelli.
Söyledim söylerken de ablacığım diye diye kusura bakma nolur diye diye :))) ama tabi lafımı da soktum.
Ay koca kadın taksiye binip gelemiyor mu onuda anlayamadım. Bu kadar telaşın içinde insan ısrar etseler bile aman sakın gelme der. Gelince nerede kalacak? Size gelmesin bide :)

Çok affedersiniz konuyu okumadan "Koyktun muuu?" yazmak istedim neden bilmiyorum. :KK53:
Öf ne gereksiz şeylerle doluyor kafamızın içi :/ Konuyu şimdi okuyorum.
Benim eşimin diline düştü. Durduk yerde söylüyo deli oluyorum. :olamaz: Ama çok şeker söylüyo :KK37: Sonra korktuğum bişeyi söylüyor gerçekten korktum diyorum:KK56::halay:

Sonuç olarak eşiniz gitmezmiş
Düşünüp kafa yoracakta birşey yok o halde

Madem art niyetli yada düşüncesiz olduğunu düşünüyorsunuz
niye demediniz "biner taksiye gelirsin artık,eşim buradan ayrılamaz "diye?
Ben olsam derdim yani.
Eşime de derdim gitme diye ki gitmezdi zaten.
Icinizde büyütmeyin. Kavga etmenizde gerekmez güzelce söylersiniz olur biter.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi

Ay koca kadın taksiye binip gelemiyor mu onuda anlayamadım. Bu kadar telaşın içinde insan ısrar etseler bile aman sakın gelme der. Gelince nerede kalacak? Size gelmesin bide :)
Yok canım ne münasebet : ) annesinde kalır bende kedi var zaten kalamaz :))))
Korkar.
İşte,aslında düşüncelidir de. Bana gelince nedense beyni sulanıyor anlaşılan :)))

Back
X