Yıılaaannn!!! :)

Eşin de eminin çocuğunun doğduğu anı görmek yerine havaalanından almaya gittiği ablasının meymenetsiz suratını görmeyi yeğler. Var mı öyle bi dünya? Saçmalamasın :)

Sağlıklı doğumlar dilerim şimdiden. Kedilere bebeğin kullandığı bi eşyayı götürmeyi unutmayın :KK66:
Öyle bir dünya yok tabi ki,hem yanımda olmak ister hem de bebeği ilk kucağına o almak ister sadece ablasının yaptığı bu çirkin saçma sapan şeye anlam veremiyorum. Bu drumda bile benimle yarışa giriyor olması çok gülünç. Ben en kısa zamanda haddini bildiricem bu kadının.

en dogrusu sen git al:deli: ayip olmasin:KK45:

Öyle bir dünya yok tabi ki,hem yanımda olmak ister hem de bebeği ilk kucağına o almak ister sadece ablasının yaptığı bu çirkin saçma sapan şeye anlam veremiyorum. Bu drumda bile benimle yarışa giriyor olması çok gülünç. Ben en kısa zamanda haddini bildiricem bu kadının.
Bu had bildirme isteğin lohusalıkla birlikte karşı konulamaz bir arzuya dönüşecek yalnız baştan uyarayım :) Hele doğum sonrası sizde kalacaksa aman diyeyim kendini fazla doldurma. Tatsızlık çıkmasın.

Yani ağzınızı açıp da ne münasebet ben doğumdayken eşim yanımda olacak diyemiyosunuz sonra gelip burda konu açıyosunuz.

Aynen canım aynen öyle :))

Ya bikere yorgunum,hazırlık yapıyorum ve 1 haftadır da doğru düzgün yerimde oturduğum yok.
Eşim bile bugün söylediği birşeyi saatler sonra algıladım.
Ben kadına sonradan zaten dönüş yapıp gerekeni söyleyip hallettim konuyu.

Yorumuna gelince ağzımı açmayacak kadar pasif bir insan değilim,karşımda ki insana hiç bir zaman önyargılı yaklaşmak istemediğim için,bazen susabiliyorum ve sonradan algılıyorum düşününce.
Burda konu açmamın sebebi de bunu anlamak. Ben yorgunum,hamileyim belki yanlış anlıyorum diye düşünerek. Kadının niyetinin kötü olmadığını ısrarla düşündüğüm için anlayacağın.

Bu had bildirme isteğin lohusalıkla birlikte karşı konulamaz bir arzuya dönüşecek yalnız baştan uyarayım :) Hele doğum sonrası sizde kalacaksa aman diyeyim kendini fazla doldurma. Tatsızlık çıkmasın.
Bende kalmaz kedilerim var :)
Annemle babam bende olucak zaten hiç kalamaz annesi yakın bize onda kalıcak.
Ama mutlaka sinirlerimi bozmaya çalışacağı için,ağzının payını vericem. Saygısızlık etmk istemiyorum ama artık haddini son zamanlarda çok aştı.

Ben söyledim zaten sana birini ayarlicaz öyle bir günde eşimi yanımda isterim o da yanımdan ayrılmaz zaten diye :)
Bozuldu.
Masus yapıyor sen deme eşin söylesin

onyargılı degılsınız haklısınız
ozellıkle yapıyor bunu

Evet artık eminim özellikle yaptığından.
Böyle insanlardan çok sıkıldım.
Kimseyle uğraşmıyorum ama ne alıp veremediği var acaba :)
Birde görsen ablam çok seviyorum,ablam cankm cicim... off of

Böyle birseyi söylemesi düşüncesizlik olmus.
Ne geliyor ki oralarda da yapmasin bir densizlik.

Amaaan deli işte deyip geçin. Abisi de almaya gelemez taksiye binip kendisi gelsin. Pazar günü bebeğinizi kucağınıza alıyorsunuz bu hayatınızda sayılı günlerden biri olacak bırakın örümceği görümceyi:KK49:
He he abin alır deyip geçin.

Böyle birseyi söylemesi düşüncesizlik olmus.
Ne geliyor ki oralarda da yapmasin bir densizlik.

Düşüncesizlik değil o bilerek yapıyor. Böyle bir günde çocuk bile düşünür bunu. Ki kaldı ki bu kadın da çok ince düşünceli biri her detayı düşünen biri :)
Tanıdığım için bu pis oyunlarını anlayabiliyorum.
Geldiğinde yapıcak densizlik bulacağına eminim :)
Ama ağzının payını alıcak.

Amaaan deli işte deyip geçin. Abisi de almaya gelemez taksiye binip kendisi gelsin. Pazar günü bebeğinizi kucağınıza alıyorsunuz bu hayatınızda sayılı günlerden biri olacak bırakın örümceği görümceyi:KK49:
He he abin alır deyip geçin.

Hahaha söyledim ben ona,kardeşin benim yanımda durucak sana başka birini ayarladık dedim :)

Aman hic takma kafana.Esinin gidecek hali yok.Isterse yuruyerek gelsin hic sorma bile.Ayip yani.

Aman hic takma kafana.Esinin gidecek hali yok.Isterse yuruyerek gelsin hic sorma bile.Ayip yani.

Gitmeyecek elbette..
Buraya da besbelli bir sorun çıkarmaya geliyor :) doğumdan sonra ilk konum eminim yılan 2 diye açılır kk kulubünün en trend konusu olacağıma inanıyorum :))))

Hahaha söyledim ben ona,kardeşin benim yanımda durucak sana başka birini ayarladık dedim :)
Hayırlı doğumlar canim inşallah sağlıkla gelsin fındık :anne:konu ile ilgisiz ama birşey soylicem doğumun hemen akabinde emzirme süreci baslicak inşallah göğüsler alışık olmadığı için hemen yara olabiliyor ne yazık ki kızımda resmen anamdan eksiğim burnumdan geldi ağlıyordum artık çünkü yara oldu kuruyor ve kanıyor sürekli şimdi oğlumda şunu duydum ve uyguladım bitkisel bir göğüs kremi alıyorsun bir tane de buzdolabı poşeti küçük küçük kesiyorsun kremi sürüp poşeti göğsüne koyuyorsun o nemli tutuyor ve asla yara olmuyor valla ben kaç kişiye dedim hep dua ettiler sana da söylemek geldi aklıma şimdiden güzel doğumlar :KK200:

Sizin konunuzu okuyunca aklıma kendi hatalarım ve çıkardığım bi ders geldi.

İnsanlara nerde duracaklarını göstermediğim ve sizin gibi hep susup içten içe kurulduğum için hep öfke patlamaları yaşadım ve haklıyken haksız durumlara düştüm.

Ben sustukça daha da üstüme geldiler, rahatsızım diyemediğimden belki de bilemiyorum ama zamanında tepkimi koymuş olsaydım onca saçma şey yaşamazdım orası kesin.

Bu tür insanlara karşı gün gelip istemsizce belki sıradan ve onca yaşadığınız olayın yanında basit bişeye patladığınızda bu sefer bi de üstüne karşı tarafı haklı çıkarmış oluyosunuz.

Size tavsiyem bi an önce sınırlarınızı çizmeniz ve tepkinizi koymanız.

Sonradan aklınıza gelmesi hiç önemli değil arayın gene de söyleyin.

Gorumce doguma niye geliyor ki o mu bakacak size ? Rahat edebilecek misiniz ?

Annem yanımda olucak.
O bana ye baksın :))
O neden geliyor bende bilmiyorum heves etmiş galiba bilemiyorum.
Yada muhtemelen kardeşinin yanında olmak istiyor.

Back
X