Yıılaaannn!!! :)

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın , görümcenize de takılmayın belki gerçekten düşünebilecek bir beyne sahip değildir , yazık.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın , görümcenize de takılmayın belki gerçekten düşünebilecek bir beyne sahip değildir , yazık.

Çok teşekkür ederim :anneadayı:
Görümcemin ne kadar ince düşünceli olduğunu bildiğim için,bu ince hesapları midemi bulandırıyor. Amacı belli,o anı eşim kaçırsın istiyor besbelli.
Yoksa ısrarla seni doğuma ben geldikten sonra anca alırlar demesi :) normal değil.

Planlı bır doğum olsa bile eşinin gitmemesi lazım.
Tut ki doğum başladı .
Olur mu olur.
Bende çok bozulurdum . Hatta ben söylerdım ya taksiyle gel diye ..

İyi doğumlar . Rabbim sağlıkla kucagına almanı , buyutmenı nasip etsin .

Belki görmemiştir o saatte olduğunu.
Böyle bir şeyi düşünecek kadar ince hesaplar yapacak kadar kim küçülebilir ki.
Görümceler böyle ince hesaplar mı yapar?
Önyargınız olabilir
U yorumunuzu şimdi gördüm. Evet bu kadın o kadar basit ince hesaplar yapıyor ki,bu ilk olmadığı için ve özellikle hamilelik dönemimde yaptıkları dikkatimi çektiği için önyargılı olmadığımı düşünüyorum. Sonrasında seni alacak birini ayarladık dedim ve bozuldu zaten :)
Anlayabiliyorum niyetini artık.

Planlı bır doğum olsa bile eşinin gitmemesi lazım.
Tut ki doğum başladı .
Olur mu olur.
Bende çok bozulurdum . Hatta ben söylerdım ya taksiyle gel diye ..

İyi doğumlar . Rabbim sağlıkla kucagına almanı , buyutmenı nasip etsin .

Yok canım eşim zaten gitmez öyle bir durumda.
Ya bazen ben o konuşurken pek dinlemediğimden sonradan algılıyorum. İş yaparken aklıma dank etti ya bu böyle bişey söyledi diye :) sonra hemen arayıp eşim yanımda olucak o gün seni birini alması için ayarladık haberin olsun dedim.
Böyle bir günde bile benimle s.d...k yarışına giriyor midem bulanıyor.

• Beğen
Reactions: H E
Sağlıkla kucağına al bebeğini
Boşver hiç takma
Aynı şeyi kv de bana yaptı
Allah herkezin gönlüne göre versin
Fesatlıklarınım cezasını günü gelince çekerler

Kedişlerimi yiycem zaten yakında :))
Bir süre onlarla ilgilenemeyeceğim için şimdiden içime dert oldu.
Umarım bu süreç çabucak geçer :)
Geçer geçer. Yorulunca gider bi başlarını okşarsın mrrrr seslerini dinlersin. Mis gibi terapi olur. Allah bütün bebeklerinle güzel yıllar nasip etsin sana.

Sağlıkla kucağına al bebeğini
Boşver hiç takma
Aynı şeyi kv de bana yaptı
Allah herkezin gönlüne göre versin
Fesatlıklarınım cezasını günü gelince çekerler

Amin inşallah :)
Ay yok güzelim günlerimi onun yüzünden mahfedemem.
Çeker elbette fesatlıkların cezasını.
❤️❤️

Geçer geçer. Yorulunca gider bi başlarını okşarsın mrrrr seslerini dinlersin. Mis gibi terapi olur. Allah bütün bebeklerinle güzel yıllar nasip etsin sana.
Aynen öyle yaparım :))
Terapi olmaz mı,en güzel terapi onlar ❤️

Henüz bir görümcem yok ama bundan 7 ay kadar önce ablamın doğumuna gittik. Görümcesiyle birlikte. Birkaç gün önce orada olduk birlikte yemeğini hazırlığını falan yaptık. Doğumdan sonrada 1 hafta kadar beraber bakıp ayrıldık. Görümce diyemiyorum bize de abla o hatun.
Sizinki baya saçmalamış. Baya baya misafir gibi takılmayı planlıyor herhalde. O saatte eşinizi böyle birşeyle meşgul ederse yuh artık derim.

Benim duruma benzemiş :) doğum zamanı iki saat bile kalmadılar kv ve görümceler sezeryan oldum gittikten sonra eşime tavır yapmışlar o kadar geldikte yemeğe götürmedin bizi diye :işsiz: sinsiler bacım bunlar hastalık ölüm doğum anlamıyorlar

Henüz bir görümcem yok ama bundan 7 ay kadar önce ablamın doğumuna gittik. Görümcesiyle birlikte. Birkaç gün önce orada olduk birlikte yemeğini hazırlığını falan yaptık. Doğumdan sonrada 1 hafta kadar beraber bakıp ayrıldık. Görümce diyemiyorum bize de abla o hatun.
Sizinki baya saçmalamış. Baya baya misafir gibi takılmayı planlıyor herhalde. O saatte eşinizi böyle birşeyle meşgul ederse yuh artık derim.

Ne güzel ablaymış o..
ben her zaman abla gözüyle yaklaşmaya çalışmıştım ama son zamanlarda inanılmaz haddini aşmaya ve saçmalamaya başladı. Resmen kardeşini bebeğinden kıskanıyor. Yada benden. İğrenç hesaplar bunlar.
Eşim gitmiyor tabi ki,gitmezdi de zaten. Benim sinir olduğum konu böyle bir günde,doğum saatlerime yakın kalkıp beni alsın diye diretmesi.
Kendisi ben taksiyle gelirim demesi gerekir asıl. Biz ısrar etsek bile. Çok çirkin bir insanmış artık bunu anladım ve Allaha havale ediyorum.

Benim duruma benzemiş :) doğum zamanı iki saat bile kalmadılar kv ve görümceler sezeryan oldum gittikten sonra eşime tavır yapmışlar o kadar geldikte yemeğe götürmedin bizi diye :işsiz: sinsiler bacım bunlar hastalık ölüm doğum anlamıyorlar

Bakalım benim yılan neler yapıcak burda olduğu sürece :)
Neyin savaşı neyin yarışı bu çok ilginçler gerçekten. İnsan moral vermek yerine germeye çalışır mı böyle bir günde. Haftalardır uğraşıyor oralı olmuyor dinlemiyorum ama artık haddini aştı bildirmek gerek haddini.

Görümcenizi alıcak başka kimse yok mu yada servis le gelemiyor mu hastaneye ?
Ben olsam açık açık derdim eşim yanımda durması lazım sen bir şekilde gelmeye çalış diye baksın başının çaresine. En gıcık olduğum insan tipi :KK12:

Bakalım benim yılan neler yapıcak burda olduğu sürece :)
Neyin savaşı neyin yarışı bu çok ilginçler gerçekten. İnsan moral vermek yerine germeye çalışır mı böyle bir günde. Haftalardır uğraşıyor oralı olmuyor dinlemiyorum ama artık haddini aştı bildirmek gerek haddini.
Ben çok iyi niyetli davrandım dediğiniz gibi iğneleyi laflarında sorın çıkarmadım ama baktım laf anneliğime yapamayacağıma kadar gitti ve doğumdan sonra on gün hastanede yattım bir geçmiş olsun demediler ben de hadlerini bildirmeye başladım artık

Görümcenizi alıcak başka kimse yok mu yada servis le gelemiyor mu hastaneye ?
Ben olsam açık açık derdim eşim yanımda durması lazım sen bir şekilde gelmeye çalış diye baksın başının çaresine. En gıcık olduğum insan tipi :KK12:

Alacak kişiler eşimin çevresi var elemanları olur,eşimin ortağı olur. Onlar var yani.
Ben algılayamadım o an,yorgunluktan olsa gerek veya can kulağı ile dinlemediğimden. Akşam saatler sonra anladım olayı :))
O zaman da söyledim sana birini ayarladık eşim yanımda olsun istiyorum en güzel anımız sonuçta diye :)
Peki sorun yok dedi.
Çok tuhaf bunu düşünemeyecek bir kadın değil bu kadar ince hesaplar yapan sinsi insanlardan tiksiniyorum. Ne işi var doğumda akşam da gelirdin yani. O zaman da alırdı eşim zaten yetişemeyecek doğuma. Bide kendisi de söylüyor yetişemeyebilirim diye :) yani bile bile ısrarla “kardeşim de gelir alır” diyip durdu.
Çok çirkin hareketler yazık.

Biraz konu dışı olacak ama öncelikle, sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah yavrunuzu, korku var mı doğum korkusu:)

Ben çok iyi niyetli davrandım dediğiniz gibi iğneleyi laflarında sorın çıkarmadım ama baktım laf anneliğime yapamayacağıma kadar gitti ve doğumdan sonra on gün hastanede yattım bir geçmiş olsun demediler ben de hadlerini bildirmeye başladım artık

Yok ben o kadar susmam kimse böyle birşeye laf edemez. Ben seviyeliyim mesafeliyimdir aslında.
Dinlemiyorum bile ne konuştuğunu.
O da onu takmadığımı gördükçe sanırım daha da küçülüyor yazık.
Bir kelime etsin zaten beni sinirlendirecek birşey söylesin resmen aşşağılarım herkesin içinde.
Duracağı yeri herkes bilmeli. Ben çocuk değilim 30 yaşındayım saçma salak şeylerle de uğraşıcak 5 dk bile yok bende.zamanım çok kıymetli açıkçası. Böyle insanlar yüzünden de hayatımı veya güzel günlerimi mahfetmeye niyetim yok ben üzüleceğime onlar üzülsün.

Back
X