- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
Oooo jameya doguruyosun demeek hayirli olsun . Bosver bence son anlarda boyle sinir bozmaya calismalar falan cok normal ama sende de hata var ben bile esime demistim ki (senin begenmedigin evlilik_hep diyosun ya konularimda iletisimsizsinz vs vs diye o yuzden dedim alinma) , anana soyleme hastaneye falan da gelmesin. Dogum oncesi mumkunse hic gormek istemyorum onu. Biz kūstuk aslnda ailesiyle gorusmuyorduk falan..esim israr edyordu annem gelsn melsin yok ben onun stresiyle mi grcem doguma,bebek aniden dogmus gbi yaparsn cok da zorlancaksan falan demistim ki aslinda planli sezeryandi benimki,saati gunu belliydi.. dogum oldu anasi aksam anca geldi. Esim hemen cagrcakti da yok hele bacaklarim acilsn yok basimin agrisi gtsn dur hele bisey yiyip iciym bi kendime geliym vs aksam anca tamam demistim. Keske sen de toplasmalarini istemyoduysan duyurmasaymissin..
Ve evet,kucuk hesaplar yapacak kadar kuculenler de var. Sinir bozmak icin yaomslar. Esin isterlerse 2de dogur her an senin yaninda olmak zorunda. O onun da cocugu hem ..
Ve evet,kucuk hesaplar yapacak kadar kuculenler de var. Sinir bozmak icin yaomslar. Esin isterlerse 2de dogur her an senin yaninda olmak zorunda. O onun da cocugu hem ..