- Konu Sahibi Littlewilfey
Haziran ayında bir erkek bebeğim olacak kısmetse.Bebek bezlerini araştırırken okuduğum bir yazıda özellikle erkek bebeklerin üreme sağlığı açısından testislerinin yüksek ısıda olmaması gerekiyormuş.Malum haziran da doğum ve ben Bodrum da yaşıyorum..yazın gündüz sıcağını bir düşünün ..bu nedenle yıkanabilen hava alan bebek bezlerini araştırıken Amerika da en çok kullanılan marka olan fuzzy bunz u buldum.Müthiş bir şey bayıldım.Adresi fuzzibunzturkiye.com.Ayrıca şurda da bu markayı kullanan bir annenin videosu var.İlgilenen izleyebilir
Ayrıca satın almayı düşünen anneler için bu siteyi buldum yıkanabilir bebek bezleri
Unutmadan, "aman hazırı varken kim temizleyecek bunları" "sızdırıyorlar" filan tarzında ki yorumlarınız olabilir.Kişisel fikrim bebeğimin sağlığı zaman yada beden enerji kaybımdan çok daha önde olduğu.Biraz hamarat annelere yönelik bir ürün sanırım.
SEVGİYLE KALIN..
Ayrıca satın almayı düşünen anneler için bu siteyi buldum yıkanabilir bebek bezleri
Unutmadan, "aman hazırı varken kim temizleyecek bunları" "sızdırıyorlar" filan tarzında ki yorumlarınız olabilir.Kişisel fikrim bebeğimin sağlığı zaman yada beden enerji kaybımdan çok daha önde olduğu.Biraz hamarat annelere yönelik bir ürün sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör: