Ümmetimden bir takım topluluklar olacak, onlar zina etmeyi, ipek elbise giymeyi, içkiyi ve çalgı aletlerini mubah sayacaklardır!.. buyurdu. Buhari 5650
Aldatılan kadınlardan ne çok mail geliyor. Hepsinin ayrı bir hikayesi var. Aynı evde yaşayan ama kalpleri birbirinden çok uzak kadın ve erkekler
Karısını bir başka kadınla aldatanlardan başka, bir de edepsiz filmler, yayınlar izleyerek aldatanlar var. İzledikçe sapıklaşan, alçalan insanlar var!
Bu adamların derdi nedir Allah aşkına?!! Çoluğu çocuğu olduğu halde telefonuna ahlaksız videolar yükleyen erkeklerden nasıl bir eş, nasıl bir baba olabilir ki? Bu adamlar eşlerine sevgi, çocuklarına eğitim verebilirler mi?
Toplumun İslamdan uzaklaşması, dünyevileşme hastalığı, insanları çeşitli sapkınlıklara sürüklüyor. Araştırmalara göre edepsiz yayınlar izlemek, tıpkı bir kokain bağımlılığı gibi tedavi gerektiren bir hastalıkmış. Aldatma da bir tür bağımlılık. Bütün günahlarda olduğu gibi
Hatta ben çıplaklığın bile bir bağımlılık olduğunu düşünüyorum. Hayat boyu ağzını hiç göstermemiş bir kadın için, bir anda ağzını göstermek kabul edilemez ve utanç verici bir fiildir. Tesettürlü bir kadının, balkona başı açık çıkması, kendisini çıplak gibi hissetmesine sebep olur. Diğer tarafta şortla, askılı tişörtle dışarıda gezmeye alışan biri için de bu utanılmayacak bir durumdur.
Bakara 93. ayet geldi aklıma: Hatırlayın ki, Tûr dağının altında sizden söz almış: Size verdiklerimizi kuvvetlice tutun, söylenenleri anlayın, demiştik. Onlar: İşittik ve isyan ettik, dediler. İnkârları sebebiyle kalplerine buzağı sevgisi dolduruldu. De ki: Eğer inanıyorsanız, imanınız size ne kötü şeyler emrediyor!
Acaba günahta ısrar eden, haramları normal gören kişinin kalbi bu günahlarla doluyor, bu isyanından dolayı, o günahın sevgisi kalbine mi yerleşiyor? Şüphesiz ki Allah en doğruyu bilendir
Devamlı eşini aldatan, devamlı p..no yayınlar izleyen kişiler de tüm haramları alışkanlık haline getirenler gibi acınacak hâldeler.
Bazen, teknoloji keşke bu kadar hayatımızın içinde olmasaydı, ahlaksızlıklara bir tıkla, bir tuşla ulaşılamasaydı diyorum. Ya da her bilgisayarın veya vicdanın bir edep tuşu olsaydı
Cahide Sultan
Cahide ablacım ne güzel anlatmış senin kocan gibi karaktersizlerin durumunu.Allah yardımcın olsun kocanada hidayet versin inşallah.