- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
- Konu Sahibi yenidendogus123
-
Mune lütfen kaldırabilir misin 1 saat icinde burası beni ve bu tarz bir seyi yasayan kadınları iyilestirir diye inandığım bu baslık beni hayal kırıklığına ugrattı.
Hem cok seviyorsunuz, hemde yaptığını kabul edemiyorsunuz. Yaptığı çok yanlış birşey. Yurt dışı demek yalniz demek baskasini opebilir demek degil. Size anlatti çünkü vicdani kemirdi onu ama bide şu yanı var tek öpüştugunu anlatarak rahatladi. Benim içimi yerdi, gerisi varda diyemiyormu diye. Aldatmak kibarlik ve olgunluk gerektirmiyor ki. Herkes yapabiliyor. Burda aldatilip defalarca barışan kişilerin hikayeleri var. Siz zaten istiyorsunuz. Ama kıskançlığıniz hem birakmak istemiyor hemde kabul edemiyor. Bidaha yapmazsa boşanmadan gidersiniz inşallah.Merhaba hanımlar, benim bir derdim bir de dermanım var hem ihtiyacı olanlar için yazmak hem de fikirlerinizi duymak istedim. Ben 25 yasımda 2 aylık evli bir kadınım, esimle 6 yıllık güclü bir iliski yasadık bu süreçte ikimizinde hayatında büyük travmalar oldu onun babasının ölümü benim ailemle sorunlar her zaman birlikte atlattık zorlukları. Sonunda bi yuvamız oldu çok da huzurlu ve mutlu ilerliyorduk fakat gecen sene biz nisanlıyken esim yurt dısına tez yazmak için gitmisti 3,5 aylığına o süreçte bir barda bir hanım kızımızla öpüsmüs bulunmuş ben bunu yeni öğrendim (3 hafta önce) tabii dünyam basıma yıkıldı cünkü ben de 'o yapmaz canım yaa' diyenlerdendim.. Meseleyi konustuk, sorumluluğun tamamının kendisinde olduğunu, savunulacak hiçbir yanının olmadığını kendisinin o dönem çok yalnız ve bulanık hissettiğini söyledi ben dinlemedim tabii camlar çerçeveler indi. Güvenimi ve hayallerimi kaybetmis gibiydim boşanmak istediğimi söyledim, önce birlikte terapi alalım diye yalvardı, ağladı. Bi süredir terapiye gidiyoruz, eşim sadakat açısından yıllardır sınanmıs ve sınavı gecmis birisi, bütün çevremiz ve onun ailesi hepsi benim yanımda beni anlıyorlar ama onu bir kez affetmem gerektiği yönünde konusuyorlar, "bir kere yapan bir daha yapar mı" bence bu affedis süreci ve karakterle ilgili, sanki beni ve ailesini bir kez daha hayal kırıklığına uğratamazmıs gibi geliyor. Her an yanımda olduğunu hissettiriyor (hep hissettirirdi duruma özel değil) ben de basımı yerden kaldırdım, iyilesme sürecine girdim terapi ve iliskimiz güzel ilerliyor. (not: esim karakter olarak son derece olgun düsünceli ve kibar biridir aynı sekilde ailesi ailem gibidir) tüm bu etkenleri düsündüğümüzde sizce her iliski ve her aldatmayı farklı ele alıp sans verilebilir mi? Ben su an bu sürecteyim ve her gün içim inanılmaz sekilde iyilesiyor. Bir daha güvenemem derken daha çok güvende hissediyor gibiyim sanki eskiden duyduğum tüm ufak kuskular kus olup gitti. Var mı böyle bir durumu yasayan?
Doğru söylüyorsunuz cok ama cok yanlıs bir sey bir bahanesi yok zaten o da kabul ediyor yalnızlıktan yaptım da demedi ben sordum o günlerde nasıl bir ruh halindeydin diye çözümlemek adına. Yoksa o da durumun çok kötü oldugunun farkında ben deHem cok seviyorsunuz, hemde yaptığını kabul edemiyorsunuz. Yaptığı çok yanlış birşey. Yurt dışı demek yalniz demek baskasini opebilir demek degil. Size anlatti çünkü vicdani kemirdi onu ama bide şu yanı var tek öpüştugunu anlatarak rahatladi. Benim içimi yerdi, gerisi varda diyemiyormu diye. Aldatmak kibarlik ve olgunluk gerektirmiyor ki. Herkes yapabiliyor. Burda aldatilip defalarca barışan kişilerin hikayeleri var. Siz zaten istiyorsunuz. Ama kıskançlığıniz hem birakmak istemiyor hemde kabul edemiyor. Bidaha yapmazsa boşanmadan gidersiniz inşallah.
Burda yazilanlara çok takilmayin herkes kendi karakterine göre yorum yapar agizlarindan direk çıkanı yazarlar. Neticede kimse kimseyi görmüyor tanimiyor. Sizin durumunuz belki zaman ister. Umarım ileride pişman olmazsiniz. Bir kez daha yapmaz. Çünkü siz affetmissiniz sadece yaralarinizin iyilesme surecinde buradasinizDoğru söylüyorsunuz cok ama cok yanlıs bir sey bir bahanesi yok zaten o da kabul ediyor yalnızlıktan yaptım da demedi ben sordum o günlerde nasıl bir ruh halindeydin diye çözümlemek adına. Yoksa o da durumun çok kötü oldugunun farkında ben de
Belki de fakat o yalnızlıktan öptüm demiyor o günlerde ruh halin nasıldı dediğimde anlattı yalnız hissettiğini ama yaptığım sey korkunc ve bir bahanesi yok tamamen benim suçum diyor. Ben de valizi vermek istedim eline, fakat kalbim vermiyor. Bundan önceki iliskimde daha basit bi sekilde aldatılmıstm ama affetmedm ilk kez kalbim affet diyor.Sen yurt dışında elin adamını yalnızlıktan öpseydin ve şu an itiraf etseydin emin ol eşin tüm aileni arayıp eline valizini vermişti.
Evet süreci paylasmak istedim hem bana iyi gelir hem de benzer durumda kalanlara diye düsünmüstüm. Ancak ben çok üzgünken dalga gecmek cok acımasızca diil mi? Hangimiz neyden bu kadar emin oluyoruz ki? Ben de affetmezdim ben de bitirirdim ama bazen hayat öyle gitmiyorBurda yazilanlara çok takilmayin herkes kendi karakterine göre yorum yapar agizlarindan direk çıkanı yazarlar. Neticede kimse kimseyi görmüyor tanimiyor. Sizin durumunuz belki zaman ister. Umarım ileride pişman olmazsiniz. Bir kez daha yapmaz. Çünkü siz affetmissiniz sadece yaralarinizin iyilesme surecinde buradasiniz
6 yıldır en ufak incinmemekte yani ..Bu da mümkün, peki sizce bitmesi daha mı az acı verirdi? Yıllar boyu en ufak incinmediğim insanı bunu itiraf ettiği icin dava acsa mıydım? Samimi soruyorum..
İncinmedim ve evet güzel bir seydi. Nerde incinsem o yanımdaydı o nerde incinse ben yanındaydım. Bu kez incitti iste ne diyeyim6 yıldır en ufak incinmemekte yani ..
gercek ilişkilerde incinme olur hanımefendi kölelik ilişkisinde olmaz belki .
, bence bunu güzel bir seymiş gibi söyleyip durmayın .
Bilemedim ah bilemedim.. Simdi kapatmaya calısıyorum olmuyorŞimdi bu durumu bir başarı hikayesi gibi anlatırsan herkes haklı olarak seni linç eder. Sen aldatılmışsın; sevdiğin ve inandığın için kabullenip mutlu olmanın yollarını bulmuşsun senin için ne güzel Allah mutlu etsin. Ama linç yediğine niye bu kadar şaşırdın ben de şaşkınım açıkçası? Ben affettim diye iç döksen kimse sana niye demezdi ama sen kendini "umutışığı" gibi anlaymışsın
anlatmak istenileni ısrarla anlamıyorsunuz , bana öyle geliyor ki hayat ilerleyen yıllarda size ilişkinşi daha cok sorgulatacak . kolaylıklar diliyorumİncinmedim ve evet güzel bir seydi. Nerde incinsem o yanımdaydı o nerde incinse ben yanındaydım. Bu kez incitti iste ne diyeyim
Size iliskinizi sorgulatmasın insallah ama tesekkürleranlatmak istenileni ısrarla anlamıyorsunuz , bana öyle geliyor ki hayat ilerleyen yıllarda size ilişkinşi daha cok sorgulatacak . kolaylıklar diliyorum
Tesekkür ederim siz de mutlu olunKonu kapanmadan yazayım mutlu ol ama asla tam güvenme; bunu yaşadığın için degil genel olarak.
Yasadığım seyi daha da kötü yapıyor degistirmyor cok haklısınız. Kalmak gitmekten zormus allah kimseye yasatmasınAldatılan kadınların üstüne birde bu tramvayı atlatmak icin terapi alması acı geliyor bana.
Bir arkadaşım da benzer bir süreç yaşadı affetmeyi seçti, onlarda terapiye gittiler eşiyle. Birkaç yıl önce oldu bu durum. Hala evliler, bir çocukları vardı, ikinci çocuğu kesinlikle istemiyor arkadaşım, görünürde herşey normal ama ben eşime hiçbir zaman eskisi gibi olamadım demişti içsel olarak.
Affetmekte bir tercih sizde bunu secmissiniz, umarım pişman olmazsınız.
Eşinizin iyi bir insan olması, ilişkinizi boyunca size destek olması yaşadığınız şeyi değiştirmiyor, buda kendinizi bir çeşit teselli etme şekli, söylemeden geçemedim.
Amin insallah kimseye de yasatmasınBen şimdiye kadar erkeklerin kendilerinden "öpüştüklerini" itiraf ettiklerini duyduysam arkasından hep aslında daha fazlası çıktı. Neden söyleme gereği duydu asıl ona takıldım. Ama neyise. Siz terapi alıp evliliğinizi devam ettirmeye karar vermişsiniz. Diyecek başka birsey yok. Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?