- 19 Kasım 2019
- 570
- 1.838
- 28
- Konu Sahibi yenidendogus123
-
Aslında ben buraya hem derdim hem dermanımla geldim. Bu tarz bir seyin içindeki kadınlara umut olmak ve kendi yolumda da güzel fikirlerinizle sağlıklı ilerlemek adına.. Çok teşekkür ederim siz de mutlu olun:)Siz basliktaki hayati insa etmeye baslamissiniz zaten. Bizlik bir durum yok. Esinizi de karakterli diye anlatmissiniz bize mutluluklar dilemek duser.
Bence de tekrar aldattığında bir daha bahsetmez gibime geliyor. Hayal kırıklığına uğratmamak adına.. Hem ailesinden neden bahsediyorsunuz eşi olan sizsiniz.sanki beni ve ailesini bir kez daha hayal kırıklığına uğratamazmıs gibi geliyor. Her an yanımda olduğunu hissettiriyor
Sürenin uzunluğu ve kısalığı ile ilgili olmadığını sadece orada kendisini yalnız ve farklı bir kimlikte hissettiğini söyledi, bunu tam olarak algılayabilmem icin benim de yurt dısında böyle bir dönem gecirmem gerek belki bilmiyorum, ikimiz de tam anlamlandıramadık ancak onu yaptığı sey kendisiyle çelistiği icin rahatsız etmis ve bana anlatmak istemis3,5 ayda nasil olmus da sizi aldatmis, cok uzun bir sure degil ki.
Ailesinden bahsetme sebebim bu durumlarda erkeklerle aile bağları önemli rol oynuyor diye gözlemlememdi. Tekrar aldattığında bahsetmeyebilir doğru mesele su: bunu kendisi ister mi? Zaman gösterecek, nefes alalım.Bence de tekrar aldattığında bir daha bahsetmez gibime geliyor. Hayal kırıklığına uğratmamak adına.. Hem ailesinden neden bahsediyorsunuz eşi olan sizsiniz.
Linç yeniyor genelde evet ben de ne yazık ki tattım:) iste bize de olabilir aynı durum diyemeyenler linc ediyor. Böyle durumlarda olabildiğince empati kurulmalı diye düsünüyorum, cok tesekkürler kıymetli yorumunuz icin:)Belki bir anlık hataya düşmüş olabilir.
Belki linç yiyeceğim ama bize de olabilir aynı durum.
Onu en iyi tanıyan sensin gerçekten inanıyor ve güveniyorsan yoluna devam edersin.
Evet.Kendisi mi itiraf etti bunu?
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim o temeli sağlamlaştırmak icin ugrasıyoruz birlikte:)Kendi itiraf etmeside vicdan yaptığının göstergesi. Güven duygunuz yikilmadiysa eşim bir daha yapmaz diyorsanız olaydan sonra surda napti bugün neredeydi kimle konuştu gibi düşüncelerle kendinizi yipratmayacaginiza inanıyorsanız devam edersiniz.
Çok aşıksınız. Ne desem boş. Kendisi istediği için aldattı zaten. Bu soruyla mı yaşayacaksınız? Yalnız hissetmişmiş. İnternet denilen bir şey var. Aç webcami görüş nişanlınla. Bu arada öpüşmeyle yetindiğini düşünmüyorum.Ailesinden bahsetme sebebim bu durumlarda erkeklerle aile bağları önemli rol oynuyor diye gözlemlememdi. Tekrar aldattığında bahsetmeyebilir doğru mesele su: bunu kendisi ister mi? Zaman gösterecek, nefes alalım.
bana anlatmasaydı ruhum duymayacaktı üzerinden bir yıl geçen bir olay sonucta. Dürüstlüğünden ve 6 yıldır sayısız güzelliğinden dolayı iyilesmeye calısmayı ben de ona hak gördüm. Umarım siz yaşamazsınız, teşekkür ederim yorumunuz içinÇok aşıksınız. Ne desem boş. Kendisi istediği için aldattı zaten. Bu soruyla mı yaşayacaksınız? Yalnız hissetmişmiş. İnternet denilen bir şey var. Aç webcami görüş nişanlınla. Bu arada öpüşmeyle yetindiğini düşünmüyorum.
Ben de böyle düsündüm neden kurcaladın ki aklımı dedim önce sonra farkediyorum, bunu yapıp bi ömür saklamayı tercih eden bir sürü erkek varken, belki de içinde tutamaması cok da kötü bir sey degildir?ya yaptın boşanmak da istemiyorsun madem neden anlatırsın böyle bir şeyi. keşke anlatmasaymış. aklınıza girdi bir kere huzurunuz kaçtı. yani boşanmasanız bile bu olay hep aranıza girecek.
İtiraf etse suc etmese sucAdamın vicdanı sızlayip itiraf ettiyse, öpüşmeyle kaldığını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?