Yıkılan bir hayal yeniden inşa edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yenidendogus123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
570
1.838
28
Merhaba hanımlar, benim bir derdim bir de dermanım var hem ihtiyacı olanlar için yazmak hem de fikirlerinizi duymak istedim. Ben 25 yasımda 2 aylık evli bir kadınım, esimle 6 yıllık güclü bir iliski yasadık bu süreçte ikimizinde hayatında büyük travmalar oldu onun babasının ölümü benim ailemle sorunlar her zaman birlikte atlattık zorlukları. Sonunda bi yuvamız oldu çok da huzurlu ve mutlu ilerliyorduk fakat gecen sene biz nisanlıyken esim yurt dısına tez yazmak için gitmisti 3,5 aylığına o süreçte bir barda bir hanım kızımızla öpüsmüs bulunmuş ben bunu yeni öğrendim (3 hafta önce) tabii dünyam basıma yıkıldı cünkü ben de 'o yapmaz canım yaa' diyenlerdendim.. Meseleyi konustuk, sorumluluğun tamamının kendisinde olduğunu, savunulacak hiçbir yanının olmadığını kendisinin o dönem çok yalnız ve bulanık hissettiğini söyledi ben dinlemedim tabii camlar çerçeveler indi. Güvenimi ve hayallerimi kaybetmis gibiydim boşanmak istediğimi söyledim, önce birlikte terapi alalım diye yalvardı, ağladı. Bi süredir terapiye gidiyoruz, eşim sadakat açısından yıllardır sınanmıs ve sınavı gecmis birisi, bütün çevremiz ve onun ailesi hepsi benim yanımda beni anlıyorlar ama onu bir kez affetmem gerektiği yönünde konusuyorlar, "bir kere yapan bir daha yapar mı" bence bu affedis süreci ve karakterle ilgili, sanki beni ve ailesini bir kez daha hayal kırıklığına uğratamazmıs gibi geliyor. Her an yanımda olduğunu hissettiriyor (hep hissettirirdi duruma özel değil) ben de basımı yerden kaldırdım, iyilesme sürecine girdim terapi ve iliskimiz güzel ilerliyor. (not: esim karakter olarak son derece olgun düsünceli ve kibar biridir aynı sekilde ailesi ailem gibidir) tüm bu etkenleri düsündüğümüzde sizce her iliski ve her aldatmayı farklı ele alıp sans verilebilir mi? Ben su an bu sürecteyim ve her gün içim inanılmaz sekilde iyilesiyor. Bir daha güvenemem derken daha çok güvende hissediyor gibiyim sanki eskiden duyduğum tüm ufak kuskular kus olup gitti. Var mı böyle bir durumu yasayan?

Siz basliktaki hayati insa etmeye baslamissiniz zaten. Bizlik bir durum yok. Esinizi de karakterli diye anlatmissiniz bize mutluluklar dilemek duser.
Aslında ben buraya hem derdim hem dermanımla geldim. Bu tarz bir seyin içindeki kadınlara umut olmak ve kendi yolumda da güzel fikirlerinizle sağlıklı ilerlemek adına.. Çok teşekkür ederim siz de mutlu olun:)

sanki beni ve ailesini bir kez daha hayal kırıklığına uğratamazmıs gibi geliyor. Her an yanımda olduğunu hissettiriyor
Bence de tekrar aldattığında bir daha bahsetmez gibime geliyor. Hayal kırıklığına uğratmamak adına.. Hem ailesinden neden bahsediyorsunuz eşi olan sizsiniz.

3,5 ayda nasil olmus da sizi aldatmis, cok uzun bir sure degil ki.
Sürenin uzunluğu ve kısalığı ile ilgili olmadığını sadece orada kendisini yalnız ve farklı bir kimlikte hissettiğini söyledi, bunu tam olarak algılayabilmem icin benim de yurt dısında böyle bir dönem gecirmem gerek belki bilmiyorum, ikimiz de tam anlamlandıramadık ancak onu yaptığı sey kendisiyle çelistiği icin rahatsız etmis ve bana anlatmak istemis

Bence de tekrar aldattığında bir daha bahsetmez gibime geliyor. Hayal kırıklığına uğratmamak adına.. Hem ailesinden neden bahsediyorsunuz eşi olan sizsiniz.
Ailesinden bahsetme sebebim bu durumlarda erkeklerle aile bağları önemli rol oynuyor diye gözlemlememdi. Tekrar aldattığında bahsetmeyebilir doğru mesele su: bunu kendisi ister mi? Zaman gösterecek, nefes alalım.

Belki bir anlık hataya düşmüş olabilir.
Belki linç yiyeceğim ama bize de olabilir aynı durum.
Onu en iyi tanıyan sensin gerçekten inanıyor ve güveniyorsan yoluna devam edersin.

Belki bir anlık hataya düşmüş olabilir.
Belki linç yiyeceğim ama bize de olabilir aynı durum.
Onu en iyi tanıyan sensin gerçekten inanıyor ve güveniyorsan yoluna devam edersin.
Linç yeniyor genelde evet ben de ne yazık ki tattım:) iste bize de olabilir aynı durum diyemeyenler linc ediyor. Böyle durumlarda olabildiğince empati kurulmalı diye düsünüyorum, cok tesekkürler kıymetli yorumunuz icin:)

Kendi itiraf etmeside vicdan yaptığının göstergesi. Güven duygunuz yikilmadiysa eşim bir daha yapmaz diyorsanız olaydan sonra surda napti bugün neredeydi kimle konuştu gibi düşüncelerle kendinizi yipratmayacaginiza inanıyorsanız devam edersiniz.

Kendi itiraf etmeside vicdan yaptığının göstergesi. Güven duygunuz yikilmadiysa eşim bir daha yapmaz diyorsanız olaydan sonra surda napti bugün neredeydi kimle konuştu gibi düşüncelerle kendinizi yipratmayacaginiza inanıyorsanız devam edersiniz.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim o temeli sağlamlaştırmak icin ugrasıyoruz birlikte:)

Ailesinden bahsetme sebebim bu durumlarda erkeklerle aile bağları önemli rol oynuyor diye gözlemlememdi. Tekrar aldattığında bahsetmeyebilir doğru mesele su: bunu kendisi ister mi? Zaman gösterecek, nefes alalım.
Çok aşıksınız. Ne desem boş. Kendisi istediği için aldattı zaten. Bu soruyla mı yaşayacaksınız? Yalnız hissetmişmiş. İnternet denilen bir şey var. Aç webcami görüş nişanlınla. Bu arada öpüşmeyle yetindiğini düşünmüyorum.

Çok aşıksınız. Ne desem boş. Kendisi istediği için aldattı zaten. Bu soruyla mı yaşayacaksınız? Yalnız hissetmişmiş. İnternet denilen bir şey var. Aç webcami görüş nişanlınla. Bu arada öpüşmeyle yetindiğini düşünmüyorum.
bana anlatmasaydı ruhum duymayacaktı üzerinden bir yıl geçen bir olay sonucta. Dürüstlüğünden ve 6 yıldır sayısız güzelliğinden dolayı iyilesmeye calısmayı ben de ona hak gördüm. Umarım siz yaşamazsınız, teşekkür ederim yorumunuz için

ya yaptın boşanmak da istemiyorsun madem neden anlatırsın böyle bir şeyi. keşke anlatmasaymış. aklınıza girdi bir kere huzurunuz kaçtı. yani boşanmasanız bile bu olay hep aranıza girecek.

Geçmişiniz 6 yıl ama henüz 2 aylık evlisiniz. Şuan size davranışları iyi olduğu için yani taze evli olduğunuz için affedilebilir gibi geliyordur ama yıllar geçtikçe bal aylarınız geçtikçe bu konu aklına gelecek diye düşünüyorum. Tek iyi yani kendi itiraf etmesi, yine de ilerde sorun çıkar,başa kakılır.

ya yaptın boşanmak da istemiyorsun madem neden anlatırsın böyle bir şeyi. keşke anlatmasaymış. aklınıza girdi bir kere huzurunuz kaçtı. yani boşanmasanız bile bu olay hep aranıza girecek.
Ben de böyle düsündüm neden kurcaladın ki aklımı dedim önce sonra farkediyorum, bunu yapıp bi ömür saklamayı tercih eden bir sürü erkek varken, belki de içinde tutamaması cok da kötü bir sey degildir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X