- 19 Kasım 2019
- 570
- 1.838
- 28
- Konu Sahibi yenidendogus123
Merhaba hanımlar, benim bir derdim bir de dermanım var hem ihtiyacı olanlar için yazmak hem de fikirlerinizi duymak istedim. Ben 25 yasımda 2 aylık evli bir kadınım, esimle 6 yıllık güclü bir iliski yasadık bu süreçte ikimizinde hayatında büyük travmalar oldu onun babasının ölümü benim ailemle sorunlar her zaman birlikte atlattık zorlukları. Sonunda bi yuvamız oldu çok da huzurlu ve mutlu ilerliyorduk fakat gecen sene biz nisanlıyken esim yurt dısına tez yazmak için gitmisti 3,5 aylığına o süreçte bir barda bir hanım kızımızla öpüsmüs bulunmuş ben bunu yeni öğrendim (3 hafta önce) tabii dünyam basıma yıkıldı cünkü ben de 'o yapmaz canım yaa' diyenlerdendim.. Meseleyi konustuk, sorumluluğun tamamının kendisinde olduğunu, savunulacak hiçbir yanının olmadığını kendisinin o dönem çok yalnız ve bulanık hissettiğini söyledi ben dinlemedim tabii camlar çerçeveler indi. Güvenimi ve hayallerimi kaybetmis gibiydim boşanmak istediğimi söyledim, önce birlikte terapi alalım diye yalvardı, ağladı. Bi süredir terapiye gidiyoruz, eşim sadakat açısından yıllardır sınanmıs ve sınavı gecmis birisi, bütün çevremiz ve onun ailesi hepsi benim yanımda beni anlıyorlar ama onu bir kez affetmem gerektiği yönünde konusuyorlar, "bir kere yapan bir daha yapar mı" bence bu affedis süreci ve karakterle ilgili, sanki beni ve ailesini bir kez daha hayal kırıklığına uğratamazmıs gibi geliyor. Her an yanımda olduğunu hissettiriyor (hep hissettirirdi duruma özel değil) ben de basımı yerden kaldırdım, iyilesme sürecine girdim terapi ve iliskimiz güzel ilerliyor. (not: esim karakter olarak son derece olgun düsünceli ve kibar biridir aynı sekilde ailesi ailem gibidir) tüm bu etkenleri düsündüğümüzde sizce her iliski ve her aldatmayı farklı ele alıp sans verilebilir mi? Ben su an bu sürecteyim ve her gün içim inanılmaz sekilde iyilesiyor. Bir daha güvenemem derken daha çok güvende hissediyor gibiyim sanki eskiden duyduğum tüm ufak kuskular kus olup gitti. Var mı böyle bir durumu yasayan?