• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıkıldıgım anlar herkese ıbret olsun

Yani ne diye kendinizi böyle çıkmaza sokarsınız ben anlamıyorum ki?

Ne yapmam lazım diyorsun demek ki boşanmayı düşünmüyorsun o halde ne diye casus program yükler de kendini bu duruma getirirsin...

Konuş kocanla sana güvenmediğim için casus program yükledim haklıda çıktım gördüm rezilliklerini de.

Ne düşünüyorsun de. Pişman olur seni geri kazanmaya çalışırsa az geri dur sonra barış.

Sonrasında da lütfen casus program hatasına düşme. Yapacak adam evde yapmazsa başka bir yerde yapar zaten.

Eğer yüzsüz bir adamsa yani yüzlediğinde arsızlığa vurup üste çıkacaksa hiçbir şey söyleme yada inat et aylarca konuşma yapabilirsen tabii ben yapamam mesela.

Zor bir durum eşinin böyle şeylere meraklı olması...

Zaten boşanmayacaksın. Bizden ne bekliyorsun ki?

Esime bu isin bittigini artik yasayacaklarini alenen yasayabilecegini aksam esyalarimi toplayacagimi herkese gerekli aciklamayi yapacagimi msj olarak yazdim suan yalvarip yakario cildirmis durumda

Esime bu isin bittigini artik yasayacaklarini alenen yasayabilecegini aksam esyalarimi toplayacagimi herkese gerekli aciklamayi yapacagimi msj olarak yazdim suan yalvarip yakario cildirmis durumda

İyi o zaman. Yalnız gerçekten boşanmayacaksan çok uzatma. Söz al tadında bırak. Mutluluklar...

Not: Sanal alem evliliklerin yeni düşmanı. Bu ne yaaa...

bence fevri davranıyor sunuz..mutlaka karşılıklı oturup konuşun.kaprisler,bağırıp çağırmalar herşeyi çığrından çıkarır.insanlar mutlaka farkında ya da olmadan hata yaparlar.önemli olan farkında olduklarında tekrarlamamaları.bu işin bittiğini söylemişsiniz ve yalvarıp yakardı demişsiniz.geriye sadece şunu anlamanız gerekiyor, gerçekten siz hatasını bulup yüzüne vurduğunuz için mi kendine gelip ben ne yapıyorum deyip silkelendi, ya da zaten bu düzen böyle şimdi ayrılsak tüm düzenimiz bozulur ben iyice yalvarayım inandırayım nasıl olsa beni affedecek diye düşündüğü için mi böyle bişi yaptı... bunu anlamak çok zor ama eğer karşılıklı oturup birbirinize samimi olup gözgöze konuşursanız mutlaka hissedecek siniz.
Allah yardımcınız olsun. buarada sorum olacak eşyalarınızı topladığınızı söylemiş siniz ve eşiniz paniklemiş,peki bir iki yalvarmanın ardından gerçekten ayrılacak mısınız??

aslında aldatılmak şüpheleniyorsan
öncelikle böyle bi durumda ne yapacagına karar vermeli kişi
eger boşanacaksan araştır aldatılıyorsan açıga çıkar
yok ben boşanamam çocugum var ailem yok şu bu dersen
hiç araştırma otur paşa paşa evinde

Bosanmayı dusunmuyorsan,cocugunu dusunuyorsan neden boyle caresız bıraktın kendını ?
Sımdı herseyı ogrendın daha mı ıyı oldu ?
Esının foyaları ortaya cıktı ne yapacaksın sımdı ?
Sadece kendını yıyıp bıtıreceksın ...

Boşanın veya boşanmayın diyemeyiz ancak uzun süre ona karşı güven sorunu yaşayacaksınız. Karşılıklı oturup konuşun ve nerde eksiklikler var konuşun ve ona süre verin kendi kafanızda bence. pişmansa belki aklı başına gelir, bir ikinci şans bazı durumlarda verilebilir belki. Çok geçmiş olsun, internet çıkalı evlilikler yara bere içinde...

bu nasıl psikoloji boşanmayı düşünmeyen insan nden kocasını didikler, yani ne dersi vereceksin ki daha az aldatılmak için mi ? bence düşünme bunu boşanmayı düşünmüyorsun böyle birşey hiç yaşanmamış gibi davran. ayrıca çocuğun için boşanmamanda ilginç babası internetten o....pu arayan bir çocuk aklı başına gelince neden boşanmadın der sana!!!

Size destek verecek bir aileniz,ekonomik özgürlüğünüz yani bir işiniz varsa çocukları bahane etmeyin boşanın.Sevgisiz bir aile ortamında büyüyen çocuklar ayrı ama medeni anne babanın çocuklarından daha çok acı çekerler.Aldatılan ve dayak yiyen tüm kadınlara tavsiyemdir.

olur öyle şeyler erkeklerin aklı gidiyor bazen.bence oturup konuşun sakince..sonra bir çözüm arayın ha saçmalarsa ona göre bakarsınız ama dünyanın sonu değil inanın neler var neler bu hayatta...

Sahte facebook aç. Eşinle konuş buluşma kararı alın. Buluşmaya git. Seni karşısında görünce ne yapacak acaba?

eşim zaten evlendık evlenelı boyle sorun cınsellık degıl aslında onceden cınsellık yonunden ıyı oldugumz zamanda yaptı sımdı bı arayıs ıcınde ne arıyor acebba kendıne bı capulcu arıyo tesellı verecek bu programı yuklerken kendıme soz vermıstım uzulmek yok dıye ama sımdı son demlerımdeym bu kadarını beklemıyodum bı bayana mesaj atmıs sureklı gorusmek ıstersenız mes beklıyorum dıyee yazık ya off of bu adam ıcın bır omrumu heba etmısım en cok ona yanıyorum
Onlarin kadin olmadigini biliyormusunuzdur umarim ekledigi takip ettikleri fake hesaplar mesaj atsa karsiligi gelmeyecek esimde yapmis nisanliyken yakalamistim bende sahte hesap acip ekledim o kadinlari 50 tane mesaj yazdim cevap vermiyorlar abazanlar prim yapmak icin boyle hesaplar olusturuyor

1 sene öncesinin konusu arkadaşlar. Kim buluyo 2013'ün konularını yaa :)

olur öyle şeyler erkeklerin aklı gidiyor bazen.bence oturup konuşun sakince..sonra bir çözüm arayın ha saçmalarsa ona göre bakarsınız ama dünyanın sonu değil inanın neler var neler bu hayatta...
Hem hort yapıyorsun, hem de aldatılma gibi bir konuya, olur öyle şeyler diye yorum yapıyorsun.
Sana cevabım bu olur ancak : :KK57::KK57::KK57::KK57:

eşim zaten evlendık evlenelı boyle sorun cınsellık degıl aslında onceden cınsellık yonunden ıyı oldugumz zamanda yaptı sımdı bı arayıs ıcınde ne arıyor acebba kendıne bı capulcu arıyo tesellı verecek bu programı yuklerken kendıme soz vermıstım uzulmek yok dıye ama sımdı son demlerımdeym bu kadarını beklemıyodum bı bayana mesaj atmıs sureklı gorusmek ıstersenız mes beklıyorum dıyee yazık ya off of bu adam ıcın bır omrumu heba etmısım en cok ona yanıyorum
ben boşanmaktan yana değilimdir normalde ancak böyle kötü kadınlara giden bir adamla evli kalınır mı? hastalık kapmış olabilir.

Back
X