Yıkıldım az önce...

en kötüsü hayal kırıklıgı canım o kadar ağırki inandıgım herşey boşşş.haklısın ztn düşünecek kendimi üzecek güzel bi anım bile kalmadı oysa neler neler vardı.nasıl bole bişeyin içine düştü nasıl şuuurunu yitirdi inanamıyorum.adam gibi adamsın diyodum yazıkkk acıyorum

bence mutlu olmaniz gerekir böyle bir insandan ayrildiginiz icin. kurtulmussunuz. evet hala sevdiginiz icin aci cekiyorsunuz ve hala umudunuz varmiski bu durum sizi cok üzmüs. ama inanin bu acilar zamanla gecer. :)

Ah canım benim ben de yaşadım aynı şeyleri insana en çok koyan da aradan uzun zaman geçmeden başkasının kollarında olması. Biz kızlar biraz fazla safız herkesi kendimiz gibi sanıyoruz biz yapmayız ya onlarda yapmaz nasıl olsa diyoruz çok zor gerçekn

evet düne kadar o beni hala seviyorr ama imkansız diyee kendi dünyamda yaşarken dank diyee bole bişey çıkıyorrr ve o dünyaa yıkılıyor.ama gerçekten çook zorr ama unutmak vee hayatınaa dvm etmek için daha iyi yani en azından artık kendimi eve kapatıp soyutlamam çünkü her üzülüşüm yine kendime zarar.benim ahımı aldı ve çook zor duruma düşecek çünkü her ezanda sabah akşam dilimde duaydı ama şimdii çook farklı çokkk allah biliyorrrr içim rahat vicdanım rahat sonuna kadar sevdim sonuna kadar acımı çektim bu kadarmış

offff ben ne yapıcam yaa ondan nefret ettiğimi hiçbir zaman bilmicek halaa tertemiz içimde kaldıgını sanacakkk lanet olsun elimden bişey gelmiyorr yaaa içimde mi kalacakkk ((((((

arkadaşlar dun gece msj attım ve ole bi cvp geldikiii inanamadım !!! şuan kendimi çok güçlü hisseediyorum çünkü sürünüyorrr

hayal kırıklıgı en kötü şeydir ama karşımızdakinden fazlasını beklersek her zaman karşılaşacagımız duyguda budur malesef. tam olarak neler yaşadıgını bilmiyorum ama ben severek ayrılık diye bir şeye inanmıyorum. tek taraflı bir sevgidir, yoksa ne olursa olsun ayrılık olmaz. belliki sen sevmişsin, oda sen kırılma diye davranmış hep. ne yaşadıysan yaşadı bitti. ne hali varsa görsün. evli bir bayanla ilişkiye girecek kadar basit bir karakteri olan insan için arkasından bırak duayı, beddua bile etmeye tenezzül etme. biliyorum için acıyor ama işallah kolay unutursun.

daha önceki konularımda anlattım cnm ben izmir o bursada birüsürü şey işte ben oraya gitmek istemedim filan falan derken çıkar yol bulamadık bitti.1 ay oldu dun ona seni artık beklemiyorum senle yaşadıgım herandan pişmanım yazdım üstü kapalı.bana bi msj attı ve benim şuan ki mevzuyu bildiğimi bilmiyor.senden sonra kendimi dağıttım kafayı yemek üzereyim kimlerle ne yapıyoprum bilmiyorum diyeee bi msj attı dun geceee.

Sheeeeaaaf hepsini okuyamadim canim.sanirim biriyle birlikteymis.hicbisey demiyorum allahindan bulsun hepsi.sende uzulme artik..aksam tekrar girip iyice okiicam yorumlari kendine iyi bak sheaaf imm

Sheeeeaaaf hepsini okuyamadim canim.sanirim biriyle birlikteymis.hicbisey demiyorum allahindan bulsun hepsi.sende uzulme artik..aksam tekrar girip iyice okiicam yorumlari kendine iyi bak sheaaf imm

tmm cnm dun aksam yazdıgı msja bakkk yazıyorumm....

senden sonra dağıttım kendimi kaçtane sevgilim var bilmiyorum 81 dogumlu biriyle aşk yaşıyorum artık 3 saat uyku yetiyor bana.günde kaç para harciyorum bilmiyorum.kimle takılıyorum farkında deilim aklımı oynatmak üzereyim...facede yorum yapmıssın aşkın hep burda die gördükten sonra kafayı yedim.ama tuttum kendimi msj atmadım arayamadım çünkü çıktım hayatından bi kere...üzmüştüm seni

peki bu ne anlama geliyor??

yani seni üzmüşse seni aramalıydı başkalarında teselli aramak yerine, bilmiyorum ya sürünüyor ya da senin düşmanlığını kazanmamak için bahaneler üretmiş

yani seni üzmüşse seni aramalıydı başkalarında teselli aramak yerine, bilmiyorum ya sürünüyor ya da senin düşmanlığını kazanmamak için bahaneler üretmiş

benim ne boklar yediğini bildiğimi bilmeden bu msjı attı döküldü bi anda sürünüyor bencede yanii çünkü ztn uzaktayızz ortak hiçbişeyimiz kalmadı bütün arkadaşlarınıda sildim.kendini mahveder bana bişey olmaz bu saatte sonra cnm yaaa.ztn bu msjının üstünede bişey yazmadım

senı cok ıyı anlıyorum suan kı ruh halını tahmın edebılıyorum ıcın yanıyodur onu gıdp gormek konusmak bagırmak hıckırmak aglama ıstıyosundur..ama sana bısver dıyemıycem ama sadece rabbıme dua et acın gecsın.. ve bakkı o erkek karektersızmıs bunu yapmıs senı allah ondan korumus demekkı emın ol daha ıyısı cıkacaktır kısmetın nasıbın kımse eger o senı bı yerde bulacaktır

yukarda yazdım msj attı sonradan.benden sonra dagıldıgını yanlışlar yaptıgını itiraf etti.delirmek üzereyim dedii.haklısın cnm yaa allah daha dogru kısmetler çıkarsın ins.buda geçer diğerleri gibi

msjda vicdan yapmış resmen hee bide gurur.. boşversene ya bide ne paralar savurduğunu anlatıyor.. uff çok karaktersiz biriymiş bence siz tamam deseniz koşa koşa gelicek bu muhterem

msjda vicdan yapmış resmen hee bide gurur.. boşversene ya bide ne paralar savurduğunu anlatıyor.. uff çok karaktersiz biriymiş bence siz tamam deseniz koşa koşa gelicek bu muhterem

daha onceki konularımda paylaştım biz sonunu getiremiceğimizden severek ağlayarak ayrıldık resmen yaa.ben hala onu hergünümde yaşatırken o çoktan şey peşine düşmüş yaa nie beni unutmak için mi ne için.derbeder mi oldu bu erkeklerin acı çekme unutma şekilleri bu mudur...ondan hiç bole şeyler beklemezdim yaa.adam gibi adamdı gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…