Suan senin tek yapman gereken bu defteri tamamen kapatmak ve kendine yeni bir yol cizmek canim.Sen bu adam icin uzulup aglayinca ne degisecek ? Hicbir sey ! Sadece kendine zarar vereceksin.Deger mi !? Hic zannetmiyorum.Unutma,onemli olan sensin,senin hayatin.Zaten ayrilmissin,bitmis,yaptiklari seni ilgilendirmez.Sen duyma,gorme.Kendini dusun tatlim.
en kötüsü hayal kırıklıgı canım o kadar ağırki inandıgım herşey boşşş.haklısın ztn düşünecek kendimi üzecek güzel bi anım bile kalmadı oysa neler neler vardı.nasıl bole bişeyin içine düştü nasıl şuuurunu yitirdi inanamıyorum.adam gibi adamsın diyodum yazıkkk acıyorum
Ah canım benimben de yaşadım aynı şeyleri insana en çok koyan da aradan uzun zaman geçmeden başkasının kollarında olması. Biz kızlar biraz fazla safız herkesi kendimiz gibi sanıyoruz biz yapmayız ya onlarda yapmaz nasıl olsa diyoruz çok zor gerçekn
hayal kırıklıgı en kötü şeydir ama karşımızdakinden fazlasını beklersek her zaman karşılaşacagımız duyguda budur malesef. tam olarak neler yaşadıgını bilmiyorum ama ben severek ayrılık diye bir şeye inanmıyorum. tek taraflı bir sevgidir, yoksa ne olursa olsun ayrılık olmaz. belliki sen sevmişsin, oda sen kırılma diye davranmış hep. ne yaşadıysan yaşadı bitti. ne hali varsa görsün. evli bir bayanla ilişkiye girecek kadar basit bir karakteri olan insan için arkasından bırak duayı, beddua bile etmeye tenezzül etme. biliyorum için acıyor ama işallah kolay unutursun.
Sheeeeaaaf hepsini okuyamadim canim.sanirim biriyle birlikteymis.hicbisey demiyorum allahindan bulsun hepsi.sende uzulme artik..aksam tekrar girip iyice okiicam yorumlari kendine iyi bak sheaaf imm
tmm cnm dun aksam yazdıgı msja bakkk yazıyorumm....
senden sonra dağıttım kendimi kaçtane sevgilim var bilmiyorum 81 dogumlu biriyle aşk yaşıyorum artık 3 saat uyku yetiyor bana.günde kaç para harciyorum bilmiyorum.kimle takılıyorum farkında deilim aklımı oynatmak üzereyim...facede yorum yapmıssın aşkın hep burda die gördükten sonra kafayı yedim.ama tuttum kendimi msj atmadım arayamadım çünkü çıktım hayatından bi kere...üzmüştüm seni
yani seni üzmüşse seni aramalıydı başkalarında teselli aramak yerine, bilmiyorum ya sürünüyor ya da senin düşmanlığını kazanmamak için bahaneler üretmiş
peki bu ne anlama geliyor??
Bu karaktersiz için mi üzülüyosun yahu ?
yapma, değmez..
senı cok ıyı anlıyorum suan kı ruh halını tahmın edebılıyorum ıcın yanıyodur onu gıdp gormek konusmak bagırmak hıckırmak aglama ıstıyosundur..ama sana bısver dıyemıycem ama sadece rabbıme dua et acın gecsın.. ve bakkı o erkek karektersızmıs bunu yapmıs senı allah ondan korumus demekkı emın ol daha ıyısı cıkacaktır kısmetın nasıbın kımse eger o senı bı yerde bulacaktır
msjda vicdan yapmış resmen hee bide gurur.. boşversene ya bide ne paralar savurduğunu anlatıyor.. uff çok karaktersiz biriymiş bence siz tamam deseniz koşa koşa gelicek bu muhterem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?