Yıkıldım az önce...

sakin atın çiftesi pek olur canım.. o yüzden hiç bi erkeğe beklemezdim deme.. hem erkekler gerçekten tuhaf varlıklar ne hüznü nede mutluluğu tam anlamıyla yaşayamıyorlar..

sakin atın çiftesi pek olur canım.. o yüzden hiç bi erkeğe beklemezdim deme.. hem erkekler gerçekten tuhaf varlıklar ne hüznü nede mutluluğu tam anlamıyla yaşayamıyorlar..

biz kendimizi kapatırken onlar sosyal yaşantılarına dvm edip mutluluk pozları verebiliyorlar.vala ben sevgimide acımıda yaşarım gururlaaa

erkekler kadınlar kadr guclu ve cesur degıllerdır .kadınlar ilişki boyunca;mutluyken mutluluguda yasamayı bılırler ,ayrıldıktan sonrada ,o ayrılık acısının en dıbıne ınerekte o acıyı yasabılecek kadar cesurlardr.ama erkekler o kadar guclu degıllerdır .ayrılık acısıyla yuzlesmekten korkarlar,o acıyı yasamamayı tercıh ederler . erkekler ayrılır ayrılmaz hemen baska bır kadının kollarına atarlar kendılerını .bı cesıt desarj olduklarını sanarlar.ayrılık acısı cekmemek ıcın kendılerını bu sekılde bı muddet avuturlar.bır kadına baglı olarak degıl onun gıbı bır cok kadınada yaklasırlar .amac vakıt gecırmekden ıbaret.ayrılık acısını yasamakdan kacmaktr. o yuzden cnm cok sıkma kendını bırde evlı bır bayanla deşarj olmaya calsıyorsa sebeb ztn cok bellı

Son düzenleme:

çokkk haklısın canım yaa ordan oraya çarparlar boleee işte :)) vala ztn msjını okumusundurr yukarda yazdım daha ne yorum yapılabilir.ztn cvpta vermedim

vala canım dagıttı işte kendini hrhalde ole yada bilmiyom bundan sonrası kendine kalmıs.ben en azından aynalara bakabiliyoum o bana deil artık kendine hesap veriyorr sanırım.sen ne düşündün cnm benim ??

inan hiçbişey gelmedi aklıma canımmm.çok karıştı kafam çookkk.telefonda ağlayan adam değil mi bu??? acaba öğrendiğini öğrendi de numaramı yapıyor kendince?

bu erkek arkadaşına fazla güvenmeyin:)) erkekler dedikoduda çok yıkıcı olabiliyorlar. ondan ümidiniz kalmasın veya kişisel bir hınç için de böyle demiş olabilir. çok yakın dostunuz haricinde birinin dediklerini muhakkak bir ikinci kişiye teyit ettirin. kimsenin ayrılılan sevgili de olsa günahını almayın :))

Son düzenleme:
Canım bence ne yaptıgını boşver hiç ama hiç ilgilenme.Zaten senin haklı oldugunu olayı bılen yakın arkadaslarınız bılır. Senin yanında durup durmadıklarına gore sen arkadaslarını degerlendir.Vicdan yapsın istiyorsan(ki vicdanı yoktur ya) öyleymıs gıbı goster ama ilgilenme hayatına bak.boyle kendıne zarar verırsın değmez bence. Ne yapıyorsa yapsın inan ki sonunda acısı çıkar ondan. İlahi adalet var inan bana sen hayatını yaşa ama bunun tecelli etmesını bekleme ne zaman olacagını Allah bilir ancak. Hayat uzun bir yolculuk yeterki kendine deger ver guzel seyler senı bulur.

çok tşk ederim yorumun için :)) peki bu attıgı msjı nasıl yorumluyosun

senden sonra dağıttım kendimi kaçtane sevgilim var bilmiyorum 81 dogumlu biriyle aşk yaşıyorum artık 3 saat uyku yetiyor bana.günde kaç para harciyorum bilmiyorum.kimle takılıyorum farkında deilim aklımı oynatmak üzereyim...facede yorum yapmıssın aşkın hep burda die gördükten sonra kafayı yedim.ama tuttum kendimi msj atmadım arayamadım çünkü çıktım hayatından bi kere...üzmüştüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…