Yıkıldım...nasıl kalkacagımı ıse bılmıyorum?

Sugar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
113
0
96
İstanbul
Binbir hevesle sevdigimle evlendim ne zorluklarla ne mucadelelerle ...Daha evliligimin ilk aylarinda bana hayatimin en buyuk 2. acisini yasatti daha buyugu olumdu cunku bu olumden de zor geldi bana olume bile alisiyor insan ama aldatilmaya kandirilmaya gozunun icine baka baka yalan soylenilmeye ise alisamiyor konduramiyor yutamiyor insan kirginim ,kizginim ve dahasi hayat isigimi kaybettim kac gundur ne dogru durust uyuyor ne de yemek yiyebiliyorum cidden bogazimdan gecmiyor Allah "im ne buyuk bir aciymis bu ama en kotusude yeni evliyim diye kestirip atamadim icime attim simdilik yani sustum ve hala susuyorum ama nereye kadar dayanabilirim onu hic bilmiyorum ...Yikildim ne guzelliklerde geldim esime ben o guzel gulen yuzumden eser birakmadi yasam sevincimi caldi ondan nefret ediyorum artik ama ayni evdeyiz simdi yuzune bakiyor bakiyor baktikca acim tazeleniyor nasil nedenler nicinler hep kafamda dolaniyor kendinden soguttu beni bu hareketiyle simdi ben nasil eski ben olurum bilmiyorum onunla ayni evde iki yabanci gibi disimdan belli etmiyorum ona ama resmen yikildim ve simdi tipki bana oynamis oldugu gibi simdi de ben ona oynuyorum yuzum guluyor gibi yapiyorum o bunu hakketti ama icim kan agliyor ama nereye kadar surer bu boyle bilmiyorum otur konus demeyin denedim olmadi ne hatasini kabullendi ne de ozur diledi ustelik ustune de merak edip kurcaladigim icin de bana kizdi hem suclu hem guclu hatta ustu kapali da tehdit etti sikma beni sikarsan ..... gibi of Allah im ya ben boyle nasil yasayacagim bilmiyorum ?Bilmem ki kelime hazinenizde boylesine zor durumda olan birine verilecek moral sozcukleri var mi cok ihtiyacim var hem de coooookk....:Saruboceq:

Canım yeni evlisin diye katlanmak zorunda değilsin bilemiyorum neden susuyorsun..
Daha ilk aylarında bunu yapıyorsa eşin fazla bişey beklemeee geriside gelir.Hatta yolun başındayken kurtulman daha kolay olurr..Benim verecek başka bir tavsiyem yok malesefflmaz:

Sanaldami andatti birindenmi duydun veya belkide yanilmisssindir .. Kabullenmedigine gore yani bole dusunuyorum :Saruboceq:

ne kadr süelik evlisin canım?

ama şimdi sanal diyorsun da ortam sanal insanlar gerçek istediğinde buluşup tel. ile görüşebilir.
acını anlıyorum ama devam edersen bile bile lades olacak gibi geliyor.

ne kadr süelik evlisin canım?

ama şimdi sanal diyorsun da ortam sanal insanlar gerçek istediğinde buluşup tel. ile görüşebilir.
acını anlıyorum ama devam edersen bile bile lades olacak gibi geliyor.

5 aylik daha haklisin zaten telefon numarasi yakaladim bizimkide sakliyordu ama yakaladimklava yuzden de cok kizginim ama tam bir hayal kirikligi yasadigim :gitme:

canım 05.12.2009 da açtığın bir konuya ulaştım

daha öncede sorun yaşamışsın. bu sorunun devamı bu yoksa yeni bir sorun mu?

canım 05.12.2009 da açtığın bir konuya ulaştım

daha öncede sorun yaşamışsın. bu sorunun devamı bu yoksa yeni bir sorun mu?

devami niteliginde gun gecmiyor ki baska baska hizmet kanallarindan adresi icin nete girdigini anliyorum su an henuz resmi olarak kanitlayamadim ama en kisa surede yapacagim bunu da ama icim hidc rahat degil tabi artik diken ustundeyim eskiden boyle degildim bu olaylardan sonra bambaska biri oldum buluttan nem kapar hale geldim ne yazikkifisfisfis

5 aylik cicegi burnunda evli! Suan gözleri gözlerinde, elleri ellerinde olmasi gerekiyordu.
Canim dedigi vakit agzindan tekrar canim cikmasi gerekiyordu.

Bu kisacik süre icinde bunu yaptiysa ilerde neler yasayacagini cok iyi biliyorsun degilmi?

Aff etmek kabullenmek degildir tabiki, ama madem aff ettin ve hala onunlasin, olani biteni unutmaya calisman gerek, yoksa kendine eziyet etmekten baska hicbirsey eline gecmez.

canım daha 5 aylık birinin bunları yaşaması ne kadar acı. bir kayınvalidene gitme sıkıntısı yaşıyordun eşininn böyle gariplikleri... insan zaten yeni evlendiğinde hiç sorunu olmasa bile yeni ee alışmak düzen kurmak bile yoruyor karmakarışık yapıyor. senin şuan yaşadıkların senin omuzlarına büyük yük.

daha yolun başındasın çek restini eğer gitmeyi göze alabiliyorsan söyle ona ya düzel yada ben böyle taşıyamam. ben senin yaptığını yapsam ne yaparsın diye sor.

Gidebilecegin hic kimse yokmu güzelim?

Gidebilcegim derken ?gececi olarak mi yoksa kalici mi ?Aslinda bunu cok istiyorum hic degilse yasadigim soku tam anlamiyla atlatp ne yapmam gerektigine uzak bir yere giderek kafami toparlayarak yapmak istiyorum ama hakliyken haksiz duruma dusmek istemem iste toplumuzu bilirsin o yapar eder suc olmaz biz kafa dinlemeye gideriz yalnizca adimiz farkli anilir mazallah...o yuzden bunu da yapamiyorum ama ayni evde bu kadar sinirliyken ben daha ne kadar sabrederim hic ama hic bilmiyorum gidecek yer var aslinda ama iste bu nedenler beni bagladi ve baglamaya da devam ediyor bir yanimda cok istese de cekip gidip kafa dinlemeyi yapamadim yapamiyorum kafamçokkarıştı

Sana bir sey sormak isterim yani fikrini merak ettim zaten oyle bir sorun yasiyordum esimin bu yasattiklarindan sonra hic gidesim yok artik oraya da gidip uzuntumu yansitmak ta istemiyorum ama nasil saklayacagim uzuntumu yalandan nasil yuzume maske takip kayinvalidem ve digerlerine nasil davranacagim sastim ?bu konuda bir fikir verir misin bana lutfen ne dersin bana simdi bu durumda peki?

sadece sanalda kalmışsa bence büyütmeye değmez. Yüzyüze bu konuyu konuştunuz mu hiç?

sadece sanalda kalmışsa bence büyütmeye değmez. Yüzyüze bu konuyu konuştunuz mu hiç?

evet konustuk hatasini telafi etmek yerine zeytinyagi moduna gecti uste cikip bir de kurcaladigim icin sacma sapan laflar etti....yani yuzyuze konusmak da fayda etmedi anlayacagin...mafoldumben

daha 5 aylık evliyken bunları yapıyorsa seneler sonra hak getire artık
bence otur konuş
yoksa bu şüphe hep içini kemirir
sanalda olsa aldatma aldatmadır
kendinide harap etme lütfen yıkılmada allah güç kuvvet derman versin...

canım bu durumda fikir vermek bile o kadar zor ki. hele yaşaman bu durumu...

ben olsam şuan X'le sorunlar yaşıyoruz bir süre kafamı dinlemem lazım derdim. gitmezdim. ipleri koparırdım.
ister oğullarına sorsunlar ister kendi aralarında kaynatsınlar. ama benimde mutlu olmadığımı bilsinler isterdim.

yada aran iyiyse laf anlatacağın gibilerse bunları yapıyor diye yüzyüzede anlatabilirim ama bir süre görüşmem

peki ya sen neler yapmak istiyorsun içinden ne geçiyor?

evet konustuk hatasini telafi etmek yerine zeytinyagi moduna gecti uste cikip bir de kurcaladigim icin sacma sapan laflar etti....yani yuzyuze konusmak da fayda etmedi anlayacagin...mafoldumben

pc ye casus program kursan.? nereye tıklasa kaydedirmuş bu programlar. ve kolay kolay eşinde farketmez. hem elinde kanıtın olur. geçmişi siliyordur heralde.

Inan bana bunca hayal kirikligin ragmen aldim karsima insan gibi sordum bagirmadim cagirmadim nazikce aciklama bekledigimi belirttim hayal kirikligina ugradigimi soyledim ama olmadi ozur dileyip aciklama yapcagi yerde uste cikip bir de beni tehdit etti daha ne diyim ki ben ooof off:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…