Sanaldami andatti birindenmi duydun veya belkide yanilmisssindir .. Kabullenmedigine gore yani bole dusunuyorum :Saruboceq:
ailenız ne der destek çıkmazmı size..
sonuç olarak hata var ve çözümlenmeli...
ne kadr süelik evlisin canım?
ama şimdi sanal diyorsun da ortam sanal insanlar gerçek istediğinde buluşup tel. ile görüşebilir.
acını anlıyorum ama devam edersen bile bile lades olacak gibi geliyor.
Mesaj Linki Esinizi yakalasaydiniz ?
Arkadaslar esinizin eski kiz arkadasi ona mailler yollasa ve esiniz de bunlari silmese ve siz gorseniz ve akabinde size sildigini soyleyipte baska mail acarak evli adama sana asigim diye mailler yollayacak kadar adi bir insanin esiniz hic beklemeseniz de kizin telefonunu iceren mailini yeni actigi adrese gonderdigini yakaladiniz kizdiniz esinize bagirdiniz ama o ozur dilemeyip uste cikti siz ne yapardiniz boyle bir durumda?
canım 05.12.2009 da açtığın bir konuya ulaştım
daha öncede sorun yaşamışsın. bu sorunun devamı bu yoksa yeni bir sorun mu?
Gidebilecegin hic kimse yokmu güzelim?
canım daha 5 aylık birinin bunları yaşaması ne kadar acı. bir kayınvalidene gitme sıkıntısı yaşıyordun eşininn böyle gariplikleri... insan zaten yeni evlendiğinde hiç sorunu olmasa bile yeni ee alışmak düzen kurmak bile yoruyor karmakarışık yapıyor. senin şuan yaşadıkların senin omuzlarına büyük yük.
daha yolun başındasın çek restini eğer gitmeyi göze alabiliyorsan söyle ona ya düzel yada ben böyle taşıyamam. ben senin yaptığını yapsam ne yaparsın diye sor.
sadece sanalda kalmışsa bence büyütmeye değmez. Yüzyüze bu konuyu konuştunuz mu hiç?
Sana bir sey sormak isterim yani fikrini merak ettim zaten oyle bir sorun yasiyordum esimin bu yasattiklarindan sonra hic gidesim yok artik oraya da gidip uzuntumu yansitmak ta istemiyorum ama nasil saklayacagim uzuntumu yalandan nasil yuzume maske takip kayinvalidem ve digerlerine nasil davranacagim sastim ?bu konuda bir fikir verir misin bana lutfen ne dersin bana simdi bu durumda peki?
evet konustuk hatasini telafi etmek yerine zeytinyagi moduna gecti uste cikip bir de kurcaladigim icin sacma sapan laflar etti....yani yuzyuze konusmak da fayda etmedi anlayacagin...mafoldumben
daha 5 aylık evliyken bunları yapıyorsa seneler sonra hak getire artık
bence otur konuş
yoksa bu şüphe hep içini kemirir
sanalda olsa aldatma aldatmadır
kendinide harap etme lütfen yıkılmada allah güç kuvvet derman versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?