evet konustuk hatasini telafi etmek yerine zeytinyagi moduna gecti uste cikip bir de kurcaladigim icin sacma sapan laflar etti....yani yuzyuze konusmak da fayda etmedi anlayacagin...mafoldumben
canım bu durumda fikir vermek bile o kadar zor ki. hele yaşaman bu durumu...
ben olsam şuan X'le sorunlar yaşıyoruz bir süre kafamı dinlemem lazım derdim. gitmezdim. ipleri koparırdım.
ister oğullarına sorsunlar ister kendi aralarında kaynatsınlar. ama benimde mutlu olmadığımı bilsinler isterdim.
yada aran iyiyse laf anlatacağın gibilerse bunları yapıyor diye yüzyüzede anlatabilirim ama bir süre görüşmem
peki ya sen neler yapmak istiyorsun içinden ne geçiyor?
senağlama nereye kadar susucam demişsin ben evli değilim ama aynı şeyi yaşadım arkadaşım sen hayatın boyunca unutmıcaksın bunu aarada bir üç ay veya 4 ay geçtikten sonra pişman olucakdır seviyorsa ve sana dönücektir değerini anlıcaktır ama bu asla birdaha aldatmıcağı anlamına gelmez? sürekli tedirgin olucaksın barışsanız bile acaba? varmı die bi telefon konuşması yaptında acaba diceksin hayatın kabus olucak herşeyden herkezden soğucaksın gün geçtikce kilo kaybediceksin ve gün geçtikce güçleniceksin cünkü güçlenmek zorundasın asla kendini Aciz GÖrme ve ona asla kırıcı davranma sen İçine at ve asla onun yaptını aldama gibi bişe yapma ? çünkü yapamıcaksındırda aldatamazsın seviyorsundur siz barışsanız bile arada bu konu gündeme gElicektir sen sorduğunda o üstü kapalı cevaplr vericektir bu seni teselli ediyormuş gibi GÖrüksede aslında etmicekir artık o yüzün gülmicektir sevdiğin ekek sana geri dönsede nedenmi? çünkü acabalar hayatında olucak geç kaldımı nerde nereye gitti kiminle soruları aklında ucusucakdır nereye gidersen git mutlu olduğun an düşüncelerin canını sıkıcaktır ... ve bulunduğun yerde daralıcaksın kaçmak isticeksin yok olmak isticeksin kendini yanlız hissediceksin aama asla ve asla yenilme sana tavsiyem onu az çok tanıyorsan ? ve senıın nasıl durumda oluşun onu üzücekse o şekilde davranman ? bazen hasta olmasanda hasta numarası yapıcan tek ilgilensin die sevidiğin içindir bu senın nasıl durumda olduğunu çok iyi anlıyorum ve arkanda desteğin olmadı için deil belkide onu hala sevdiğin için bırakamıyorsundr
onunla yaşamak istediğin güzel günlerine inandığın içindir ... senden tek ricam kendini aciz hissetme güçlü ol yitik durmasakın kendini ispatla ve sevdiğini göster ve ondan karşılık bulamadığındada sakın ağlama bitanem sakın o gözyaşları bilirim dinmek bilmezler seni teselli edebilicekse içki iç körkütük sahoş ol ve ona zaten sarhoş olduğunda söylemek isteyipte söyleyemediklerini söyliceksin ben yaptım işe yaradı bende alkol almayan biriyim votka içtim bir şişe aslında yzmıcaktım ama yazdım arkadaşım yasadıklarını ben yaşadım
bir mesajinizda gidememekten toplumdan bahsetmissiniz..ben buna çok takıldım çünkü anlayamadım..siz kafanızı dinlemek için bir yere giderseniz eğer toplum ne diyebilir ki?topluma ne?
çünkü sizin ihtiyacınız olan şey bana göre yalnız kalmak..bir süre kafanızı dinlemeniz gerekir..
soz konusu evlilik olunca,aldatmada olsa dilim varmaz bırakın demeye..evlilik bana göre çok farklı bir şey..insan sevgilisinden bir kalemde ayrılır ama esinden..
tabiikide eşinizin yaptıgı doğru değil..ama size de ayrılın demek benim haddime değil..
ailemde 7 den 70 e aldatan erkek var..belkide bu yüzden artık düşüncem değişti,kabullenir oldum,doğal oldu benim için..bu çok acı bir şey..böyle olmaması lazım..ama insan en yakınlarının bile yaptıklarına şahid olunca demek ki benim gibi aptallasabiliyor..
aldatmak,aldatılmak..o kadar çok ki maalesef..bu konu yüzünden artık çok yoruldum,tükendim..belki de bu yüzden gücüm kalmadı belki de bu yüzden aptallastim bilmiyorum..
ama diyemiyorum iste birak git diye..
artık bencil olmak gerekiyor galiba..toplum,es,anne,baba,kardes,evlat...bunlar aklının bir köşesinde olmalı ama aklının merkezinde ben olmalıyım..sanırım artık durum bu..herkes böyle gördüğüm kadarıyla..ailemde yani..bencil..bencil olunca mutlu oluyor insan galiba..
bir dene bence..bir kere de bencil ol..eşinin olduğu gibi..kendini duşun ve git bakalım ne olucak..
kadının omzundaki bu yük..bu anlamsız yük..yuvayı dısı kuş yapar,kadın susmalı..vs bunlar yok canım artık..inan yok..bunu yaparak etrafı mutlu edersin sadece..bu da sana yaramaz..
babam bencil,Abi'm bencil,dedem bencil,anneannem bencil,teyzem bencil..ben niye bencil olmiyim?
senin de aynen,esın bencil,belki annen belki baban bile bencil..sen niye bencil olmiyasin..
bir kız cocuğunun,bir kadının en büyük guvencesidir ailesi..bu gibi durumlarda özellikle gidecek yerim yok olmamalı bir yanın cumlesi..ailem var olmalı..ailesine gidebilmeli..gelinlikle gittin kefeninle donersin olmamalı bir babanın evlenirken kızına söylediği cümle..
kusura bakma lütfen..bu konuda o kadar yoruldum ki..yanlış anlama lütfen..çok dertliyim bu konuda..ailem de o kadar çok yasaniyor ki bu durum..o yüzden de çok kırgınım..
Canim seni anliyorum hem de cok iyi acina da saygim var yalniz ben hakliyken haksiz olmak istemiyorum arastirmam sonucu dava filan olursa evden giden suclu olur mus ben olmak istemiyorum gerci gitmek olmaycak benimki kafa dinlemek olacak...ne kadar dogru ne kadar yanlisini sorgulamadan elimde benim kanitlarim var onun yanlisini mahkemede kanitlayamam icin ama son sans bizimki gene de dusunmek icin gitmek istiyorum ama yargilanmak ve hakliyken haksiz konuma dusurulmek istemiyorum bak iste cekti gitti de evli kadin da vs vs. ama yasadiklarimi kimse bilmez anlamaz hele hele erkek tarafi toz kondurur mu ogulcagizlarina aaaa aninda gelini afise etsinler iste o gitmis de falan da filan da :umursamaz:kötükedihüsoCADIARZU
Inan bana bunca hayal kirikligin ragmen aldim karsima insan gibi sordum bagirmadim cagirmadim nazikce aciklama bekledigimi belirttim hayal kirikligina ugradigimi soyledim ama olmadi ozur dileyip aciklama yapcagi yerde uste cikip bir de beni tehdit etti daha ne diyim ki ben ooof off:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?