Yıkıldım...nasıl kalkacagımı ıse bılmıyorum?

evet konustuk hatasini telafi etmek yerine zeytinyagi moduna gecti uste cikip bir de kurcaladigim icin sacma sapan laflar etti....yani yuzyuze konusmak da fayda etmedi anlayacagin...mafoldumben

Isin en igrenc tarafida bu ya iste arkadasim.

Hadi yaptin bir esseklik bari hic olmazsa aldatmaya tesebbüs ettigin kadinin gönlünü al, özür dile, ayaklarina kapan, kendini af ettir!

Neden böyle yapmiyor esin biliyormusun?

Pisman degil cünkü yaptigindan, Sana karsi kendini suclu hissetmiyor! Belkide hak ettigni bile düsünüyordur.

Yokmu öyle erkekler? Denizde kum gibi güzelim, is aldatmaya gelince hemen kilifda hazirdir, bahane bahane üstüne.

Bence sen yinede ne olursa olsun bir müddet uzaklas....hic olmazsa sakin kafada daha saglikli kararlar verirsin, kafani toparlarsin.

Cok iyi düsün herseyi. Yok yakinken dönmek varken, heba etme kendini.

Canim ya yalan dan yere onlarin yanina gidip nasilsin dediklerinde iyiyim demek istemiyorum mesela cunku hic bu kadar kotu olmamistim hic istemiyorum bu sartlarda saygim sonsuz onlara ama ben iki yuzlu degilim onlara senaryo okur gibi oynayamam hic icimden gelmiyor cunku mafoldumben

yolun başında böyle yapan bir erkek 10 yıl sonra neler yapmazki...vallahi seni teselli edecek bişey bulamadım üzgünüm....allah yardımcın olsun...

canım yaa ,ne kadar zor bir durumdasın,ne desem bilemedim ,

şimdi şöyle bir durum var ki ,eğer bu bi kerelik bir şeyse ve hatasını kabul edip özür dilese belki

kabullenebilecek bişey ,ama diyorsun ki bu ve bundan öncesi de var ,birkaç mail hesabı var ,kadınların

tel numaraları ,eski sevgili filan ve ayrıca kabul etmeyip üste çıkması ,bunlar gerçekten ilişkinizin ve

evliliğinizin sarsılmasına büyük etken ..bence böyle devam etmez ,şu anda olmasa bile artık senin

gözünde sabıkalı ve her an tetikte yaşamak ne kadar mantıklı ,her hareketinden acabalar çıkarmak çok

zor olmayacakmı senin için ..

ilişkinin temeli güven ve sadakat üzerindir sende ona karşı güven onda san akarşı sadakat yok ,bu

iksisnin olmadı yerde evlilik yürümez be canım ..

ne denilebilir bilmiyorum ama ,seni karısı yerine koymayan ,mutluluğu veya artık her ne arıyosa başka

kadınlarda araması eşinin karakterini ortaya koymuş zaten ,böyle bir adamla değil bir ömür bir gün

geçmez ,bence mantıklı düşün ve kararını ver ,bir evde iki yabancı gibi yaşamaktansa ,tek başına rahat

kafa ile yaşamanı tavsiye ederim

neden evleniriz..? mutlu olup sevgi saygıgörüp söstermek için dimi?
ne zaman evleniriz. ? artık tamam bununla bir ömür geçirirm dediğimiz zaman öyle değil mi?

bu soruları eşine sor bakalım ne diyecek...

bence iyice bir gözden geçir iyice bir didikle eşini..

gidebilecek cesaretin varsa yada o beni durdurur bırakmaz nasıl olsa diyorsan çek restini.

keşke aileniz arkanızda olsaydı yada güvenip gideceğiniz bir yer olsaydı. o zaman tehtid nasıl oluyormuş görseydi. bakın arkadaşım, karşıdan konuşmak kolaydır gerçi ama çocuğunuz da yokken ve yol yakınken bir şekilde en azından k.validenizle konuşup çekin resti. kararlı olduğunuzu o bilsin belki çeker oğlunun kulağını. gerçekten çok üzüldüm.

senağlama nereye kadar susucam demişsin ben evli değilim ama aynı şeyi yaşadım arkadaşım sen hayatın boyunca unutmıcaksın bunu aarada bir üç ay veya 4 ay geçtikten sonra pişman olucakdır seviyorsa ve sana dönücektir değerini anlıcaktır ama bu asla birdaha aldatmıcağı anlamına gelmez? sürekli tedirgin olucaksın barışsanız bile acaba? varmı die bi telefon konuşması yaptında acaba diceksin hayatın kabus olucak herşeyden herkezden soğucaksın gün geçtikce kilo kaybediceksin ve gün geçtikce güçleniceksin cünkü güçlenmek zorundasın asla kendini Aciz GÖrme ve ona asla kırıcı davranma sen İçine at ve asla onun yaptını aldama gibi bişe yapma ? çünkü yapamıcaksındırda aldatamazsın seviyorsundur siz barışsanız bile arada bu konu gündeme gElicektir sen sorduğunda o üstü kapalı cevaplr vericektir bu seni teselli ediyormuş gibi GÖrüksede aslında etmicekir artık o yüzün gülmicektir sevdiğin ekek sana geri dönsede nedenmi? çünkü acabalar hayatında olucak geç kaldımı nerde nereye gitti kiminle soruları aklında ucusucakdır nereye gidersen git mutlu olduğun an düşüncelerin canını sıkıcaktır ... ve bulunduğun yerde daralıcaksın kaçmak isticeksin yok olmak isticeksin kendini yanlız hissediceksin aama asla ve asla yenilme sana tavsiyem onu az çok tanıyorsan ? ve senıın nasıl durumda oluşun onu üzücekse o şekilde davranman ? bazen hasta olmasanda hasta numarası yapıcan tek ilgilensin die sevidiğin içindir bu senın nasıl durumda olduğunu çok iyi anlıyorum ve arkanda desteğin olmadı için deil belkide onu hala sevdiğin için bırakamıyorsundr
onunla yaşamak istediğin güzel günlerine inandığın içindir ... senden tek ricam kendini aciz hissetme güçlü ol yitik durmasakın kendini ispatla ve sevdiğini göster ve ondan karşılık bulamadığındada sakın ağlama bitanem sakın o gözyaşları bilirim dinmek bilmezler seni teselli edebilicekse içki iç körkütük sahoş ol ve ona zaten sarhoş olduğunda söylemek isteyipte söyleyemediklerini söyliceksin ben yaptım işe yaradı bende alkol almayan biriyim votka içtim bir şişe aslında yzmıcaktım ama yazdım arkadaşım yasadıklarını ben yaşadım

ben kabullenemezdim...
imkanınız varsa koparın bağlarınızı. Ne kadar sevseniz de o sizden başkalarını istiyor baksanıza... lmaz:

Yorumun ve destegin icin cok tesekkurler beni ne kadar da iyi anlamissin boyle aynen hislerimi birebir yazmissin ben bile sasirdim bu kadar mi olur diye aynen canim yazdiklarin cok dogru zor olacak ama guclu olan ben olmaliyim icim kirgin olsa da guclu el ben olmaliyim bu yapilanlar haksizlik cunku...:gitme:

bir mesajinizda gidememekten toplumdan bahsetmissiniz..ben buna çok takıldım çünkü anlayamadım..siz kafanızı dinlemek için bir yere giderseniz eğer toplum ne diyebilir ki?topluma ne?
çünkü sizin ihtiyacınız olan şey bana göre yalnız kalmak..bir süre kafanızı dinlemeniz gerekir..
soz konusu evlilik olunca,aldatmada olsa dilim varmaz bırakın demeye..evlilik bana göre çok farklı bir şey..insan sevgilisinden bir kalemde ayrılır ama esinden..
tabiikide eşinizin yaptıgı doğru değil..ama size de ayrılın demek benim haddime değil..
ailemde 7 den 70 e aldatan erkek var..belkide bu yüzden artık düşüncem değişti,kabullenir oldum,doğal oldu benim için..bu çok acı bir şey..böyle olmaması lazım..ama insan en yakınlarının bile yaptıklarına şahid olunca demek ki benim gibi aptallasabiliyor..
aldatmak,aldatılmak..o kadar çok ki maalesef..bu konu yüzünden artık çok yoruldum,tükendim..belki de bu yüzden gücüm kalmadı belki de bu yüzden aptallastim bilmiyorum..
ama diyemiyorum iste birak git diye..
artık bencil olmak gerekiyor galiba..toplum,es,anne,baba,kardes,evlat...bunlar aklının bir köşesinde olmalı ama aklının merkezinde ben olmalıyım..sanırım artık durum bu..herkes böyle gördüğüm kadarıyla..ailemde yani..bencil..bencil olunca mutlu oluyor insan galiba..
bir dene bence..bir kere de bencil ol..eşinin olduğu gibi..kendini duşun ve git bakalım ne olucak..
kadının omzundaki bu yük..bu anlamsız yük..yuvayı dısı kuş yapar,kadın susmalı..vs bunlar yok canım artık..inan yok..bunu yaparak etrafı mutlu edersin sadece..bu da sana yaramaz..
babam bencil,Abi'm bencil,dedem bencil,anneannem bencil,teyzem bencil..ben niye bencil olmiyim?
senin de aynen,esın bencil,belki annen belki baban bile bencil..sen niye bencil olmiyasin..
bir kız cocuğunun,bir kadının en büyük guvencesidir ailesi..bu gibi durumlarda özellikle gidecek yerim yok olmamalı bir yanın cumlesi..ailem var olmalı..ailesine gidebilmeli..gelinlikle gittin kefeninle donersin olmamalı bir babanın evlenirken kızına söylediği cümle..
kusura bakma lütfen..bu konuda o kadar yoruldum ki..yanlış anlama lütfen..çok dertliyim bu konuda..ailem de o kadar çok yasaniyor ki bu durum..o yüzden de çok kırgınım..

Canim seni anliyorum hem de cok iyi acina da saygim var yalniz ben hakliyken haksiz olmak istemiyorum arastirmam sonucu dava filan olursa evden giden suclu olur mus ben olmak istemiyorum gerci gitmek olmaycak benimki kafa dinlemek olacak...ne kadar dogru ne kadar yanlisini sorgulamadan elimde benim kanitlarim var onun yanlisini mahkemede kanitlayamam icin ama son sans bizimki gene de dusunmek icin gitmek istiyorum ama yargilanmak ve hakliyken haksiz konuma dusurulmek istemiyorum bak iste cekti gitti de evli kadin da vs vs. ama yasadiklarimi kimse bilmez anlamaz hele hele erkek tarafi toz kondurur mu ogulcagizlarina aaaa aninda gelini afise etsinler iste o gitmis de falan da filan da :umursamaz:kötükedihüsoCADIARZU

yani ben anlamıyorum hadi yaptın bi eşeklik, kendini affettirsene, pişman olduğuna inandırsana, telafi etmeye çalışsana be kardeşim! yokk?! üst çıkmak ne demek ya? hem aldatıp hem üste çıkmak nedir yani? ben sana söylim nedir, karşındaki kişiyi bir gıdım sallamamaktır, ben hayatımı yaşarım kes sesini otur evinde demektir, biraz daha konuşup asabımı bozarsan yersin tokadı demektir.. terbiyesiz ahlaksız adam.. sen bunu pişma etmessen daha nelerrr neler görürsün bak ben sana söyleyeym.. onun için hiç düşünme insanlar ne der diye.. bana ne insanlardan ya? ben dört duvar arasında gözyaşı dökerken o insanların bilmem neresinde pireler uçuşuyo..
sanki kendimi bitirdim, kocamı bitirdim, evliliğimi bitirdim de sıra insanların ne diyeceğini düşünmeye geldi, tek derdim o kaldı.. bırak allah aşkına sen sadece ve sadece bir tek kendini düşün..

Yeni veya eski evli farketmez aldatılmanın acısı her zaman zordur.
Her zaman söylerim çok hayal kırıklığına uğramamak için kimseye %100 güven diye bir şey yok.:1no2:
Böyle nereye kadar rol yapacaksın kaç ay veya kaç yıl?
Kabullenmiyorsa konuşmanın da bir yararı yok.
Kendin kesin kararlar alıp neler yapacaksan hemen uygulamaya geçmelisin.
İçine atmaktan bunalıma düşersin.
Allah kolaylık versin.

off off daha 5 aylık evlısınız
bu nasıl bır seydır ya
Allah'ım yasatmasın. sızede sabır dılıyorum cok uzgunum gercekten yasadıklarınıza.
ne olursa olsun aıle buyuklerınızın yanına sıgının. hıc bır sey ne sızden, ne saglıgınızdan, ne de huzurunuzdan onemlı degıl.
toplumun ne dedıgıne ıtıbar etmeyın!
bırakın acıga kavustugunda hersey, rezıl rusva olan kendısı olsun en basta aılesıne rezıl olsun. utanmaz arlanmaz yaratık
sızın yerınızde olsam nasıl bır tepkı verırdım dıye dusunuyorum ama cıldırmamak ıcten degıl en basta alır o pc'i gozunun onunde parca parca yapardım
hakkınızda hayırlısı olsun uzulupte fazla yıpratmayın kendınızı
:1no2:

isin hukuki yanını bilmiyorum..benim annemde evi terk eden taraf..
ama sen terk etmiyosun ki evini..kafa dinlemeye biraz nefes almaya gidiyorsun..
bir sakıncası olur mu bilmiyorum..
oof ne diyim ki canım bilemedim..
severek evleniyosun daha canım cicim aylarında..
nasıl guvenicez nasıl yuva kurucaz..ben anlamıyorum..annem arada takiliyo 'herseyi gördün kocan seni kandiramaz' diye..sevinmelimiyim yani buna..böyle ornekler görünce 'hmm demek bu da oluyormus' diyip ders mı cikaricam..ne kadar çirkin bir şey bu..
gene daldım kendime kusura bakma..
gitsen gidemiyorsun kalsan kalamiyorsun..
bir avukata sorsan bir kaç günlüğüne bir yere gitmenin sakıncası olur mu olmaz mı diye..
veya esine de git diye..biraz yalnız kalmak istiyorum de..sen gitme o gitsin madem..

zor bi durum canım ama nereye kadar katlanıp göz yumabilirsin ki
bide ispatlı bi aldatma
herhangi özür de kusura bakma ama odunmuş evlendiğin adam
ne yapsan ne etsen fayda etmez
tehditte ediyo üstelik oh aldat aldat sonra tehdit et ne ala ya
allah ıslah etsin diycek başka bişey yok..:teselli:

üzüldüm senin adına eşlerimizide yoldan çıkaran hem cinslerimden bazen çok utanıyorum erkeklere laf bile diyemiyom acizleşiyolar çok hem cinslerimize daha çok kızıyom be kadın biliyon oada m evli etraf bekar dolu zorun ne he zorun neee???

öncelikle geçmiş olsun seninle otak yanımız var aldatılmak neyazık sana şukadar söyleyebiliim eyer heşeyi unutup akana bakmayacaksan olan biteni kucalamayacaksan her sefeinde olanları otaya döküp yüzüne vumayacaksan afet ve yla devam et deim ama yok kaldıamam unutamam diyeceksen yolun en başındayken bitir çünkü bu acıları ancak yaşayan bili

yazıları baştan sona okudum ya bir insan beş aylık evliyken nasıl aldatır daha cicim ayı denilen aylarda bunu yapan adam ileride neler yapar düşünmek dahi istemiyorum.bide hatasını kabul edeceğine tehdit ve zeytin yağ gibi su yüzüne çıkma.çok üzücü bir durum rabbim kımseye yaşatmasın bir kadının canını başka bir kadın yakıyo.bekarlara kıranmı girmişte evli erkeklere kosuyolar anlamıyorum ben ya.öyle yapan kadınların rabbim yuva kurmalarını nasip eylemesin inşallah hiç bir kadının evli bir erkeği yoldan çıkarıp eşinin canını yakmaya hakkı yok.çok sinirlendim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…