Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla olmaz ondan nefret ediyorum .Hala yaptıklarına inanamıyorum aptal yerine koydu beniBana barışcakmışsın gibi geldi :/ umarım barışmazsın.
Bundan öncede aldatilip zor güvenip aynı şeyi yaşadığım için kendime kizginim .onuda geçtim birseyler hissettiğim halde gördüğüm halde ona o kadar guvendim ki ona inandım .Onu her gördüğümde içim acıyor gecicek biliyorum ama suan hiç iyi degilimGecicek emin ol ben o zaman kendimi sucluyordum niyeyse simdi sukrediyorum bile iyiki yapmis ve bitmis iyiki onunla degilim iyiki o an o aciyi yasayip tecrube edinmisim :)
Inşallah Allah büyükZAMAN HERSEYIN ILACI NELER GECMIYOR KI SU DUNYADA BUDA GECER BIRAZ SABIR
Aynen öyle birde sana kiyamadigimdan diyip beni suçlayip bir kez daha yıktı .nasil göremedim gerçek yüzünü o çok. Farklıydı öyle sanıyordumÖzrü kabahatinden büyük.![]()
Öyle ama acı çekiyorum nasıl inandım nasıl kandim diye canım yanıyor birde insanlar affet diyor Allah bilir daha kaç defa aldatildim farkına varmadan.aptal yerine kondum nefret ederim dediği herseyi bana yaşattıAh canım. Yaşın çok küçük. Daha neler yaşayacaksın hayatta ne kazıklar yiyceksin. Ama bu yaşadığın sana olgunlaşma yolunda çok şey kattı. Sana ders oldu. Artık gardını alacak herkese güvenmemen gerektiğini bileceksin. Daha sağlam olacaksın. Güçlü duracaksın. Busınavı başarıyla verdin çünkü :)
Sorun değil söyle anlatim .ben önceden aldatildim ve bu çocuk çok yanımda oldu 2 senedir devam ediyorduk.Degismeye başlamıştı ama yapmaz dedim onun için herşeyi yaptım ama tek suçum o..... olmamakti. Işten çıktı diye ağırlık yapmiyim diye telefonuna tlsine kadar ben yükledim ama o hep durduk yere kavga çıkardı .bana mesajlaşmayi sevmiyorum diyen insan sabah 6 ya kadar o kızla konuşmuş .beni hep kandırmış uyutmus kendi paramla aldatildim çok yanıyor canım öyle işte bugün doğum günüm en güzel hediyeyi o verdi adı ihanet.Bana neden değişti soğuk diye her gece ağlıyordum Allahım neden ne olur göster bana dedim herseyi tesadüf eseri öğrendim .Adam sandım çok pişmanımozur dilerim ben sizi evli sandığım için , ona fazla zaman ayiramadiginizi zannettim...Cok cok özür dilerim...Ben evli sandım gerçekten de...Kesinlikle ilerde kafanızda sürekli sori
O kızın ne olduğu belliymis .Bu tarz düşünen erkeklerden hep nefret ettim ve o da bende nefret ederim derdi kendisi aynı bokmuserkektir ihtiyac affet mi? o kiz ne oluyo bu durumda? affetme. gerisi gelir yoksa
Aslında burda her şeyi açıklamışsınız..Sorun değil söyle anlatim .ben önceden aldatildim ve bu çocuk çok yanımda oldu 2 senedir devam ediyorduk.Degismeye başlamıştı ama yapmaz dedim onun için herşeyi yaptım ama tek suçum o..... olmamakti. Işten çıktı diye ağırlık yapmiyim diye telefonuna tlsine kadar ben yükledim ama o hep durduk yere kavga çıkardı .bana mesajlaşmayi sevmiyorum diyen insan sabah 6 ya kadar o kızla konuşmuş .beni hep kandırmış uyutmus kendi paramla aldatildim çok yanıyor canım öyle işte bugün doğum günüm en güzel hediyeyi o verdi adı ihanet.Bana neden değişti soğuk diye her gece ağlıyordum Allahım neden ne olur göster bana dedim herseyi tesadüf eseri öğrendim .Adam sandım çok pişmanım
Suç benim yani haklısınızdir .Teşekkür ederim ama hiç mutlu degilimAslında burda her şeyi açıklamışsınız..
Ona para vererek onun sorumluluklarını siz kendi üstünüze alarak onu kendi içinde ezik duruma düşürmüşsünüz erkekler kendilerini güçsüz hissettikleri anda da eminimki sizden daha güzel olmayan sizden artısı olmayan bi kızla beraber olmuştur ve nihayetinde de sizden 'intikam' almış oldu yani kendi ezikliğinin intikamını... Demekki karakteri henüz gelişmemiş...
Erkekler için bu kadar fedakarlık yapmak iyi değil malesef..Suistimal ediyorlar çünkü...
Bu arada iyi ki doğdunuz :)![]()
Bu kadar ıgrenc .Benim sevgimden daha degerliymis ihtiyacı .Emin olun benim yerimde olsanız sizde inanirdiniz çok farklı gösterdi 2 sene boyunca çok farklı çokbu kadar dandik bi bahanenin altına sığınacak kadar hödükmüş...
ne ihtiyaçmış arkadaş şu erkek milletindeki...
sanki biz robotuz hiiiç ihtiyaç duymuyoruz cinsel açıdan bişeye...
bi sabunda mı yokmuş evde? ellerimi kırıkmış? tövvvvbeeeee sabah sabah uyuz ediyolar insanı...
Yanlış anladınız ama neyseSuç benim yani haklısınızdir .Teşekkür ederim ama hiç mutlu degilim
Inanin canım o kadar yanıyor ki düşünemiyorum bileYanlış anladınız ama neyse
Allaha havale ediyorum ne diyim kiAmann o ihtiyac olarak gördükleri kizlarla gidip sonunda evlenirler ...inanma birseye sakin....benimde basima geldi ayni sey ben biraktim gitti kullandim onu dedigi kadinla evlendi...
Inanma o adama.onlar okadar adiler ki yatip kalktigi kizlari gelir sana kasardi soyleydi boyleydi der anlatir sonra doner onlarla evlenirler...ikisinide rezil etme imkanim varken bunu yapmadigima şükür etsinler.....ben bosverdim sende bosver..boyle iradesine hakim olamayan erkekten hayir gelmez ...Allaha havale ediyorum ne diyim ki