• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıkıldım.

böyle sığ adamlar için kendini üzme değmez, zaman geçince keşke kendimi bu kadar hırpalamasaydım diye daha çok üzülürsünüz.
özrü kabahatinden büyük derler ya.
şimdi farkında değilsiniz ama kurtulmuşsunuz.

Inanma o adama.onlar okadar adiler ki yatip kalktigi kizlari gelir sana kasardi soyleydi boyleydi der anlatir sonra doner onlarla evlenirler...ikisinide rezil etme imkanim varken bunu yapmadigima şükür etsinler.....ben bosverdim sende bosver..boyle iradesine hakim olamayan erkekten hayir gelmez ...
Suan istesem bende rezil ederim ikisini ama yapmicam hiçbir şey .Değmez çünkü bunu bile hakketmiyor .Çok güvendirdi kendini çok guvendim cok

böyle sığ adamlar için kendini üzme değmez, zaman geçince keşke kendimi bu kadar hırpalamasaydım diye daha çok üzülürsünüz.
özrü kabahatinden büyük derler ya.
şimdi farkında değilsiniz ama kurtulmuşsunuz.
Biliyorum iyi ki öğrendim iyiki daha fazla kanmadim ama elimde değil acıyor iste acıyor

geçecek, daha çok taze her şey. kandırılarak yaşamaktansa kestirip attınız, iyi ki karakterini yolun başında öğrendiniz. zayıf karakterliymiş, uzakta bulamamış mı da aynı mahalledeki kızla olmuş terbiyesiz. hoş hiç bir şekilde affedilmez ama demek ki gözüne kestirmiş.
üzülmeyin ilerde hiç bir iz bırakmadan geçip gidecek, sadece zaman.

8 aydir faceten baska kizlarla yazisam adama mi güvendiniz? Kusura bakmayin ama ona göz yummussunuz... Siz simdi yeni aldatilmiyorsunuz 8 aydir aldatiliyorsunuz zaten ve buna göz yummakla cok büyük hata yapmissiniz asil daha face olayinda tekmeyi basacaktiniz ki simdi iciniz bukadar yanmiycakti...:KK14:

Ayni seyi yasadim unv de 2.5 yil ciktigim erkek arkadasimin sinif arkadasimla yattigini ogrendim cevabiysa sen yanasmadin benim de ihtiyaclarim var dedi biz ayrildik cok aci cektim ve bidaha kimseye guvenemedim taa ki esimle tanisana kadar simdi o kadar mutluyum ki iyi ki aldatmis beni de o iliski bitmis iyiki esimle tanismisim 3.5 yildir da evliyiz cook mutluyuz valla

Sorun değil söyle anlatim .ben önceden aldatildim ve bu çocuk çok yanımda oldu 2 senedir devam ediyorduk.Degismeye başlamıştı ama yapmaz dedim onun için herşeyi yaptım ama tek suçum o..... olmamakti. Işten çıktı diye ağırlık yapmiyim diye telefonuna tlsine kadar ben yükledim ama o hep durduk yere kavga çıkardı .bana mesajlaşmayi sevmiyorum diyen insan sabah 6 ya kadar o kızla konuşmuş .beni hep kandırmış uyutmus kendi paramla aldatildim çok yanıyor canım öyle işte bugün doğum günüm en güzel hediyeyi o verdi adı ihanet.Bana neden değişti soğuk diye her gece ağlıyordum Allahım neden ne olur göster bana dedim herseyi tesadüf eseri öğrendim .Adam sandım çok pişmanım
arkadasim oncelikle sen bu adamla ciddi dusunmussun onun ivin bu kadar cok uzuluyorsun, arkadasim sen bu adamla gelecek.düşünüyorsun,bu adamın henüz tam olarak isi bile yokmuş, cicim ayları çabuk geçer ,onun için öncelikle isi gücü sağlam biriyle gelecek planları yap

Arkadasim soyle demissiniz, Kontoru yoktu ben yukledim, siz böyle bir adamla gelecek planları yapmışsınız, şimdi duygularınız yoğun olduğu için dünyaya toz pembe bakmışsınız, evlenip cicim ayları geçtikten sonra hayatın gerçekleriyle karsilasacaktiniz, Boyle isi gücü yerinde olmayan bir adamla gelecek planları yapmış olmanız hata zaten...Biraz mantıklı düşünün...Neden isi gücü yerinde olan bir adamı degil de, konforunu bile kendinizin yukleidgi bir adamla gelecek planları yapmışsınız ? Ayaklarınız biraz yere bassın, dünya sizin gördüğünüz kadar toz pembe degil....Sukretmelisiniz, hem böyle ahlaksız bir adamdan kurtuldugunuz için...

Böyle diyen bir adama mı üzülüyon birde..
Ahh canıımm yapma değer mi kendin demişsn değmez diye..
Affetmeyi geçtim yüzüne bile bakarsan bu saatten sonra kendin etmiş kendin bulmuş olursun.

8 aydir faceten baska kizlarla yazisam adama mi güvendiniz? Kusura bakmayin ama ona göz yummussunuz... Siz simdi yeni aldatilmiyorsunuz 8 aydir aldatiliyorsunuz zaten ve buna göz yummakla cok büyük hata yapmissiniz asil daha face olayinda tekmeyi basacaktiniz ki simdi iciniz bukadar yanmiycakti...:KK14:
Ben başka bir hesapla facebook kullandigini 2 hafta önce öğrenip zaten terkettim sonra üzerine başkasıyla birlikte olduğunu öğrendim onun başka kızlarla konuşmasını kaldiramazken bunu öğrendim

Arkadasim soyle demissiniz, Kontoru yoktu ben yukledim, siz böyle bir adamla gelecek planları yapmışsınız, şimdi duygularınız yoğun olduğu için dünyaya toz pembe bakmışsınız, evlenip cicim ayları geçtikten sonra hayatın gerçekleriyle karsilasacaktiniz, Boyle isi gücü yerinde olmayan bir adamla gelecek planları yapmış olmanız hata zaten...Biraz mantıklı düşünün...Neden isi gücü yerinde olan bir adamı degil de, konforunu bile kendinizin yukleidgi bir adamla gelecek planları yapmışsınız ? Ayaklarınız biraz yere bassın, dünya sizin gördüğünüz kadar toz pembe degil....Sukretmelisiniz, hem böyle ahlaksız bir adamdan kurtuldugunuz için...
Haklısın mantıklı düşünmedim hiç sevdim sadece

arkadasim oncelikle sen bu adamla ciddi dusunmussun onun ivin bu kadar cok uzuluyorsun, arkadasim sen bu adamla gelecek.düşünüyorsun,bu adamın henüz tam olarak isi bile yokmuş, cicim ayları çabuk geçer ,onun için öncelikle isi gücü sağlam biriyle gelecek planları yap
Uzun süre kimseye guvenemem zaten artık kimseyi istemiyorum

Ayni seyi yasadim unv de 2.5 yil ciktigim erkek arkadasimin sinif arkadasimla yattigini ogrendim cevabiysa sen yanasmadin benim de ihtiyaclarim var dedi biz ayrildik cok aci cektim ve bidaha kimseye guvenemedim taa ki esimle tanisana kadar simdi o kadar mutluyum ki iyi ki aldatmis beni de o iliski bitmis iyiki esimle tanismisim 3.5 yildir da evliyiz cook mutluyuz valla
Bende eski sevgilim beni aldattiktan sonra onu tanıyinca iyiki aldatmış beni dedim çünkü adam rolü yapıyormuş sonuç yine ihanet .gülmek istiyorum artik

geçecek, daha çok taze her şey. kandırılarak yaşamaktansa kestirip attınız, iyi ki karakterini yolun başında öğrendiniz. zayıf karakterliymiş, uzakta bulamamış mı da aynı mahalledeki kızla olmuş terbiyesiz. hoş hiç bir şekilde affedilmez ama demek ki gözüne kestirmiş.
üzülmeyin ilerde hiç bir iz bırakmadan geçip gidecek, sadece zaman.[/9QUOTE]
2 senem gitti gecicek biliyorum zaman evet içim çok acıyor o sahte sozleri kulağımda hep bana dokunduğu gibi ona offfff

ah canıııımmm. ilişkiniz zarar görmesin diye başka bi kızla sevişmek zorunda kalmış. aman tanrım!!! bu acıya nasıl dayanmış bilemiyorum... sen de biraz destek ol, zor zamanlar geçirmiş, bu durumu atlatana kadar yanında olmalısın bu sevgi toparcığının...

Bende eski sevgilim beni aldattiktan sonra onu tanıyinca iyiki aldatmış beni dedim çünkü adam rolü yapıyormuş sonuç yine ihanet .gülmek istiyorum artik
Eninde sonunda belli ediolar kendilerini bizim orda bi atasozu vardir hinzirin basi sofrada durmaz diye o misal

2 hafta önce aldatildigimi tesadüf eseri öğrenmistim .8 aydır farklı bir adla facebook açıp orada kızlarla konuştuğunu görmüştüm bunu bile kaldiramazken sevdiğim adamın Allah seni gozumle bile aldatmayi nasip etmesin diyip bir başka kızla yattığını öğrendim ve kızla aynı mahallede oturuyorum .Defalarca arayıp yalvarip yaptığı açıklama sen yatmak istemiyordun ıliskimize zarar vermemek için gidip onunla yaptım oldu .Ve insanlar bana erkektir ihtiyaç affet diyor .Ondan nefret ediyorum değmez diceksiniz evet değmez onu istemiyorum ama yaşadığım hayal kırıklığı onca söz hersey yalanmis çok ağır geliyor dayanamıyorum

ihtiyaçsa p.... seyredeymiş...
gerizekalı herif....

Back
X