Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış anlaşılmasın ama o kızla öldüğünü görmeyi bile istiyorumah canıııımmm. ilişkiniz zarar görmesin diye başka bi kızla sevişmek zorunda kalmış. aman tanrım!!! bu acıya nasıl dayanmış bilemiyorum... sen de biraz destek ol, zor zamanlar geçirmiş, bu durumu atlatana kadar yanında olmalısın bu sevgi toparcığının...
Gerek yok buna bile değmezlerO kızı da bi yolsaydın madem yuvanı yıktı. O...bu.
Onun için bile asla diyordu zaten yapmıştır onudaihtiyaçsa p.... seyredeymiş...
gerizekalı herif....
Aynen öyle ama kendini bana nasıl gösterdi bambaşka biri sanıyordumEninde sonunda belli ediolar kendilerini bizim orda bi atasozu vardir hinzirin basi sofrada durmaz diye o misal
Aynı şeyi bende düşünüyorum .ben bunu öğrendim Allah bilir 2 sene içinde arkamdan neler çevrilmiş ben onu hiç bi kızla birsey yaşamamis olarak biliyordum öyle diyordu çok güzel oynamisBu adamın bi kere mi ihtiyacı oldu. İliskinize zarar vermemek için her ihtiyacı olduğunda biriyle yattiysa bilmediğiniz daha çok sırrı var demektir. Kurtuldugunuza sukredin.
Iyi ki gostermis cnm sukur et dua et allah karsina guzel insanlar cikarsinAynen öyle ama kendini bana nasıl gösterdi bambaşka biri sanıyordum
Inşallah öyle olur .Ama inan çok dokunuyor hiç beklemedigin birinin bunu yapmasiIyi ki gostermis cnm sukur et dua et allah karsina guzel insanlar cikarsin
Aynı şeyi bende düşünüyorum .ben bunu öğrendim Allah bilir 2 sene içinde arkamdan neler çevrilmiş ben onu hiç bi kızla birsey yaşamamis olarak biliyordum öyle diyordu çok güzel oynamis
En çokta yalandan nefret ederim diyip günahtan bahsedip böyle yalan yere yemin lerini anlamıyorumboşandıktan sonra benim de hayatımda vardı böyle bir denyo, sürekli "yeminler olsun" diye yemin eder üstelik tam ezan okunurken gözlerini kırpıştıra kırpıştıra bakar sesini titreterek yalvarırdı. bütün yalanlarını ortaya çıkarınca iyot gibi ortada kaldı ama hoş mutlaka bulmuştur dengini pikachu kılıklı.
bak yine sinirim tepeme zıpladı.
Bi kere yalan söyleyen aldatan yine yapar .ben onun dürüstlugunu kızlarla arasının olmamasini falan sevmiştim yani yalanlari sevmişim olmaz artık .yalan sözleri kulağımda hiç mi vicdan azabı çekmedi bunları yaparken Hala da ınkar ediyor yalan söylüyorAffetme ilerisini düsün, yarın birgün evlensen sen hamile olacaksın, o zaman uckurunu tutmayacak yani. Bundan bu sonuc cıkıyor.
En çokta yalandan nefret ederim diyip günahtan bahsedip böyle yalan yere yemin lerini anlamıyorum
Insanda güven duygusu bırakmıyorlar artık doğru söyleyenlere bile inanamicazaynen artık çok yemin edenlere inanamıyorum.
aldattıklarını görseniz müzikhollerde şarkıcı mı ararsınız, bir kadeh için geceleyenleri mi anlatsam var ya inanamazsınız. ıyyh bir de ben bunların yazışmalarını okudum tesadüfen, var ya insanoğlundan iğrendim.
Bi kere yalan söyleyen aldatan yine yapar .ben onun dürüstlugunu kızlarla arasının olmamasini falan sevmiştim yani yalanlari sevmişim olmaz artık .yalan sözleri kulağımda hiç mi vicdan azabı çekmedi bunları yaparken Hala da ınkar ediyor yalan söylüyor
Ben affetmedim affetmem de olmaz artıkaynı hatayı bende yaptım, ilk başta yakaladım ama çok yalvardı düzelecem diye tamam dedim, bir şans daha olmalı.
ama malesef huylu huyundan vazgeçmez.
Ne diyim Allah büyük birde ortaya çıktı diye tepki verdi Allah bilir kaç ay sürecekti ve ben hiç birşey bilmiyip bana neden uzak diye üzülmeye devam edicektimBir sey yasayıp yasamamak senin tercihin ama aldatan adam nereye gömdüyse oraya gitsin oraya gömülsün.
2 hafta önce aldatildigimi tesadüf eseri öğrenmistim .8 aydır farklı bir adla facebook açıp orada kızlarla konuştuğunu görmüştüm bunu bile kaldiramazken sevdiğim adamın Allah seni gozumle bile aldatmayi nasip etmesin diyip bir başka kızla yattığını öğrendim ve kızla aynı mahallede oturuyorum .Defalarca arayıp yalvarip yaptığı açıklama sen yatmak istemiyordun ıliskimize zarar vermemek için gidip onunla yaptım oldu .Ve insanlar bana erkektir ihtiyaç affet diyor .Ondan nefret ediyorum değmez diceksiniz evet değmez onu istemiyorum ama yaşadığım hayal kırıklığı onca söz hersey yalanmis çok ağır geliyor dayanamıyorum