Elbette ki aldatmış oluyor, ve savunulacak hicbir tarafı da yok ama ben kendinizi cok değersiz görmemize kızıyorum....Bu adam velev ki sizi aldatmış olmasın, bu adamla bi gelecek planlamaniz bile hata...çünkü onun kontorunu bile siz yukluyormussunuz, hayat o kadar toz pembe degil...ben aldatma olayını geçtim, aldatmamis bile olsa bu adamla gelecek planları yapmanız bile büyük bi hata.......bir örnekle açıklayayım, tanıdığım bir akrabalık isi gücü yerinde bir oğlu vardı, bir kızi istmeye gittiler, kız demiş ki şimdilik evliliği düşünmüyorum ( meğer liseden kalma Apaci bi sevgilisi varmış,tabi o zamanlar hayat toz pembe olduğu için hayır demişti,gelen aracıya)bi kaç yıl geçti ,bu kız hayatın gerçekleriyle tanıştı, liseden kalma sevgilisiyle bi gelecek kuramayacağını anladı çünkü çocuğun isi gücü yoktu...Ama ne oldu bir tane guzel takipten yararlanamamis oldu....istemeye gelen cocouk ta evli şimdi....yani diyeceğim su ki, kendinizi değerli görün öyle her gelen ipsiz sapsiz için kendinizi uzmeyin, ayrıca gelecek planları yaparken de isi gücü yerinde adamlar.düşünün...yoksa o kız gibi pişman olursunuz...kendisine gelen uygun kısmeti, isi gücü olamayan biri yüzünden tepti...