• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıkıldım.

Seviyordu değer veriyordu...Yarin c öbür gün başka biri de sana değer verecek merak etme....Ayriliktaki en büyük sıkıntı bu zaten, zannediyoruz ki , bi dahaartik beni kimse değmeyecek değer vermeyecek,guzel sözler soylemeyecek vs....İnanın onun yerinde başka bir erkek ile çıkmış olsaydınız o erkek te SoW değer verecekti , seçecektir vs.... Yani değer verme mevzusu bir tek o erkeğe has degil....ikinci olarak, siz o guzel duyguları yasraken birden o duygular gidince yoksunluk sendromu yasaiyorsunuz....sigara içen biri sigara olmazsa ilk.zamanlar cok.sıkıntı çeker ya iste öyle

Sizde o eski guzel duygulari yasanadiginiz için onların yoksunlugunu yasiyorsunuz ve bi daha öyle.duygular olamayacağını düşünüyorsunuz ve inanın ki COK YANİLİYORSUNUZ böyle dusunmekte
Doğru söylüyorsun ben hep mi böyleydi değişti mi diye düşünüyorum .Onuda geçtim kendimi çirkin değersiz bulmaya başladım ve böyle hata yapıyorum evet

Doğru söylüyorsun ben hep mi böyleydi değişti mi diye düşünüyorum .Onuda geçtim kendimi çirkin değersiz bulmaya başladım ve böyle hata yapıyorum evet
Zamanı gelip evlenince bu duyguların en alasını yasyaacaksin kendine sıkıntı etme....Ayrıca çocuğun hiçbir isi yoktu diyorsun, bu adam farzedelim seni aldatmamis olsun, bu adamla nasıl i gelecek planlayabiliyorsun.......Kendi değerini bil biraz ,kendini değersiz görüp, ipsiz sapsiz isi gücü yerinde olmayan bir adamın peşinden koşarak zaten büyük bi hata yapmışsın...kızma ama öyle...Sen cok mu degersizsin ki daha isi gücü olmayan gelecekte ne yapacaggi belli olmayan ipsisz sapsiz birinin peşine dusmussun....O gelip seni Ailenden bile istese sizinkiler isszi olduğu için vermeyecekti.....şimdi kycuksun dedikllerimi Ulster anlarsin

"Sen yatmak istemiyordun ıliskimize zarar vermemek için gidip onunla yaptım" çok aramış mı bu bahaneyi...

2 hafta önce aldatildigimi tesadüf eseri öğrenmistim .8 aydır farklı bir adla facebook açıp orada kızlarla konuştuğunu görmüştüm bunu bile kaldiramazken sevdiğim adamın Allah seni gozumle bile aldatmayi nasip etmesin diyip bir başka kızla yattığını öğrendim ve kızla aynı mahallede oturuyorum .Defalarca arayıp yalvarip yaptığı açıklama sen yatmak istemiyordun ıliskimize zarar vermemek için gidip onunla yaptım oldu .Ve insanlar bana erkektir ihtiyaç affet diyor .Ondan nefret ediyorum değmez diceksiniz evet değmez onu istemiyorum ama yaşadığım hayal kırıklığı onca söz hersey yalanmis çok ağır geliyor dayanamıyorum

bende yatmadığım için aldatıldım ve aynı bahane tarzları, ihtiyacına .... ben onun :KK48: ilk zamanlar çok kötüydüm falan ama geçiyor yani, geçmek zorunda zaten millet anne baba acısını unutuyo :KK14:
Şu affet diyenler yüzünden erkek milleti bu durumu ihtiyaç haline getirdi zaten. Allah düşürmesin öyle bi duruma, gururun yeter ya bitti de geç. Üzüntünü kendi içinde yaşa ki zamanla oda bitecek.

Zamanı gelip evlenince bu duyguların en alasını yasyaacaksin kendine sıkıntı etme....Ayrıca çocuğun hiçbir isi yoktu diyorsun, bu adam farzedelim seni aldatmamis olsun, bu adamla nasıl i gelecek planlayabiliyorsun.......Kendi değerini bil biraz ,kendini değersiz görüp, ipsiz sapsiz isi gücü yerinde olmayan bir adamın peşinden koşarak zaten büyük bi hata yapmışsın...kızma ama öyle...Sen cok mu degersizsin ki daha isi gücü olmayan gelecekte ne yapacaggi belli olmayan ipsisz sapsiz birinin peşine dusmussun....O gelip seni Ailenden bile istese sizinkiler isszi olduğu için vermeyecekti.....şimdi kycuksun dedikllerimi Ulster anlarsin
Dediklerini aynen annemde söyledi zaten biliyorum sonuna kadar doğruda ben de diyorum ki o kadar eksiğini ben görmedim bile hep dürüst sadık yeter dedim ama sonuç ortada

bende yatmadığım için aldatıldım ve aynı bahane tarzları, ihtiyacına .... ben onun :KK48: ilk zamanlar çok kötüydüm falan ama geçiyor yani, geçmek zorunda zaten millet anne baba acısını unutuyo :KK14:
Şu affet diyenler yüzünden erkek milleti bu durumu ihtiyaç haline getirdi zaten. Allah düşürmesin öyle bi duruma, gururun yeter ya bitti de geç. Üzüntünü kendi içinde yaşa ki zamanla oda bitecek.
Yasadiysan suan içimdeki acıyı çok iyi bilirsin gecicek bende biliyorum ama işte nasıl diye düşünmeden edemiyorum

Asla ama asla affetme.........
Her şeyden önce bu insan bir yalancı.
Seni gözümle bile aldatmammış.
Peh! sen onu benim külahıma anlat. :KK9:

Onuda geçtim dün annemle markete gidiyorum ve markette birseyler alırken annem gizem diye sesleniyor bi dönüyorum o .annem bunun ne işi var diye kızıyor .o hala yüzüme nasıl bakıyor ben bunu anlamıyorum öldürdü beni resmen

Allah razı olsun erkegim deyip alnindan öpeydin iliskisini kurtarmak icin yapmismis

ne demek erkek bu ihtiyaclari var felan ne kadar igrenc laflar bunlar bence affetmemekle en iyisini yapıyorsun terbiyesiz adam :KK11:

Şerefsizler de çeşit çeşit.
Seç beğen al resmen .

Bana kiyamadigindan gidip onunla yapmış böyle bir mantık var mı ?
Bence cok iyi olmus, gerçekten. Hic uzulme sevin hatta
Gerçek yüzünü gormus oldun evlenmeden önce, hem zaten bu aciklamalarida seni ondan sogutmustur diye dusunuyorum. Terbiyesiz ya ben sinir oldum burda

Bence cok iyi olmus, gerçekten. Hic uzulme sevin hatta
Gerçek yüzünü gormus oldun evlenmeden önce, hem zaten bu aciklamalarida seni ondan sogutmustur diye dusunuyorum. Terbiyesiz ya ben sinir oldum burda
Ben pismanlik duymasını falan beklerken arkadaşlarına ona kiyamadigimdan gidip başkasıyla yaptım diyor.Hadi gittin bi kere yaptın bu affedilecek birsey degilken sen o o...... sabahlara kadar mesajlaş bana soğu onu geçtim bana kapatır ve sen başka bi hesap aç yalan söyle .Bu sadece ihtiyaçtan yapılmış birsey degil dimi yani

Ben pismanlik duymasını falan beklerken arkadaşlarına ona kiyamadigimdan gidip başkasıyla yaptım diyor.Hadi gittin bi kere yaptın bu affedilecek birsey degilken sen o o...... sabahlara kadar mesajlaş bana soğu onu geçtim bana kapatır ve sen başka bi hesap aç yalan söyle .Bu sadece ihtiyaçtan yapılmış birsey degil dimi yani

Bencede sadece ihtiyaclik bisey degil adamin kanında var aldatma , karaktersiz bisey
Ayrica arkadaslarina anlatmasi da ayrica igrenc belkide oyle demedi dalgani gecti belli olmaz valla. Buyuk gecmis olsun gecti gitti diye bak

Back
X