eşim şehir dışında ben kv kalıyorum cumartesi işin eşim bana kendi ailene gidip kalırsın demişti bu sabahta babamla annrm geldi beni almaya ama sonra eşim gitme yarın geldimmi beraber geçicez dedi göndermedi annem çok üzüldü bende tabiki sonra ben bu şekilde davrandığı için sitem ettim senin ailen büyütmedi beni buraya bırakıyosun kendi aileme yollamıyosun diye bana attığı mesaj
Senin suyun ısındı artık senin sonunda ablan gibi olucak kendi aileni kaybediceksin çok soğudum artık srnden eskiden srnin için gelmek isterdim hemen şimdi gelesim yok vs vs dünya başıma yıkıldı 3 yıldır ailemle görüsemıyorum doğru düzgün onun yuzunden ve hakkımı aradığımdada bunları söyledi bi iki kez aradı açmadım çok mutsuzum
Senin suyun ısındı artık senin sonunda ablan gibi olucak kendi aileni kaybediceksin çok soğudum artık srnden eskiden srnin için gelmek isterdim hemen şimdi gelesim yok vs vs dünya başıma yıkıldı 3 yıldır ailemle görüsemıyorum doğru düzgün onun yuzunden ve hakkımı aradığımdada bunları söyledi bi iki kez aradı açmadım çok mutsuzum