yıkıldım

gldrngl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
263
99
eşim şehir dışında ben kv kalıyorum cumartesi işin eşim bana kendi ailene gidip kalırsın demişti bu sabahta babamla annrm geldi beni almaya ama sonra eşim gitme yarın geldimmi beraber geçicez dedi göndermedi annem çok üzüldü bende tabiki sonra ben bu şekilde davrandığı için sitem ettim senin ailen büyütmedi beni buraya bırakıyosun kendi aileme yollamıyosun diye bana attığı mesaj
Senin suyun ısındı artık senin sonunda ablan gibi olucak kendi aileni kaybediceksin çok soğudum artık srnden eskiden srnin için gelmek isterdim hemen şimdi gelesim yok vs vs dünya başıma yıkıldı 3 yıldır ailemle görüsemıyorum doğru düzgün onun yuzunden ve hakkımı aradığımdada bunları söyledi bi iki kez aradı açmadım çok mutsuzum

ailenızle görüşme hakkınız elinizden alınmak istenıyorsa sonuna kadar gidin hatta neden annenız gelmişken gitmenızki hiç tavız verılecek bır konu değil aklını başına alsın kendı kızı görüştürülmesin bakalım ne olcak

ayrıca ailenızdeki kişilerin başına gelmiş olumsuzlukları kullanıp laf sokmasıda ayrı sorun

Tavrınızı şimdi koymazsanız hep boyun eğmek zorunda kalırsınız ne münasebet ailenize yollamamak evlilik iki sevenin birlikte yaşaması mutlu olması için vardir siz onun tapulu malı değilsiniz önce bunu öğretmeniz lazim

Zamaninda cok taviz vermissiniz basiniza cikmis. Anlamak istemiyorum esle iyi olmak icin aileyle görüsmemek nasil kabul edilir ? Simdi değişik tavirlar sergileyince ayni bu cevaplari alirsiniz. Alismis cünkü herseye evet demenize. Ezdirmeyin kendinizi daha fazla.

Tavrınızı şimdi koymazsanız hep boyun eğmek zorunda kalırsınız ne münasebet ailenize yollamamak evlilik iki sevenin birlikte yaşaması mutlu olması için vardir siz onun tapulu malı değilsiniz önce bunu öğretmeniz lazim
Ama aynen o muameleyi görüyorum ve artık çıldırmak üzereyim

Ne demek yollamadı, gitmedim. Izin almak nedir? Bu şekilde eşitlik hakkınızdan feragat ediyorsunuz. Bu gibi durumlarda sadece haber verirsiniz.
Ailenize giderken izin almanıza gerek yok, birde hayır diyo:KK12:
Keşke baştan bu fırsatı eline vermeseymişsiniz, birşeyler değişsin istiyorsanız. Onun keyfini beklemeyin, rest çekin..

Zamaninda cok taviz vermissiniz basiniza cikmis. Anlamak istemiyorum esle iyi olmak icin aileyle görüsmemek nasil kabul edilir ? Simdi değişik tavirlar sergileyince ayni bu cevaplari alirsiniz. Alismis cünkü herseye evet demenize. Ezdirmeyin kendinizi daha fazla.
Aynen öyle zamanında ailemin yaptığı hataları örtmek için sustum şimdi konuşunca boşanmaya kadar uzuyo

Taviz verrme bence.Haklisin ve doğruyu konuşup suclu duruma düşmüş sün.Yerrinde olsam anne ve babami yalnız gondermezdim ve ondan zerre kadar korkmazdım.O sogumusta sanki siz onun icin yanıyor musunuz? Bende sogudum der , telefonlari acmamaya devam ederdim.

Susarsanız ezilirsiniz. Eşinizin bu davranışlarına dur demeyi bilmezseniz daha çoook 3 yıllar ailenizden uzak kalırsınız

Bu erkeklerin uzak biryere giderken karılarını kendi ailelerine bırakmalarına ben hiçbir anlam veremiyorum.İçleri daha rahat edermiş! Ne yani benim babam pavyonmu işletiyor!!! Beni pavyondanmı çıkarmış, nerden almış!!

Oda ne demek ailen dururken kaynananda kalıyorsun. Bencil adam!! Sende ailenle görüşmeyeceksin de bakalım. Anne bu ya anne hangi hakla buna cürret eder? Kendi de annesiyle görüşmesin o zaman , oh ne ala...

Bu erkeklerin uzak biryere giderken karılarını kendi ailelerine bırakmalarına ben hiçbir anlam veremiyorum.İçleri daha rahat edermiş! Ne yani benim babam pavyonmu işletiyor!!! Beni pavyondanmı çıkarmış, nerden almış!!
Benim delirdiğim noktada bu zaten beni bu yaşıma senin anan babanmı getirdiki onlara güveniyo benim aileme güvenmiyosun

Evlilik terapistine gitmek istiyorum ikna edebilirsem bu işin sonu iyi bitmiycek

Çöcugun varmi , o sözünde durmuyor, tehdid ediyor ablan gibi diye sen onun her dediyini yapmissin anladigim kadari sinirlarini koy yoksa ömür boyu böyle devam eder ezik durma

X