Yikilmalara doyamiyorum

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Arkadaslar, ben hep istenmeyen kizim. Yoruldum, yildim artik birinden hoslanip da olmayisindan...
Hic olumlu donus olmuyor hic.
Mezun oluyorum bu sene uni boyunca bir kez bile bi flortum, sevgilim olmadi..beni begenen bile tektuktu
Inanin ne fiziksel ne sosyal kabiliyet olarak bir sorunum var
Kendimi cok ezik, zayif hissetmeye basladim..
Bugun 5 arkadas sehirdisina gittik hoslabdigim cocuk da vardi. Bana degil de benim baska bir arkadasima cok cok ilgi gosterdi. Hatta yarim saat boyunca Masadaki herkes sustu onlarin konusmalarini dinledi. Hepimiz sıkıldık fakat takmadan devam ettiler. Uyumlarini gordukce icime afakanlar basti.
Bu sadece bu cocukta degil ki, hep boyle.
Kizlar ben sevmek, sevilmek istiyorum... neden olmuyor... isteme bu kadar diyeceksibiz ama kendimi tutamiyorum, e istiyorum nasil kandirayim kendimi istemiyorum diye.. rabbimden hep hayirlisini istiyorum ama bu duygudan da kurtulamiyorum

Peki sen hoşlandığın çocuğa bunu belli ettin mi bi sekilde ?
Dışardan bakıldığında çok mi sert duruyorsun acaba belki insanlar cekiniyordur yaklasmaya.
Bence sende adım atmayı dene .
Hoşlandığın biri olursa ilgisini çekmeye çalış ne bileyim en olmadı sosyal medyadan yürü vs.
Hep erkekler adım atacak diye bir şey yok devir değişti artık.

Arkadaslar, ben hep istenmeyen kizim. Yoruldum, yildim artik birinden hoslanip da olmayisindan...
Hic olumlu donus olmuyor hic.
Mezun oluyorum bu sene uni boyunca bir kez bile bi flortum, sevgilim olmadi..beni begenen bile tektuktu
Inanin ne fiziksel ne sosyal kabiliyet olarak bir sorunum var
Kendimi cok ezik, zayif hissetmeye basladim..
Bugun 5 arkadas sehirdisina gittik hoslabdigim cocuk da vardi. Bana degil de benim baska bir arkadasima cok cok ilgi gosterdi. Hatta yarim saat boyunca Masadaki herkes sustu onlarin konusmalarini dinledi. Hepimiz sıkıldık fakat takmadan devam ettiler. Uyumlarini gordukce icime afakanlar basti.
Bu sadece bu cocukta degil ki, hep boyle.
Kizlar ben sevmek, sevilmek istiyorum... neden olmuyor... isteme bu kadar diyeceksibiz ama kendimi tutamiyorum, e istiyorum nasil kandirayim kendimi istemiyorum diye.. rabbimden hep hayirlisini istiyorum ama bu duygudan da kurtulamiyorum
bir kadin kiz isterse herseyi elde edr bunlar fizsel yonden degil guven eksiligin gec aynin karsina bak kendi seninde agzin burnun kulagin var eksik olan guvennn..

Sosyal anlamda kaynaşmada, iletişimde sıkıntı yaşıyorsan sorun bu olabilir. İsteğini gayet iyi anlıyorum bunda tuaf bir şey yok merak etme. ☺

Bence cesur olun .
Erkekler cesur kadınlardan gerçekten hoslanyor deneyimlerime göre.
Birinden hoşlandınız mi gidip açıkça bunu söyleyip kahve içmeyi teklif edin .

yeterince istememişsin yoksa bi kadin isterse yapmayacağı bisi yoktur

Hayatta aldıgım bir dersi bu konuyu görünce aktarmak istedim.
Senın begendiğin veya sevdiğin ( genelleme yapmıyorum sadece tecrübe) / istediğin biriyle olmak evet kendi adına cok güzel.
Ancak karsı taraf isterse seni, o işte tadından yenmez. Hataların affedilir, ilişkide kendini mutlu bulursun. Huzurlu hissedersin.
Bana eski kafalı diyebilirsiniz,ancak kadınların adım attıgı , on ayak oldugu ılıskılerde bence kadın saygınlıgını yitiriyor.
Ondan kardeşim sana tek tavsiyem, karsındaki seni isteyene kadar belli etme.
İlgi görmek istiyorsun, mutlu olmak , begenılmek cok cok haklısın , bir gün bu olacak ve diyeceksin ki , karsımdaki insan gözümün içine bakıyor. O durumda enerjin degısecek, ve talep de artacak sana.
Ondan sabret ve kendine bir şeyler kat emın ol biride seni, canı gönülden sevecek.
Bekle ve hayırlısı olsun hakkında .
Allah yolunu acık etsın

Back
X