Ben sana bir şey demedim ki, evlenmeden yarın yokmus gibi ceyiz düzenleri anlayamadığımi söyledim.
Bence hiç kasma, nevresim tamam, evi alip yatak odası takımını alınca mobilyanın rengine yakışacak iki taneyi sipariş verirsin, zaten hemen iki gün sonra eline ulaşır . Biri yikandikca diğerini takarsın. Baktın kuruması utulenmesi zaman alıyor , eşin çok terliyor, devamlı nevresim değiştirmek istiyorsunuz, kredi kartinla iki tane daha alırsın:)
Hiç kasmaya gerek yok. Alınmayacak hiç bir şey yok, hele bir eve girin, içinize sinen seyleri alırsiniz,birkaç aya hiç eksiğiniz kalmaz.
Benzer bir konum vardı, sevdiğim tarzı şeyleri şimdiden alsam mı diye. Actigimin üstünden sekiz sene geçmiş hala evlenmedim, artık da o tarz şeyleri çok sevmiyorum

bence riskli.
İnsanın zevkleri değişebilir.
Bir zamanlar pembik evler modaydı, sonra bir anda dalga unsuru haline geldi.
Şimdi açık renk duvarlar, makrome süsler, doğal ahşap eşyalar ve büyük çiçekler moda. Daire kanalının yorumlarında benzer evler çıktıkca artık insanlar mesaj yazmaya başladı ; of her ev birbriinin ayni, diye. Çok az kaldı, eli kulağında bu sadelik modası da geçecek:)