Yılan Çocuğun Dramı...

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Endonezyada yaşayan 16 yaşındaki Ari Wibowo doğduğundan bu yana bu hastalıktan muzdarip...
Kırmızı adam sendromu olarak bilinen bu hastalıkta pul pul dökülen derinin her zaman ıslak tutulması gerekiyor...
Ari her 41 günde bir derisini döküyor. Her saat başı da vücudunu ıslatması gerekiyor...
Ari'de diğer arkadaşları okula gidiyor fakat pek çok insan bu hastalığın bulaşıcı olacağını düşünerek ona fazla yaklaşmak istemiyor...

Fotoğrafçı Nurcholis Anhari Lubis bir deneme projesi için işte bu yılan çocuğun hayatını fotoğrafladı...
Vücudunun kurumasına izin vermeyen ve onu sürekli nemli tutmaya çalışan ailesi Ari'nin en büyük destekçisi. İşte yılan çocukve onun yaşamından bazı kareler...(haber zamanı)

Ay kıyamam ya , yılan bebek fotoğrafını görünce korkmuştum acaba başka bişi mi diye

benim güzelim... insan olarak çoğumuz şükretmiyoruz beğenmeyip her organımıza estetik yapmaya çalışıyoruz. Allah yardımcısı olsun duygularını anlamak zor değil ne mutsuzdur yavrucuk.

çok üzüldüm,insan bazı şeyleri görünce haline şükrediyor gerçekten.benim anlamadığım her saat başı vücudunu ıslatması gerekiyormuş,gündüzleri tamam da gece uyurken ne yapıyorlar acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…