• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilan gibi arkadas!

Diyalogu durduk yere kestigin icin sana sinir olmus, hakli da.. Evlilik soruluyo diye insanlarla iletisimi kesersen oyle olur

Kizlar merhaba, acil fikirlerinize ihtiyacim var!! Basim erkek arkadasimin en yakin arkadasinin karisi ile belada!

Hikayeyi anlatmaya en basindan basliyorum, ben 25 bu kiz 26 yasinda, gecen sene arkadasligimiz gayet iyiydi beraber sinemaya gider erkekler muhabbet ederken bizde kizkiza guzel vakit gecirirdik, sonra bi anda siz ne zaman evleniceksiniz dusunmuyor musunuz sorulari basladi. Bende hep kismet bakalim diye gecistirdim bu sorulari. (Erkek arkadasimla evlilik konusunu konusmadigimizi adi gibi biliyor)
Daha sonra ben bu sorulardan gerilip cok muhabbet ortami yaratmadim. Gecende yemege gittik 3 cift. Herkesin icinde bana ilk sevgili oldugunuzda.ne guzel kizdin su haline bak bir makyaj bile yapmiyorsun dedi. Sonra erkek arkadasimin muhafazakar oldugunu ve benide etkiledigini alttan alttan sokusturdu. Hep gulumsedim aman neyse dedim. Ama gecemi burnumdan getirdi tabi bu laflar. Sonrasinda dogum gunu oldu, dedim buyukluk sende kalsin guzelce bir hediye alayim dedim, hamile diye kiyafet almayayim kolye alayim diye dusundum ve 100tl lik cok guzel kendime almaya kiyamicagim bir kolye aldim. Paketinden cikarmadi hanimefendi!! Cok tesekkur ederim dedi gecti. Yine amaan dedim, sira geldi benim dogum gunume, ondan bir hediye bekledigimden degil ama dogum gunume gelmedi (hastaymis) kocasiyla hediyemi yollamis, KISISEL GELISIM KITABI!!!!!!!

Kizlar agzim acik kaldi bu kadar olmaz dedim ama yine kendi kendime, insan utanir cekinir.

Erkek arkadasima gorusmek istemedigimi, acik acik soyluyorum o da aman hamile hormonlarindan diyor, ama bana karsi bu kadar negatif ve kinli bir insanla vakit gecirmekten inanilmaz geriliyorum. Ben yapi olarak sessiz sakin etliye sutluye hic karismayan kendi halimde biriyim. Bu kiz ise herkese karsi negatif, kiskanc, kendini kocasini bisey zanneden biri. Artik ona cevap vermek ve sinirlarini gostermek istiyorum. Inanin bebegin dogumuna vs hic gitmek istemiyorum.

Kizlar bana bir akil verin nolur? Nasil bir tavir takinayim bu yilana?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani akrabanız değil, katlanmak zorunda değilsiniz neden alttan alıp üstüne de pahalı hediye aldınız ki?

Sessiz sakin olmanız çok güzel ama karşı tarafın bunu "eziklik" olarak değerlendirmesine fırsat tanımayın bence.

Kesinlikle bi kitapla karsilik verin gidin evine erkek arkadasinizla a durun tam cikarken de hediyeni vermeyi unutuyordum diyin kitabi verin. Kitapta kiskancliginiza yenik dusmeyin yada insan olabilmek adinda bise olsun. Ben olsam altta kalmam bidaha da gorusmem.alir o mesaji.

Diyalogu durduk yere kestigin icin sana sinir olmus, hakli da.. Evlilik soruluyo
diye insanlarla iletisimi kesersen oyle olur

Yalnız bazı insanlarla iletişimi azaltmaktan başka yol kalmıyor. Karşındaki insanı üzdüğünü bile bile böyle konuları sürekli sürekli açmanın manası yok ki.

Benimde hayatimda musamaha gosterdigim en sonunda dayanamayip kaybol dedigim insanlar oldu.en iyisi bosverip hayatindan cikarmak umursarsan iyice kendini bisey sanacak. Huyumu oyle seni mi kiskaniyo egosunu mu tatmin etmeye calisiyo artik napmaya calisiyosa.Eminim sen iyi ve mutlu oldukca o kuduracaktir

zayıflama kitapları en güzel hediyedir.zayıf bile olsa,hamileliğinde fazla kilo almayan biride olsa bu kitabı alırdım.rahatsız olsun en azından.etrafdan şişko mi gözüküyorum yoksa diye düşünsün.
valla çok sabırlıymışsınız.ben çoktan kırıp dökmüştüm ilişkileri,dostluğu.gelemem ben böyle şeylere.:47:

Back
X