Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

[B]arkadaşlar saçlarım röfleli, şampuanıma çam teranebtin damlattım hemde çok değil ama sanki saçlarımı kuruttu 1 ayı geçti kullanmaya başlayalı, ilkten fönlü gibi dolgun oluyodu ama şimdi sanki kuruyo, kırılıyo uçları hemencecik.. aynı şey başına gelen varmıdır??[/B]

canım maşallah aktarcılara taş çıkarmışsın ama bence sarımsak yağını katma.. hem kaşıntı yapar hemde diğer yağlara bi etkileşim olur ki bu yüzden kaşıntı yapıo olabilir... ama diğerleri için bravoo diyorum aktarcıdan aldım aynı senin gibi bi karımı bende :):dance::dance::dance::dance:

Peki bunlar birbirine tam olarak karışıyor mu? Kıvamları farklı olup karışmama durumu olmasın. Ben çam terebentinle sarımsak yapını karıştırmaya çalıştım biri üstte biri altta kaldı :))

Bende bugun aktardan yılan yağı aldım. Yarın deneyeceğim.İnşallah uzar.Şampuanın içine sarımsak rendeledim.Uzasın bi an önce

kızlar bende yılan yagını baya bi arastırdım saclarımda yandıgı için badem yagı yılan yagı zeytin yagı karısımını uyguluyorum gayette iyi oldu sacım yanlız yılan yagını internetten fln arastırırsanız fiyatı 15 fln diolar fakat ben akratdan aldım 5 tlye bu arada üstünce arapca yazılar oluyo ve snake oıl yazıyo bunu almaya dikkat edin cünki bagzıları sahte oluyomus hihoyyyt

çam terebentinde kuLLandım hiç bir işe yaramıyor 5 aydır kullanıyorum.ayrıca kullanmadığım hiç bir yağ kalmadı yıLan yağından tutun sarımsak yağına kadar bir karışımım vardı 13 tane yağ vardı içinde 2 ay kullandım gene uzamadı gene uzamadı kafayı yemek üzereyim

Merhaba arkadaşlar,saçlarımı yanlış işlem sonucu röfle yaparken yaktılar,kısacık kestirmek zorunda kaldım.Yılan yağı kullanmaya başladım...Ayda normalinden 2 kat daha fazla uzatıyor.Ama her yılan yağı işe yaramıyor,İşe yarayan gerçek yılan yağını temin etmek isteyenler bana ;xxxx adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçek yılan yağı temin etmek isteyen arkadaşlar bana;xxxxadresinden ulaşabilirler

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum bütün saç uzatma yöntemlerini tek tek okudum. ve en sonunda kendimce bir bakım sistemi uygulamaya başladım.öncelikle gidip aktardan çeşitli yağlardan oluşturulmuş bir karışım aldım. içinde badem yağı hint yağı menekşe yağı çam terebentin vb bir sürü yağ var. baya da bol bi karışım bunun içine 2 ampul bepanthene kırdım ve bir şişe yılan yağı ekledim. (yarın da gidip bemiks ve evigen ampul alıcam) bu karışımı 2 ya da 3 günde bir öncelikle diplere olmak üzere saçımın tamamına uyguluyorum havluyla sarıp 3-4 saat bekletiyorum. daha sonra önce ılık suyla duruluyorum ve yine içine bepanthene ampul koyduğum otacı nın ısırgan otu özlü şampuanıyla yıkıyorum. bunu yaklaşık 1 haftadır yapıyorum belki inanmayacaksınız ama saçlarımın uzadığını görebiliyorum aynı zamanda parlak dolgun ve yumuşak oldular. yılan yağı herkese aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama dün tvde janset vardı saçları upuzundu ve yılan yağıyla uzattığını söyledi. bence işe yarıyor. tabi herkes de aynı etkiyi yaratmayabilir. saç yapınızı iyi tanıyıp kendi bakımınızı planlamanız gerekiyor bence..

ben yılan yagını bikaç kez kullandım,ama saçları uzattıgını bilmeden,bakım için.çok hızlı uzadıgını farkettim bence gerçekten işe yarıyor

Yılan yağı hakikaten uzatıyor ama aslını bulmak da çok zor hale geldi.Birkaç sene önce kullanmıştım öylesine ve tek kullanışımdan sonra 1 ay içinde birden epey uzama olmuştu.Bu yıl tekrar aldım yılan yağı ama o hiç etki etmedi.

arkadaşlar kuaförüm yılanyağını her 250 mg lık şampuan için 1 kapak dökmemi ve her yıkamada onunla yıkamamı önerdi ,sizler nasıl uyguluyorsunuz ?
bende bugün aldım aktardan yanında çamterebentin ile birlikte şampuanıma karıştırıp yarın ilk uygulmayı yapıcam inş. faydasını görürüm ..

ya arkadaşlar bende başlayacağım buna. genelde iyi gelmiş biçok kişiye.

umarım bende de işe yarar.

ARANIZDA GERÇEK BıR YILANI KOKLAYAN OLDU MU ACABA ??
SAF OLMAYIN LÜTFEN ALDIĞINIZ YAĞLARIN YILANDAN ELDE EDıLDıĞıNE ıNANIYOR MUSUNUZ??

KARINCA YUMURTASI YAĞLARI NE KADAR GERÇEKSE(araştırın ) YILAN YAĞI DA AYNI .
ZATEN O YÜZDEN KOKUSUNU BıLMEDıĞıMıZ ŞEYLERıN YAĞININ FAYDALI OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR

bana da hic inandırıcı gelmiyor yılan yagı, bir arkadasın saclarını fena dokmustu, hele ucuz olanlar, kim bilir icinde neler var neler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…