Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

bikaç sene önce kullanmıştım saç uzatma hevesine ama okadar berbat kokuyokii şuanda nasıl kullandım inanamıyorum yanii pek te işe yaradığı söylenemez..

arkadaslar burda okudum ve denemeye karar verdim.aktara dedim benim sacım bu halde,boyadan yıprandı.belli bi noktaya geldi uzamıyorda.kuruda.bana bişeler öner.yılan yağı iyimi dedim evet dedi.yanında üzüm çekirdegi yağı verdi.karıştır,haftada 2 kez uygula dedi.uyguluyorum 1 hafta oldu.2 kez yaptım.ve uzama konusunda bişey diyemeyecegim daha erken ama.sonuçlar şöyle : evet yılan yağı kötü kokuyor.fakat sampuanladıktan sonra koku falan yok.yani öyle agır bişey değil.saclarım yumuşacık oluyor.parlıyor.sac kremi olmadan taranmayan saclarım.gayet iyiler.bakalım işte bi umut bekliyoruzz bayanssulusmile

benim yılan yağı şişemin üzerinde cobra felan yazıyor. sizinkide öyle mi? bide arapça yazılar var. 4TL'ye aldım. iki haftaya yakın bir süredir kullanıyorum. şuan saçlarım yumuşacık ve kolay taranıyor. darısı uzamasına.

Son düzenleme:
yılan yağını bende 1 aydır kullanıyorum şuan bi değişiklik yok saçımda bazı yerler seyrelmişti oyüzden kullanmaya başladım gürleşme henüz yok inşallah olur kullanmaya devam ediyorum kullanıp faydasını gören varmı arkadaşlar........

şaçlarım yılan yağıyla cok kolay taranmasına parlamasına ragmen cok dökülmeye başladı :uhm: bıraktım.en azından bi süreliğine :a015: mevsim geçişlerinde de olabilrmişşş.yılan yağını da suçlamak istemiyorum :sm_confused:

İşe yaramayan ve yaramayacak saçları döküp yenisini çıkarıyormuş diye biliyorum =))

ben de kullandım ilk aldığım kokmuyordu ve gerçekten işe yaradı saçlarım bayağı uzadı o bitince tekrar aldım ama kokuyordu ağır bi yağ kokusu biraz şüphelendim açıkcası ve saçım dökülmeye başladı arkadaşın dediği gibi mevsim geçişindende olabilir belki sonuç olarak artık kullanmamaya karar verdim gerçeğini bulmak zor

bende bi yerde okumustum, yilan yagi tüy dökücü olarak kullaniliyor diye..
ben 2 ay kullandim ve normalinden cok cok daha fazla dökülmüstü o dönem, bunu yasadiktan sonra inanmaya basladim.. belkide gercekten tüy dökücü olarak kullaniliyor ve bu yüzden sac döküyor.

cnm onu fiyatına göre kıyaslama 3,5,10,15 tlye olanları da var bn 5 tlye aldm sonçta hepsi aynı=)

Ben 4TL'ye aldım. Bir aktarda da 5TL'ydi aynısı. :S Bide iki tür yılan yağı var. Biri küçük cam bir şişede onlar bizim burda 20 tl felan. Bide orta boylu plastik bir şişede var 4-5 tl arası bir şey. Ben ondan kullanıyorum ama hangisi sahte hangisi gerçek bilemem. Aktarcıya sordum pahalı olan mı gerçek dedim. Hayır dedi. Sadece farklı ülkelerden ithal edildiği için böyle dedi. Benim kullandığımın üzerinde Cobra yazıyor.Ve yanında da arapça bir kaç yazı :S Türkçe hiçbir yazısı yok. Sizinkiler nasıl peki?

3 hafta önce aktardan blue ocean saç bakım yağı ve yılan yağı aldım. bir gün saç bakım yağını ertesi gün yılan yağını kullandım. sonra skıldım hergün kafama birşeyler sürmekten yılan yağını saç bakım yağının içine kattım. öyle de etki eder herhalde.

saclarım cok dökülüyorrr (((((( yılan yağı suçlu sensin bugün emin oldummmmmm mafoldumben

benim bu mevsimde hep dökülür kızlar sakın sizinkide mevsimsel olmasın ?
ben saclarımı gürleştirmek istiyorum fakat karar veremedim alsam mı almasam mı diye.. başak bir yöntemi yok mu acaba uzamasını ıstemıyorum çünki.daha yeni kestirdim belime kadardı saçlarım sımdı yıne uzun fakat o kadar değil.gürleşse tam süper olacak...

umarım mevsimseldir canım yaa evet bende duydum mevsimsel olabilir diyorlar mafoldumben ya ama öyle böyle deill akıyo resmen saclarım.bıraktım bende 1 ayın sonunda yılan yağını kızlar :2:

cnm onu fiyatına göre kıyaslama 3,5,10,15 tlye olanları da var bn 5 tlye aldm sonçta hepsi aynı=)
tatlım bende aldım yılan yağı 5 lira . 10lirayada vardı sordum niye bu kadar fark var arada diye bana bunlar kaçak geliyo dedi 5 liraya aldığımızın vergisini vermiyomuşuz içerik aynıymış. neye inanacağımı şaşıdım bazılarıda ucuz olanları almayın içine yılan yağı diye zeytin yağı koyuyolar diyo.. bindik bi alamete gidiyoz kıyamete diyelim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar saç uzatmak istiyosanız iki subardağı suya bir çay bardağı elma sirkasini karıştırın saçınızı her yıkamadan önce bu kürle yıkayın bi süre bekletip şampuanla yıkayın işe yarıyo.

eveeet bayanlar aldım yılan yağınıı sürdüm kafama bekliyorummm...
yalnız şişeler bi damlacık ben beceremedim bunu ya nası sürüyosunuz ben bir sürüşte bitiriyor gibi oldum şişeyiiii...fıs fısa koydum o da işe yaramadı en sonunda parmak uçlarıma döktüm kafama masaj yaptım... sizin nasıl gidiyor?? ben ayrıcana entele losyonu yapıyorum..bugün bir de fiyto sarımsaklı şampuan aldım yanında losyonu vardı..losyonu haftada 1 yapıcam..yılan yağını da 2 kere fln yaparım heralde...siz ne sıklıkla neler yapıyorsunuz?? olumunekankayizsmile

banyomu yaptım gelelim sonuçlara...

saç diplerime yılan yağını sürdükten 1 saat sonra uçlarına da ılık zeytinyağı sürdüm..1 saatte böyle bekledim...saçımı da yukarda yazdığım gibi sarımsaklı şampuanla yıkadım...walla süper gözüktü saçlarım:)) yani normalde de banyodan soora güzel gözüküo ama şimdi daha bir kabarık oldu...daha bir parladı...beğendim bakalım devamını görücez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…