arkadaşlar çam terebentini kesinlikle kullanmayın, bir yerde okumuştum bitkisel şampuanınıza katıp yıkayın diye. Denedim fakat, hem şampuanımı bozdu, sürdüğümde köpürmüyor bile hem de saçımı kuruttu. Tararken kırt kırt ses geliyordu. Bıraktım ben de. Sonra watsons tan aldığım ballı bakım maskesini ve ballı şampuanı kullanmaya başladım. Bunlar saçıma iyi geldi. Gayet yumuşak oldular. Yalnız saçımdaki gölgelerin rengini açtı. Gerçi bu durumdan memnunum. Tatlı, parlak bir renk oldu. Bal rengi gibi. Bu akşam da yılan yağı almayı düşünüyorum. Kullanıp gelişmeleri yazacağım...![]()
canım herhalde sen fazla koydun çam terebentini.damla damla kullanmak gerekiyor.fazlası kuruluk yapıyor evet.şampuanıda sıvı hale gtiriyor biraz.bence az kullanmayı dene.çünkü sinameki kullanıyorum artıdan şampuanıma çam terebentin koydum uçlarındaki kırıkları onarıyor ve daha hızlı uzuyor sanki şampuanında temizleme özlliğini arttırdı gibi.birde şampuna badem yağı ekle çam trebentnle beraber o zaman kuruluk yapmıyor