Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

arkadaşlar çam terebentini kesinlikle kullanmayın, bir yerde okumuştum bitkisel şampuanınıza katıp yıkayın diye. Denedim fakat, hem şampuanımı bozdu, sürdüğümde köpürmüyor bile hem de saçımı kuruttu. Tararken kırt kırt ses geliyordu. Bıraktım ben de. Sonra watsons tan aldığım ballı bakım maskesini ve ballı şampuanı kullanmaya başladım. Bunlar saçıma iyi geldi. Gayet yumuşak oldular. Yalnız saçımdaki gölgelerin rengini açtı. Gerçi bu durumdan memnunum. Tatlı, parlak bir renk oldu. Bal rengi gibi. Bu akşam da yılan yağı almayı düşünüyorum. Kullanıp gelişmeleri yazacağım...:3:

canım herhalde sen fazla koydun çam terebentini.damla damla kullanmak gerekiyor.fazlası kuruluk yapıyor evet.şampuanıda sıvı hale gtiriyor biraz.bence az kullanmayı dene.çünkü sinameki kullanıyorum artıdan şampuanıma çam terebentin koydum uçlarındaki kırıkları onarıyor ve daha hızlı uzuyor sanki şampuanında temizleme özlliğini arttırdı gibi.birde şampuna badem yağı ekle çam trebentnle beraber o zaman kuruluk yapmıyor :54:

mrb arkadaşlarbenimde demir eksikliğinden dolayı saç dökülmem var.yılan yagı ve sarımsak yagı aldım karışrırdım bir süre kullandım pek fayda etmedi.ilk aldıgım yılan yagı şeffaf renkteydi.simdi birtane daha aldım bu kırmızı 15 tlye aldım inş fayda eder.sizinkiler ne renk

mrb arkadaşlarbenimde demir eksikliğinden dolayı saç dökülmem var.yılan yagı ve sarımsak yagı aldım karışrırdım bir süre kullandım pek fayda etmedi.ilk aldıgım yılan yagı şeffaf renkteydi.simdi birtane daha aldım bu kırmızı 15 tlye aldım inş fayda eder.sizinkiler ne renk

yılan yağının renginn kırmızı oldugunu ılk kez senden duyuyorm tatlm.. gercek yılan yağnn uzernde hologram gbi bise oluo sennkinde varmı veya markası ne?

Ben tesadufen yilan yagini kullanmaya basladim. Dubaiden bir arkadasim getirdi , yilan yagli sac kremi markasi kemo. Samuandan sonra diplere Masaj yaparak uyguluyorum. Ve sac dokulmem tamamen durdu. UzAtip uzatmadigini henuz bilmiyorum AMA gurlestirdigi kesin

Ben tesadufen yilan yagini kullanmaya basladim. Dubaiden bir arkadasim getirdi , yilan yagli sac kremi markasi kemo. Samuandan sonra diplere Masaj yaparak uyguluyorum. Ve sac dokulmem tamamen durdu. UzAtip uzatmadigini henuz bilmiyorum AMA gurlestirdigi kesin

ne kadar süre kullandın bende yagını kullanıyorum ıcıne baska yaglarla beraber uzatıo benmki

ne kadar süre kullandın bende yagını kullanıyorum ıcıne baska yaglarla beraber uzatıo benmki

Ben henüz 2 haftadır kullanıyorum. Eskiden banyoda krem yaparken elime en az bir avuç saç gelirken şimdi 1-2 tel ancak geliyor. Sonrasında tararken veya kuruturken de sadece bir kaç tane kopan saç geliyor. En son hamileyken böyle olmuştu saçım .... Ama bir süre sonra ara vermek lazım belki de.... Saç alışınca sonra etki göstermez...1 ay kullanıp 1 ay ara vermek şeklinde belki de....

arkadaşlar bende yılan yağı almayı düşünüyorum,yalnız kullanımıyla ilgili birkaç birşey öğrenmek istiyorum sizden...yılan yağını nemli saçınıza mı uyguluyorsunuz yoksa direkt kuru saça mı ? bir de sadece diplerine mi yoksa tüm saça komple mi yediriyor musunuz ? bu arada kullanımıyla ilgili haftada 3kere diyor ama 3 kere uygularsak para yetmez :)) biraz pahalı diğer yağlara göre..siz haftada kaç kez yapıyorsunuz ? yardımcı olursanız sevinirim

canım ben bölgesel olarak kullanıyorum. bildigim ve kendım yaptıgm kadaryla anlatıyorum.ınternette de genelde boyle yazıyor.

kuru saca parmak ucuyla 5 10 dk masaj yapıyorum. butun siseyı bosaltmana gerek yok bana bı sıse 1 hfta yetıyo 3 gun yaptıgım ıcın. ama bolgesel yapıyorum dedıgım gıbı butun sacına suruceksen yetmeyebılr.
3 saat bekletıyorum. sonra yıkıyorum. yenı basladım bende 2. haftama gırıcem. umarım ısıne yarar:)

Ben henüz 2 haftadır kullanıyorum. Eskiden banyoda krem yaparken elime en az bir avuç saç gelirken şimdi 1-2 tel ancak geliyor. Sonrasında tararken veya kuruturken de sadece bir kaç tane kopan saç geliyor. En son hamileyken böyle olmuştu saçım .... Ama bir süre sonra ara vermek lazım belki de.... Saç alışınca sonra etki göstermez...1 ay kullanıp 1 ay ara vermek şeklinde belki de....

hımm saol cnm..

kızlar bende bi kaç gün önce yılan yağı aldım esasında sarımsak yağı için uğramıştım aktara çokta samimiyizdir bana sarımsak yağının gereksiz olduğunu söyledi yılan hint badem ve azıcıkta zeytin yağını fısfıslı bi şişeye koy içine de 2 diş iyi ezilmiş sarımsak koy çok daha iyi sonuç alırsın dedi
yalnız 45 dk geçmesin saçın yanar dedi haa bide saçına bone tak ve fön makinası tut ısı yağların saçına daha iyi nufus etmesini sağlar dedi bende ctesi yapıcam bakalım uçlarından koparak dökülmesi durucak mı saçlarımın bide bi karış kadar uzasa daha ne isterim:16:

canım ben bölgesel olarak kullanıyorum. bildigim ve kendım yaptıgm kadaryla anlatıyorum.ınternette de genelde boyle yazıyor.

kuru saca parmak ucuyla 5 10 dk masaj yapıyorum. butun siseyı bosaltmana gerek yok bana bı sıse 1 hfta yetıyo 3 gun yaptıgım ıcın. ama bolgesel yapıyorum dedıgım gıbı butun sacına suruceksen yetmeyebılr.
3 saat bekletıyorum. sonra yıkıyorum. yenı basladım bende 2. haftama gırıcem. umarım ısıne yarar:)

ece bilgi verdiğin için teşekkür ederim..benim saçlarım düzleştiriciden dolayı çok yıprandı,döküldü ve azaldı bu yüzden kullancam yılan yağını umarım iyi sonuç alırım....

yılan yağını bende kullanıyorum ve faydasını gerçekten gördüm , ama aldığınız aktara dikkat edin çünkü hakiki olmayabilir..

Bende yeni başladım.Güvenilir katrdan alıyorum ...
Saçlarımı herdefasında kestirmeyeceğim d,yorum ama kuaföre gidince bana bişile roluyo:5:keselim diyolar kestiryorum.
Zorda uzuyor aslında saçım benim .İneternetten araştırıken gördüm ve gittim aldım
Ay bide haftada 3 kez kullansam olucakta kullanamıyorum neyse inşallah biraz daha gayert edesem olucak

Back
X