Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

Talanın yılan yağı şampuanını kullanıyorum. Daha doğrusu kaynak yaptırana kadar kullandım etkisi oldu, parlak ve gür olmasını sağlıyodu.. Içerisinede yılan yağını katıyodum öyle kullanıyodum. Kendi normal kullandığm şampuandan snra sürüyodum saçıma.. Ama kesinlikle göze getirmeyin, zararlıymış.. Bide bu hint yağı ve badem yağını kirpiklere sürücez ya, göze girmemesi lazım dimi.. Kulak pamuğu çubuğu yardımıyla mı yapalım??

kızlar piyasada yılan yağı diye türlü şeyler satıyolar, buraya kullandığınız yılan yağının rresmini koyabilir misiniz?

bu yağ gerçekten faydalı ama gerçeğini ya da gerçeğine en yakınını nerden bulacağız ki?

ankarada güvendiğiniz bir aktar var mıdır? benim kullandığım yılan yağı bu:

http://ekolojikurunler.ekoses.com/images/upfile/yilan_yagi_big.gif

5 liraya alıyorum. aynı mı sizinkilerle??

benım yılan yagım bu fısfıs seklınde cok memnunum aktar kendı hazırlamıs ıcınde baska yaglarıda eklemıs

Eklentiler

• $Fotoğraf0497.webp
    $Fotoğraf0497.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 69
canım bu tarz bi karışım ben de kullanıyorum içinde jojoba,çam,hint,badem, vs baya yağ var karışım. çok da işe yarıyor.

benim saçlarım çok cansızdır kuaförüm bile farketmişti ben bu karışımı kullandıktan sonra.

sadece kullandığınız yılan yağı var mı bayanlar fotosunu koysanız netten bulsanız da olur. malum piyaada yılan yağı diye

satılan çok mal var

bir de ankarada güvendiğiniz aktarları soruyorum kızılayda güvendiğiniz bir aktar var mı misal?

kızlar ben daha dün saçımı boyadım boya alırken de heves ettim önce badem yagıyla yılan yağı aldım bugün saçıma sürmeyi düşünüyorum ama saçımı boyatalı daha çok az oldugu için de emin olamadım sizce bişi olurmu?? bide zeytinyağı yumurta sarısı ile badem yağı yılan yağını karıştırmayı düşünüyorum kaç tatlı kaşığı yağlardan koyayım??

bende yilan yaginin ne oldugunu bilmiyordum sonra sinem kobalin röportajinda okumustum saclarina sadece yilan yagini sürdügünü ve 2hafta önce türkiyeye geldigimde aldim yilan yagini ve birkac baska yaglardan sonra fis fisli siseye koydum daha 2 defa kullandim. haftada birdefada yumurta sarisina fisfisliyorum o yag karisimini ve saclarima sürüyorum.
ama saclarim gercekten yumusadi ve gürlesti sanirsam .cünki görenler diyor saclarimin gürlestigini

benim eşime kuaförü önermişti hafiften kellik başladığı için..ama pek bir etkisini gördüğümüzü sölyemem sanırım adamın genetiği kel die:52::52::52:

ben kepek problemi yaşadım, saçıma badem yağı-bemix ampul karıştırıp sürdüm, 45 dk kadar bone takıp beklettim, çok faydasını gördüm.

şimdi de yılan yağı uygulayacağım, bir internet sitesinde 3 saat bekletilmeli diyor ancak doğru mu emin olamadım, sizler ne kadar beklettiniz??

aslında yılan yagı yeterlı degıl ya ben bugu yaglar aldım bıyerden cok ıyı 9 yag karısımı yapıyorum cok etkılı oluyor ıstersnız yardımcı olayım

Benim aktarım kendi kullanıyormuş ve kuaförü bile şaşırmış uzatıyor yaniiii :))))
Bende kullanmayı düşünüyorumm ama benim saçımın uzamasına degilde diplerinden saç çıkmasına ihtiyacı var o yüzden şimdilik onu kullnmıcam :)
Nasıl kullanıdıgını anlatayım isterseniizz..
Küçük şişelerde satılıyor işte o küçük şişenin bi tanesini şampuanının içine döküyormuş şampuan bitene kadarr kullaan heheehehy :))))))
Fiyatına gelince 5 TL

selam kızlar ben de bugün yılan yağı aldım ama proderm diye bir marka..eve gelince internetten falan araştırayım dedim hiç duyulmamış bilinmeyen bir marka..acaba kullananınız var mı, 15 lira verdim yoksa kandırıldım mı :(

kızlar ne olur birşeyler söyleyin ya ona göre değiştiricem yada kullanıcam? lütfen bir bilgisi olan varsa yardımcı olsun..

yılan yağı şampuanı almıştım berbat bişeydi..
onca para çöpe gitti..üstelik de keçe gibi oldu saçlarım..ve en ufak bi olumlu etkisi olmadı..
onun yerine zeytinyağıkürü yapmak daha iyi sonuç veriyor...
bi de turplu suyu övüyorlar ben de başlama niyetindeyim....

arkadaşlar mrb, bende yılan yağı kullanmak istiyorum geçen gün aktardan bir şişe aldım markası "valensey", küçük bir şişede 20 ml, fiyatı ise 4 tl...bu bana çok ucuz geldi ben yılan yağını daha pahalı diye biliyorum, aktardaki kıza söyledim o da dedi ki elimizdeki tek marka bu, en çok bu satılıyor müşterinin isteği doğrultusunda getiriyoruz dedi...napsam bilemedim siz duydunuz mu böyle bi marka yardımcı olur musunuz ona göre kullancam?

bu arada burn35 sanırım izmirde yaşıyorsun, bende izmirde yaşıyorum sen o yağı hangi aktardan aldın? seninki de bayağı pahalıymış..bende şimdi kararsız kaldım acaba benimki uyduruk birşey midir?

arkadaşlar mrb, bende yılan yağı kullanmak istiyorum geçen gün aktardan bir şişe aldım markası "valensey", küçük bir şişede 20 ml, fiyatı ise 4 tl...bu bana çok ucuz geldi ben yılan yağını daha pahalı diye biliyorum, aktardaki kıza söyledim o da dedi ki elimizdeki tek marka bu, en çok bu satılıyor müşterinin isteği doğrultusunda getiriyoruz dedi...napsam bilemedim siz duydunuz mu böyle bi marka yardımcı olur musunuz ona göre kullancam?

bu arada burn35 sanırım izmirde yaşıyorsun, bende izmirde yaşıyorum sen o yağı hangi aktardan aldın? seninki de bayağı pahalıymış..bende şimdi kararsız kaldım acaba benimki uyduruk birşey midir?

tedirgin olmana gerek yok canım,annem o markayı kaç senedir kullanıyor,tatillerde gittiğimde ben de kullanıyorum sanki daha hacimli ve gür duruyor saçlarım.bi zararı olmaz merak etme.:12:

Back
X