8 yaşındaki kız kardeşime hediye olarak taç yaptım. Ne zamandır kardeşime hem değişik hem de el emeği bir taç yapmak istiyordum ve ortaya böyle bir şey çıktı.
Not: Sonradan üzerindeki yuvarlak süsler hoşuma gitmedi ve renkli boncuklarla değiştirdim. Değişmiş haliyle fotoğrafını yükleyemiyorum, fotoğrafları değiştiremiyorum neden bilen var mı?
80 Kişi bakmış ama 1 kişi bile yorum yapmamış o kadar mı çirkin olmuş:) Tamam tamam benim de çok içime sinmedi ve değişiklik yaptım. Şimdiki halinin fotoğrafını konu başlığı altında yüklemeye çalıştım ama nedense değiştiremedim? Neyse şimdi ki halini buraya yükleyeyim. Yapılışı da blogumda:Boş Uğraşlar Müdürü :): Yılbaşı Ağacı Taç
80 Kişi bakmış ama 1 kişi bile yorum yapmamış o kadar mı çirkin olmuş:) Tamam tamam benim de çok içime sinmedi ve değişiklik yaptım. Şimdiki halinin fotoğrafını da yüklemeye çalıştım ama nedense değiştiremedim? Neyse şimdi ki hali blogumda:Boş Uğraşlar Müdürü :): Yılbaşı Ağacı Taç
Benim üzerindeki yuvarlak süsler sonradan hoşuma gitmedi ve boncuklarla değiştirdim. O haliyle yükleyemiyorum, fotoğrafları değiştiremiyorum nedense???
Benim üzerindeki yuvarlak süsler sonradan hoşuma gitmedi ve boncuklarla değiştirdim. O haliyle yükleyemiyorum, fotoğrafları değiştiremiyorum nedense???