Boş vakıtlerımde kk ya gırmek yerine pariste alışveriş..
Romada 5 çayı..
Amsterdamda gecelere akmak..
Havaide hamak keyfi yapmak..
Dubaide portakal suyumu yudumlarken yakışıklı genç seyhlere masaj yaptırmak..
Bıze çok mu yarabbiiiim..
Şurdan antalyaya zor gıdıyoz..bu ne bicim hayat bee..
Madem gıdemıcem hıcbıyere ne dıye bu kadar guzellıkler gozumuze sokuluyor..bir kere geldık dünyaya onda da ot geldık saman gıdıyoruz..
Amortıyle hayat mı geçer be!batsın bu dünya..
Allah'ım chess ve millian'ı 1'er milyon kesmez gözüküyor, onlara 3'er milyon nasip et, gerisini fakir fukaraya nasip et
Koca o saatten sonra her halımle kabul eder beni..karıcım guccı mi alsam channel mı dıye dusunurken çok yoruldu..masaj onun en temel hakkı der..genç seyhler derken, kocayı da boşayıverdik sanırım
Yalnız büyük ikramiyeyi isteyenler çoğalmaya başladı, her seferinde bir kişi daha eklersem duaya, fakir fukara yine açıkta kalacak, sizin payları kısmak lazımAmin Mune abla, seni de görcem bak, gözümdesin
Yalnız büyük ikramiyeyi isteyenler çoğalmaya başladı, her seferinde bir kişi daha eklersem duaya, fakir fukara yine açıkta kalacak, sizin payları kısmak lazım
Haydan gelen huya gider..Benim anlamadigim şey her sene birilerine çıkıyor ama 1 yil dolmadan o paradan kuruş kalmiyor, cok ilginc. .
Haydan gelen huya gider..
Haram mal nede olsa..
Biz sonu 0-9 arasındaki tüm bıletleri alıyoruz..gökten ikramiye yağsa bana amorti düşer
o yüzden hiç umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?