uzun oldu evet :) ya aslında eğlence kısmı da var, eğlence üzerine bir etkinlik ama çalışırken ne kadar eğlenebilirim? saat kaçta biteceğine de bağlı. giderim ama en geç 22:00de oradan ayrılırım gibi bir şart mı koysam ne yapsam...Eglence mi is mi uzun olmus biraz, eğlenceyse giderimis icin gidicekseniz de bahane bulunabilir
işte bu yüzden de sinir oluyorum. hasan'a da kızmıyorum onun suçu değil. dediğiniz gibi kaç yılbaşı var ki hayatta, ister ailemle geçiririm ister sokakta ister başka bir yerde. o gün bana ait olmalı. ben zaten hafta sonlarımı veriyorum kaç plan iptal ettim, neleri erteledim. bir de yılbaşı istenmesi fazla geldi açıkçası.Kaç yılbaşı daha yaşıcaz Allah bilir
Ben olsam ailemle geçirirdim o günü
Tamam zaten mecbur bırakılmamışsın sadece öneri sunulmuşişte bu yüzden de sinir oluyorum. hasan'a da kızmıyorum onun suçu değil. dediğiniz gibi kaç yılbaşı var ki hayatta, ister ailemle geçiririm ister sokakta ister başka bir yerde. o gün bana ait olmalı. ben zaten hafta sonlarımı veriyorum kaç plan iptal ettim, neleri erteledim. bir de yılbaşı istenmesi fazla geldi açıkçası.
her şeye evet diyen çalışan da ne elde ediyor ki... tepeye çıkıyorlar.Ben Hasan’a hak vermiyorum.
Yılbaşı gecesini istediğim gibi geçirmek hakkım sonuçta.
O gitmeli.
Acıma Hasan’a iş açar başına.
o da doğru. proje yöneticime söyledim, hasan böyle böyle bişey önerdi ama ben şehir dışında olacağım galiba, gidemeyebilirim dedim. aralık gelsin konuşuruz bir yolunu buluruz dedi. gidemiyorsan söylersin dedi. şimdilik kapandı konu.Tamam zaten mecbur bırakılmamışsın sadece öneri sunulmuş
Kabul etmezsin olur biter
evet ben de tam emin olmadığım için sizlere danışmak istedim zaten. bakalım sizler ne açıdan bakacaksınız diye. şu an yılbaşı çok da önemli gözükmüyor. etkinlik erken biterse evime gelip yeni yıla ailemle girebilirim. taksiyle en fazla yarım saatlik yol... üst üste hafta sonu etkinlikleri cidden yorucu oluyor. aralık ayı boyunca en azından kafam rahat olur ve sadece yılbaşı gecesi, tek bir gün uğraşmış olurum.Tam olarak ne istediginizi bilmiyorsunuz gibi geldi bana. Cünkü yoksa karar kolay.
Yilbasi gecesi daha önemliyse teklifi kabul etme (sonucta bu bir teklif, karari o vermiyor).
Aralikta haftasonlari daha önemliyse, kabul et.
Bana göre Yilbasi o kadar da özel bir gece degil, onun karsiliginda tüm haftasonlari benim olsa kabul ederim hemen teklifi.
4 sene deneyimli olsam kimsenin gözünün yaşına bakmam :) ama yolun başındayım bunu ben de biliyorum. ilk seneler verilen tavizler karşılığında kazanılan deneyimler birkaç sene sonra bizleri adam edecek.Özel bir planınız olsa gitmeyin derdim de yokmuş .
Bence gidin . Is hayatinda sınır çizmek için çok erken henüz.
ya sevgilisi falan olan bir tip muhtemelen yenge hanım plan yapmak için tutturdu ya da hasan geçmiş deneyimlerinden yola çıkarak yılbaşı sorununu kökten çözmek istediDaha yılbaşı planları Konuşmak için erken davranmamış mı? Neyse zaman çabuk geçiyor gerçi ☺ ben nedense çok önem veriyorum yılbaşı,bayramlar, doğum günleri vs.. ve ogünleri istediğim gibi geçirmek istiyorum.
Konuna gelince ben içimden o günü nasıl ne şekilde geçirmek istiyorsam onu yapardım. Ailenle mi geçirmek istiyorsun? ailenle geçir. Ogün çalışmayı istememek de çok normal tabiki, herkes için özel bir gün sonuçta. Hasan arkadaşımıza hiç hak veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?