- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Niye onlarin hayatlarinda icki icmeden asla yemek yememek gibi bir kurallari mi var?Ne güzel söylemişsiniz kimse kimsenin gönlü hoş olsun diye hayat stilini degistirecek degil.
E sizin örnekte o 2 kisi dısındaki tüm kurs öğrencileri hayat stillerine aykırı davranmak zorunda kaldı. Saygı bunun neresinde?
Sanki içki içmeleri utanılacak, saklanacak bi şeymiş gibi kurs arkadaşlarıyla yemekte bi seyler icemediler. O insanlar da icki olmazsa biz gelmeyiz, biz birlikte iki tek atmak istiyoruz dese ne olacak? Ki hakları degil mi sizin mantıgınıza göre, içilmicekse gelmem demek.
Halbuki hem alkollü hem de alkolsüz iceceklerin oldugu bi yere gidilse ve herkes kendi istegine göre bi seyler icse, kimse de birbirinin ne içtigine bakmasa o zaman gercekten herkes birbirine saygı göstermiş olurdu.
Sizin örneginizde saygı gösterilmemiş, 2 kisiye ayrıcalık tanınmış digerlerinin de hakkı gasp edilmis.
Ama benim hayatimda icki icilen masada yemek yememek diye bir kural var.
Onlar stillerini degistirmediler. Herhangi bir gun yapabilecekleri gibi ickisiz bir aksam yemegi yediler.