Yılbaşı Gecesinde Noel Baba Sürprizi

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
Arkadaşlar yılbaşı gecesi için bir düşüncem var.

Saat tam 12 de bir noel baba gelip oğluma hediyesini o versin istiyorum.
Sizce güzel olmaz mı?
Son zamanlarda çok hastalandı yavrum, böyle birşey onu eğlendirir diye düşünüyorum.

Ne dersiniz?

Ayrıca başka güzel fikirleriniz varsa yazarsanız sevinirim:)

ben beğendim

çok şirin olur..

çocukların hayal dünyası çok geniş çok zengin zaten.. buna katkıda bulunmalı..

mesela çocuklar için bayramın anlamı harçlık,cici kıyafetlerdir ya,yılbaşının temsili de noel baba olabilir.. neden olmasın

onların yüzünün gülmesi önemli

harıka bır fıkır bencede cok guzel dusunmusunuz oglum buyuk olsa bende fıkrınızı alırdım hemen

Teşekkür ederim arkadaşlar:)

Şimdi bir de şu ak sakallı babayı nereden bulacağım konusu var
Netten bakıyorum ama ne bileyim çekiniyorum da

evet esınız yada cok yakın bır arkadasınız noel baba olabılır veya bır unıv. ogrencısıne bır mıktar para ıle yaptırabılırsınız. hem ogrencı faydalanır hem oglunuz mutlu olur

cnm 2 yıl önce aynı duşuncenı bız gercekleştırdık ızmırden annem hem ogluma hem eşime noel baba kostumu göndermıştı eşiminkını göstermedık ogluma eşimin kostumunu eşimin arkadası bızde gıyıp dışarı çıktı bız hepberaber eglenıyorduk görmedı kapıyı caldı oglum koşa koşa açtı çok sasırdı ve mutlu oldu tabı oglum hedıyelerıne dalınca arkadasımızda ıcerı gırıp kostumu cıkardı

Ayy gerçekten çok güzel olmuştur:)

Mutlaka yapmalıyım bunu ama kime yaptırabilirim bulamadım hala

Çam ağacının altına bir sürü hediye koyup hepsinin onun olduğunu da söyleyebilirsin, noel babadan daha iyi bence. Noel baba kıyafetinin içinde bi insan olduğu düşüncesi, ne bileyim garip :26:

Ben kendi kültürümüzü yansıtma fikrindeyim. Yılbaşına karşı değilim, çünkü bir yaş büyüyoruz yeni yaş yeni umutlar yeni beklentiler bunlar kutlanmalı hediyeler verilebilir ama noel baba olayı bana çok saçma geliyor bende bir anne adayıyım insanın çocuğunu mutlu etmesinden doğal hiç bir şey olmaz elbette ama hani noel baba ile değilde illaki hayal ürünü olacaksa sevdiği bir çizgi film karakterinin kostümüyle de olabilir.

Ya da illaki noel baba olacaksa çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama gelen kişinin aslında noel baba olmadığını hatta gerçekte noel baba diye bir şeyin olmadığını tıpkı onunda çizgi filmlerdeki gibi hayal ürünü olduğunu gelen kişinin noel baba kıyafeti giyerek akıllı çocuklara hediyeler dağıttığını söyleyebilirsiniz.

Orijinal ve güzel bir fikir olmuş umarım bu sürprizle çoook mutlu olur :)

Çam ağacının altına bir sürü hediye koyup hepsinin onun olduğunu da söyleyebilirsin, noel babadan daha iyi bence. Noel baba kıyafetinin içinde bi insan olduğu düşüncesi, ne bileyim garip :26:

Evet aslında beni de rahatsız ediyor.
Yani içinde yabancı bir insan olması gerçekten huzursuzluk, tedirginlik yaratıyor.
Son anda biz de eşimle acaba ağacın altına mı koysak dedik:)

Canım işte yılbaşı denince akla hemen noel baba geliyor ve her yerde noel babaların gezdiğini görüyoruz.
Otomatik olarak çocuğunda ilgisini çekiyor.
Bu arada noel babanın içinde bir adam olduğunu bilecek yaşta ve aslında oğlum çok küçük değil ama işte gözümde hala küçük gibi(cümleye bak:)

Galiba bu fikirden vazgeçicem
Açıkçası evde bir yabancının olması fikri hoşuma gitmemeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…