- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 35
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
kasıklarımda fena halde batmalar var. arada batıp duruyo 17 aralıktan beri var bu ağrı son zamanlarda belime vuruyo adetime 9 10 gün var ortalama. acaba diyorum bende
nasıl yani acaba derken hamilesiniz değil mi?adet olmazsınız ki hamilelikte
YOK CANM hamile değilim hamilelik takvim uğur getirsin diye yaptım ama dur kaldırayım .. yanlış anlaşılıyor
kızlar ya bu kez adetim 2 gün gecikmişti tam umutlanıyodumki adet oldum ama her zaman 6-7 gün süren adetim bu kez 4.günde bitti oldu,acaba hamile kaldım da üstüne mi görüyorum sizce?geçen bi arkadaş öyle olabildiğinden bahsetmişti,test yapayım mı ya da direk doktora mı gitsem?hangi testi tavsiye edersiniz??
Gunumde baya gecti canimya 10 gun gectibakalim calismalara devam olmazsa kan aldircam napalim :) hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah
kızlar ben şu ovulasyon olayını yakalamak istiyorum yumurta oluştuğunda 24 saat canlı kalıyomuş öyleyse 24 saate bir ilişkiye mi girilmeli yani hergün? ama hergün yapmayın sperm kalitesi ve sayısı düşer de diyorlar bi yandan,e nasıl olacak şimdi?ovulasyon dönemini kaçırmayalım sonuçta yumurtanın tam olarak hangi gün döllenmeye hazır duruma geldiğini bilemeyiz ki???
Kızlar bu ay ben de güzel çalıştım.. Adetime de 11 gün var..
Umarım güzel haberlerleee bu topiği şenlendiririz :)))
Canım kaç günde bir regl oluyorsun ve Yumurtlama zamanını nasıl farkediyorsun.Ne demişler bilsen de bir bilnen sor..Şu ovulasyon testlerini kullandın mı hiç?Ya da bunu kullanıp tutturan bir tanıdığın varsa anlatabilir misin??:26:
Tatlım bu gece de, yarın da ilişkiye gir sakın boş geçme :))
Kızlar benim de bata 8 gün var. Bugün sabahtan beri sol bacağım, kalçam ,kasığım ağrıyor. Az evvel de bel ve karın ağrılarım başladı. Göğüs uçlarım da kendini hissettiriyor. Kızıma hamişken de böyle olmuştu hele sol bacağım felaket ağrımıştı.. İnşallah hamişimdir kızlar yaa, bu ay umutluyum, dersimize güzel çalıştık.. :18:
ben regl oldum kızlar bugün :/
bir iki ay daha deneyip olmazsa doktora gideyim diyorum çok mu erken sizce doktora gitmek için?
bir de ben geçen mayıs ayında polip aldırmıştım kürtajla acaba hamile kalmama engel olur mu bu operasyon?
gerçi polip de gebe kalmaya engelmiş+kötü huylu olma ihtimali falan da var demişti doktor patolajiden temiz çıkmıştı şükür.
pff çok her şeyi kafaya takan bi insanım inşallah hayırlısıyla hamile kalırım da stresten strese girmem :/
Günaydın Kızlarrrrr
Canım yaaa inşallahh hamilesindir.. Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsinnn...
Günaydın Pericimm, inşallah canım yaa, hepimizin hakkında hayırlısı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?