YILBAŞI HAMİLE aday ADAY adayları

Üsütne görme 4 gün sürmez tatlım, lekelenme gibi olur.

Gunumde baya gecti canimya 10 gun gecti bakalim calismalara devam olmazsa kan aldircam napalim :) hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah

Ayyyyy ne duruyorsun kan testi yaptırsana güzelim yaaa:))

kızlar ben şu ovulasyon olayını yakalamak istiyorum yumurta oluştuğunda 24 saat canlı kalıyomuş öyleyse 24 saate bir ilişkiye mi girilmeli yani hergün? ama hergün yapmayın sperm kalitesi ve sayısı düşer de diyorlar bi yandan,e nasıl olacak şimdi?ovulasyon dönemini kaçırmayalım sonuçta yumurtanın tam olarak hangi gün döllenmeye hazır duruma geldiğini bilemeyiz ki???

Ben de 28 günde bir adet olan biri olarak ilk kez bu ay OLASI yumurtlama tarihi olan 9-12-14-16.günlerini değerlendireceğim.AMa YA BU GÜNLERİN ARASINDA KALAN GÜNLERDE YUMURTLAMIŞSAM.(( Artık kısmet bu ay. Ama ovulasyon testleri varmış canım.Birkaç tane alıp 10ile 16.günler araında deneyeceğim hangisinde çıkarsa o zamanı değerlndiririm diye düşünüyorum..
Bu arada bu yumurtlama döneminde HERGÜN İLİŞKİ öneriliyor.AMA BEN çalııyorum ve işte çok yoruluyorum.O nedenle HERGÜN olmuyor..

Kızlar bu ay ben de güzel çalıştım.. Adetime de 11 gün var..
Umarım güzel haberlerleee bu topiği şenlendiririz :)))

Canım kaç günde bir regl oluyorsun ve Yumurtlama zamanını nasıl farkediyorsun.Ne demişler bilsen de bir bilnen sor..Şu ovulasyon testlerini kullandın mı hiç?Ya da bunu kullanıp tutturan bir tanıdığın varsa anlatabilir misin??:26:

her gün değil de gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar, aralıkta korunmayı bıraktık ama yumurtlama günü falan hesaplamadım bugün regl oldum. ocakta gün hesabıyla yapayım diyorum ben de. eczaneden ovulasyon testi almak en mantıklısı galiba çünkü benim reglim düzenli değil. bazen 28 gün bazen 29 bu ay 27'de oldu mesela. iki ileri bi geri oynuyor sürekli tam 28 olmuyor hiç.

Kızlar yasmini bıraktım hemen hemen 15-20 gün arası bişe oldu biliyom 2 aydan önce hamile kalmak zormuş ama ALLAHtan ümit kesilmezz :) 2014ün ilk anne adayları neden bizden biri olmasınki çalışmalara tam gaz devamm !!

Merhaba arkadaşlar bende 3,5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyorum. Bir kez aşılama geçirdim. Bu ay yumurta takibine giriyorum yarın 16. günüm yine dr. gidicem yumurta takibi için. Birde şu ovulasyon testini yapıyorum evde bugün çift çizgiyi gördüm ama ne yapıcam bilemedim sonuçta çift çizgi şimdi benim yumurtamın istenilen boyuta geldiğini hemen hemen 24 saat ve 36 saat içinde çatlayacağınımı gösteriyor sizlere de fikirleriniz için resmini atıyorum. Eşimle ne zaman birlikte olmalıyım yorum yaparsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...

Hayatım ben 30 günde bir adet olurum.. Ortalama 14-16 sı arası da yumurtlarım. Yumurtlamadan 1-2 gün önce beni aşırı bir sıcak basıyor geceleri, ayaklarımın altından ateş çıkıyor resmen,.1-2 gün sonra da yumurta akı kıvamında ŞEFFAF iki parmağının arasına aldığında uzayan akıntı gelir, iç çamaşırımı ıslatacak kadar. O nu gördüğümde peşpeşe 3 gece ilişkiye giriyorum. 4 Sene önce kızıma hamişken de böyle tutturdum, geçen ayki hamişliğimde de aynı şekilde, şu an da umutluyum aynı.
Ovulasyon testine gelince adetinden 5 gün sonra yapmaya başla,sabah idrarınla yapılmayacak, sabahki idrarından sonra 3-4 saat idrarını tut ve sıvı şey tüketme, o idrarla yap testi. Hep aynı saatte yap bir de.2. çizgi her geçen gün ya da 2 günde bir koyulaşmaya başlayacak. İki çizginin aynı koyulukta olduğu ya da 2. çizginin 1. den daha koyu olduğu gün, 3-4 gün peşpeşe ilişki. Günaşırı konusuna ben çok takılmıyorum. İşi bitirecek olan milyonlarca spermden yalnızca 1 tanesi. Eşin uykusuna gıdasına dikkat etsin yeter. Spermin en öncelikli dostu uykudur.. Ben de 2 ay önce almıştım da daha kullanmadım öylece duruyor. Anlattığım şekilde kullanırsan olasılığın bir hayli artar. Hadi bakalım kolay gelsin..:))

Kızlar benim de bata 8 gün var. Bugün sabahtan beri sol bacağım, kalçam ,kasığım ağrıyor. Az evvel de bel ve karın ağrılarım başladı. Göğüs uçlarım da kendini hissettiriyor. Kızıma hamişken de böyle olmuştu hele sol bacağım felaket ağrımıştı.. İnşallah hamişimdir kızlar yaa, bu ay umutluyum, dersimize güzel çalıştık.. :18:

Tatlım bu gece de, yarın da ilişkiye gir sakın boş geçme :))

Canim benim cok tesekkur ederim dediklerine uyucam bakalim yarin dr. ne dicek testin dogrulugu acisindan doktor tamam iyice buyumus dediginde testte bana ayni seyi soylerse bir sonra ki aylar da da dr. gitmeden teste guvenerek kendi takibimi kendim yaparim diye dusunuyorum . tabi ins gerek kalmaz :) . Canim sana da hayirlisiyla guzel haberi almani dilerim az kalmis bakalim ne olacak Allahim yardimcimiz olsun... sevgiyle kal :)

ben regl oldum kızlar bugün :/

bir iki ay daha deneyip olmazsa doktora gideyim diyorum çok mu erken sizce doktora gitmek için?

bir de ben geçen mayıs ayında polip aldırmıştım kürtajla acaba hamile kalmama engel olur mu bu operasyon?

gerçi polip de gebe kalmaya engelmiş+kötü huylu olma ihtimali falan da var demişti doktor patolajiden temiz çıkmıştı şükür.

pff çok her şeyi kafaya takan bi insanım inşallah hayırlısıyla hamile kalırım da stresten strese girmem :/

Günaydın Kızlarrrrr

Canım yaaa inşallahh hamilesindir.. Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsinnn...

Aklında soru işaretleriyle kendini strese sokacağına, doktore gitmende fayda var canım. En azından yumurta takibi yaptırabilirsin.

Günaydın Kızlarrrrr

Canım yaaa inşallahh hamilesindir.. Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsinnn...

Günaydın Pericimm, inşallah canım yaa, hepimizin hakkında hayırlısı olsun:)

bu ay da umutlar suya düşünce artık dr.a gitmeye karar verdim gerçi bu henüz 3. ay ama olsun pimpiriklenip duracağıma gidip bi neyim var neyim yok öğreneyim dimi kızlar,inşallah herşey yolunda gider.. amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…