- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Kızzzllaaarr bende varııımmmbizde 1,5 senedir istiyoruz fakat daha olmadı hiçbir sorunumuz yok aslında benim bu ay 1 ya da 2 si adet olmam gerekiyordu fakat olmadım ama adet sancısı gibi kısa kısa sancım oluyor ve bi iki kere çok az beyaz akıntı geldi bu ne demek oluyor hamilelik için heveslenmek istemiyorum
Sanki hastalanıcak gibi hissediyorum bugün ara ara belimde ağrıdı şimdide ağrıyo bu gece hastalanmazsam sabah idrar testi yapıcam o tek çizgiyi görmeyi de hiç istemiyorum
Sanki hastalanıcak gibi hissediyorum bugün ara ara belimde ağrıdı şimdide ağrıyo bu gece hastalanmazsam sabah idrar testi yapıcam o tek çizgiyi görmeyi de hiç istemiyorum
bende 2.5 aylık evliyim.. adetime 9 gün var :) allahh bana ve isteyen herkeze nasip eder inşalllaaah kızlarrrrrr
Cok düşünunce de etkiliyomus diyolar dusunmemeye çalışıyorum ama her belirtide kendi kendime ümitleniyorum :-(
bende varıııımmmm2,5 senedir bebek istiyoruz umarım bu ay müjdeyi dileyen herkes ( bende dahil) alır..aslında ben artık alıştım olmamasına ama etrafımda her gün o kadar hamile haberi alıyorum ki ister istemez bebek fikri tekrar hortluyor inanın şu an benden sonra evlenen 2 kuzenim 4 arkadaşım ve 1 akrabam hamile :) onları görünce o kadar imreniyorum ki neden demekten kendimi alıkoyamıyorum..Rabbim en doğru en hayırlı zamanı bizlerden iyi biliyor ama biz (yani ben en azından ) sabredemiyoruz..inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hepimiz dileğimize kavuşuruz.Amin.
KESİNLİKLE KIZLAR umutsuzlugun esiri olmak yok. Ben inaniyorum bir gün hamileyim cümlesi nasip olacaktir bize. Allah her şeye kadir şüphesiz
♥♥♥
Günaydın herkese kızlar test yaptım tek çizgi çıktı ama hala hastalanmadım ne oluyor böyle anlamadım ben testte çıkmayabiliyor mu
Günaydın herkese kızlar test yaptım tek çizgi çıktı ama hala hastalanmadım ne oluyor böyle anlamadım ben testte çıkmayabiliyor mu
evet sanırımbende büyük konustum sanırım....allahım affetsin inş hemen cocuk yapmam diyodum şimdide ölüyorum cocuk diye
Ya stres yapıcak bi durum da olmadı zaten 1,5 senedir alıştım artık her ay hastalanmaya düşünmüyorum da ilk başlarda sürekli düşünüyodum ama şimdi hiç aklıma bile gelmiyor belki havalardan olabilir bekliyorum bakalım p.tesi kadar olmazsam kan testi yaptırırım ondada çıkmazsa doktorun yolunu tutarım sen ne kadardır istiyosun
Kne kadar zamndir istiyorsun canim
Ya stres yapıcak bi durum da olmadı zaten 1,5 senedir alıştım artık her ay hastalanmaya düşünmüyorum da ilk başlarda sürekli düşünüyodum ama şimdi hiç aklıma bile gelmiyor belki havalardan olabilir bekliyorum bakalım p.tesi kadar olmazsam kan testi yaptırırım ondada çıkmazsa doktorun yolunu tutarım sen ne kadardır istiyosun
Rabbim ARATMASIN CÜMLEMİZE İNŞALLAH.EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİN..8 aydır istiyorum canım ama bişey yok bakalım ne zamn nasip olacak
Rabbim ARATMASIN CÜMLEMİZE İNŞALLAH.EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİN..
Bende varım kızlar bir PKOlu olarak sabırsızlıkla bekliyorum yeni yıl yeni bir şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?